RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

mile

Očito je velika trta kad su počeli sipat sol po cesti  ;D. Primjetio sad sol u ulici G. Carabina na Turniću

Berlingo

Ul. Boze Vidasa veceras bila pod rotacijama. Opet su sipali na suho. Do pocetka oborina ce auti sve razgrnuti. Autobus sigurno nece jer ide vise za Dalmaciju nego prema nama. Zato me cudi ovakav potez.

Berlingo

Dajte, nemojte me zezati. Vani -5. Ma kakvo ce to onda biti zatopljenje? Uostalom ciklona i ja smo malo prije razmjenili par poruka i ja znam sta mi je obecala. A vi se sad mislite.

Ruske

vani je bas ok...prava zimska idila...meni nije uopce hladno vani, zato jer nema vjetra...super je na -5...
nedaj boze da bude +5 i bura...to je onda duplo hladnije nego sad...

zivjela zima

(sutra snijeg - WOOHOO)

Boki651

Tišinu jutra remete SU - 240 (za sada 3 komada), nije mi se dalo van na balkon na -7°C, ali svii bez displeya. Mobilizacija i u Autotroleju. ;D
Što se temperature tiče, ovdje kod mene hladnije i od prošlogodišnje temperature prije snijega. Samo da nam kašnjenje naoblake ne pokvari doživljaj, jer zatopljenje nije toliko jako da digne temperaturu iznad nule, to može jedino učiniti sunce koje izlazi u 6:52, dakle za otprilike sat i pol vremena.

kico101

Ne znam. Jutrošnje karte su sve više pesimistične po pitanju snijega uz more ( do 200 mnm ). S obzirom da su ceste posipali solju, vjerojatno neće biti snijega. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Ma snijeg ne bi bio upitan nigdje, da se ovo žuto govno nije pojavilo na nebu i uništilo dobru startnu poziciju. Kod mene je temperatura bila -7 u 7 ujutro, sada je -1,9 i vrtoglavo raste. >hammer<

Boki651

Opet se situacija stabilizirala, snijeg pada u Puli, Rovinju, Poreču, ovdje kod mene proleti pokoja pahulja, temperatura sve niža, a radio Rijeka najavljuje kolaps u gradu zbog snijega za 17h

NP-549

Juuuu huuuuuuu   

Bit će opet 7A ne vozi ni na jednu stranu, a 20 ide u Klanu i 26 na Hreljin

Boki651

7a već oko 16h ne očekujem na svojoj strani. ;D

NP-549

Odlično. Idem ja u Mavre u 1745 baš me interesira di ću završit

Bari

Kod mene na Vojaku počeo padati  ;D
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Citat: NP-549  u Prosinac 17, 2010, 13:27:06
U Klani. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

SARI

Citat: Bari  u Prosinac 17, 2010, 13:30:19
Kod mene na Vojaku počeo padati  ;D

Na Školjiću je isto počeo... tj. ukoliko se ovo može nazvati snijegom... ;D

NP-549

Citat: kico101  u Prosinac 17, 2010, 13:45:20
Citat: NP-549  u Prosinac 17, 2010, 13:27:06
U Klani. ;D

Lako moguće ako ona vožnja prije bude "glumila" kako se nemože.  Šta nemože  'dmouuuuu