Prevoz Putnika, Zavidovići

Autor tamlover, Siječanj 14, 2008, 20:38:08

tamlover

Evo Aresa je uslikao fifi a u istoj seriji slika ima i Neoplan koji vozi Zav.-Zenica dok je Ares na Zav.-Sarajevo.
Kakva je to čudna logika? Jel to Neoplan uskočio u luftu između svojih, nadam se, dužih relacija ili je standard?
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

ahmoo

Mislim da je Neoplan vec isao za Sarajevo ujutro u 6:00 i dosao oko 11:30, otisao za Zenicu mozda oko 13:00 i vratio se otamo i ponovo za Zenicu oko 17:10! Tako bi to nekako trebalo da bude!
Al mislim da je ovaj Areas onako sasvim solidan do Sarajeva! Ipak to je subota bila i nema bas putnika! Mozda iz Zavidovica krene onako solidno popunjen al to raja ide do Žepča evenutanlo do Zenice, a ono ostalo ulaze kako ko gdje stigne! Vec nedjeljom mozda nije bas pogodan jer studenti idu, bude ih mnogo cak nekad znaju ici i dva busa!
:D :) :D ;)

tamlover

Nisam mislio da Renault nije za Sarajevo, dapače sasvim je solidan, al mi je ta raspodjela u tom trenutku bila nelogična.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

ahmoo

Ma da kontam sta si rekao! Al staces tako im idu linije, nekada se desi da STEYR ide do Mostara a Neoplani u garazi....

mate

doBUS

koje linije najčešće radi neoplan starliner ???

ahmoo

Starliner pretezno radi:
Zenica (kao sto se vidi i na tabli), Sarajevo, Mostar, Ljubljana i ako kad uleti sta vanredno npr. Spanija, Turska...
Tj. Starliner ide samo uz rijeku Bosnu :D i nazad

aaaaa

Citat: ahmoo  u Svibanj 03, 2009, 09:03:12
Starliner pretezno radi:
Zenica (kao sto se vidi i na tabli), Sarajevo, Mostar, Ljubljana i ako kad uleti sta vanredno npr. Spanija, Turska...
Tj. Starliner ide samo uz rijeku Bosnu :D i nazad

prije tačno dvije godine Starliner bio u GRčkoj ...vozio apsolvente sarajevskog univerziteta ....

ahmoo

Pa dobro stavio sam ja tri tacke, sto se podrazumijeva da ima jos tih vanrednih tura :D

aaaaa

Citat: ahmoo  u Svibanj 03, 2009, 10:34:07
Pa dobro stavio sam ja tri tacke, sto se podrazumijeva da ima jos tih vanrednih tura :D

ma ja naravno  razumijemo se mi  ;) :D

ahmoo

Danas su svi rasplozivi autobusi iz PP Zavidovici na drumu!

Voze ekskurzije:

8 razredi - Bihac ( otisli u 5 sati ) jedan bus MAN (onaj sa farovima od kamiona)
7 razredi - Jajce ( otisli u 7 sati ) tri STEYR-a
6 razredi - Gradacac ( otisli u 7:30 sati) dva MB 0303, jedan crveni (il je MAN ili SETRA)
5 razredi - Gradacac ( otisli u 7:30 sati) MAN (IMAS Zepce)....
4 razredi - Tuzla (otisli u 8 sati) Neoplan Transliner, STEYR Zuti...
3 razredi - xxx
2 razredi - Vjerovatno Zenica
1 razredi- Bistričak

Eto ako ih ko vidi neka ih poslika pa neka nam nabaci slikice! Ja cu najvjerovatnije imati slike iz Bihaca jer sam dao burazu aparat! Takodje bih mogao imati iz Jajaca stim da ce te slike biti malo losije posto ce biti slikane mob-om!

fifi

po tvom ispada da PPZ ima samo oko 15-20 autobusa >:(

ahmoo

Citat: fifi  u Svibanj 23, 2009, 00:02:34
po tvom ispada da PPZ ima samo oko 15-20 autobusa >:(

a gdje su redovne linije? 2x za Sarajevo, 2x za Tuzlu, pa onaj u Ljubljani, x puta za Zenicu, pa Mostar itd.... vidis da su morali od IMAS-a jedan bus dovuc tj. ja znam samo za jedan!

ahmoo

Evo slika :) Slikano negdje na povratku iz Bihaca ili mozda cak i u samom Bihacu ;)

ahmoo

Ovaj bus se zapalio juce, evo sta pise na netu:
Jučer je na regionalnom putu Zavidovići - Žepče u mjestu Donja Lovnica, došlo do požara na autobusu štajer (972-M-674), vlasništvo Prevoza putnika Zavidovići, kojim je upravljao A.B. iz Zavidovića. Požar je lokalizirala Vatrogasna jedinica Zavidovići. Tom prilikom nastupila je materijalna šteta, dok povrijeđenih osoba nije bilo.