Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Bocko

Kada je prošao kraj mene, prvo sam se čudio zašto se šlepa sa svim po pola otvorenim vratima.
Okrenuta je ručica u slučaju opasnosti da nema tlaka i tako su otvorena vrata.

Bocko

Fejs Grada Rijeke, Nada Dutina
594

album:
http://imgur.com/a/PPozT

ikar

Položaj prikolice? Postoji li mogućnost da je zglob zaglavio i da je povlačenje prikolice uzrok požara???

shef

Molim vas da se o požaru 594 (ako bude još nešto što nije rečeno i viđeno) piše u temi Autotrolejeva crna kronika, gdje i spada. Ovi postovi će naknadno biti preseljeni u tu temu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Vidio sam jedan zglobni Conecto sa ugrađenom klimom jučer, čini mi se 669 ali nisam siguran
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Prvi sa full generalnom.  Kompletno ogoljen do rešetke karoserije, skinuti svi limovi, cijeli pod i sve nutarnje bočne oplate.  Samo stakla nisu skidana

kico101

Slika je dobra za igru "pronađite razlike". ;D
Osim pločica, koje se ne računaju i garažnog broja, primjećujem da su različite ručice na poklopcu, mačje oko na 634 je okruglo, na 635 pravokutno, 635 nema naljepnicu Manas i nema lijevo malu bočnu poziciju,... ;)
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

zvone16

Trolej je trebao razmišljat pošto će vjerovatno SL222 još dosta vozit da se ugrade jači motori, 260/280konja
ZvoneXp

Bari

Citat: Bari  u Travanj 27, 2013, 18:33:23
Vidio sam jedan zglobni Conecto sa ugrađenom klimom jučer, čini mi se 669 ali nisam siguran

KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Nakon što je ostao bez doma penzića, ovaj 669 je nekako ljepše poravnat.

ikar

I 656 je dobio klima uređaj!

shef

592 skinute tablice.

(c)Teutonic

kico101

624 je dobil motor. :)