Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

Bari

Kapena 202 dobila RI-581-UB.
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Gar. br.  50    Ri-246-UC

MB Citaro

Danas sam se vozio u 702 i bila klima upaljena ali baš i nije nešto najbolje hladila

kico101

113 se vratijo ( viđen na 3A ).
669 također.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bocko

Na karnevalskom autobusu ne radi stražnje lijevo stop svjetlo.

Bocko

Mini plinić 204 viđen kako se penje u Osječkoj prema Škurinjama oko 19:15, prazan s natpisom AUTOTROLEJ na ekranu. Možda su ga odlučili postaviti na 5a, ali nije se zaustavljao na stanicama.
Btw je li moguće da u Citaru radi samo jedna klima? Danas je bučila i radila samo jedna u 8xx, a zaboravio sam gbr

MB Citaro

misliš u Citelisu jer 8xx su Citelisi

Bocko

Ne mogu se sjetiti gbr, no upit ostaje isti u zglobnom autobusu s dvije klime je li moguće da samo jedna radi?

MB Citaro

vjerovatno si se vozio u Citaru 702, i jako slabo hladi

Bocko

U karnevalskom 670 ne rade monitori (ili su isključeni) a na trećim vratima je zaglavljeno jedno stop dugme.

zvone16

Dok 690 pred par dana ostao bez mjenjača, Točnije radio samo rikverc
ZvoneXp

shef

Slika je takva kakva je, ali samo da zabilježimo da se davno izgubljeni sin vratio (doduše, već prije par dana...). Da, stolice više nisu narančaste.

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Mislim da je ovo jedna od rijetkih situacija u zadnjih 10-ak godina da vozi svih 5 iz serije.

P.S.  Ovi mladi forumaši ni neznaju kako je to bilo pred 20 i više godina pratit autobuse.  Oni sve imaju servirano; kad je koji u remontu, zašto, koliko ga već nema, koliko će još bit u out-u.....  Mi smo samo primjetili da starog Mercedesa  ili TAM-a nema, i onda čekaj i čekaj kad će se pojavit, a većina ih se nikad nije vratila

MB Citaro

Vidim 624 je dobio sve sive stolice

Bocko

U 625 (kojeg je danas vozio najpoznatiji vozač) ne rade gumbi za zaustavljanje.