Prevoz Putnika, Zavidovići

Autor tamlover, Siječanj 14, 2008, 20:38:08

elvis

jel skroz izgorio ili....imas li kakvu fotku?

ahmoo

elvise....amidza mi radi u PVJ (Profesionalna vatrogasna jedinica) pa cu probat od njega neke slike da izganjam, posto nije on bio na smjeni sinoc!
:D :) :D ;)

elvis

MB 0303 je jutros isao u Mostar

elvis

Ako je suditi prema ovoj slici iz danasnjeg Dnevnog avaza onda nema puno stete na busu

ahmoo

ahmoo

A evo i mene :D Dugo me nije bilo! Evo par slikica od garaza:

ahmoo

Juce na povratku iz Zenice i cekajuci novi polazak za Zenicu ISUZU

elvis

U Konjicu veceras je i ova Setra

ahmoo

Sta se to desava u Konjicu pa je tamo i Prevoz Putnika?

aaaaa

Citat: ahmoo  u Srpanj 23, 2009, 21:05:58

pa vjerovatno linija za Mostar

elvis

Citat: ahmoo  u Srpanj 23, 2009, 21:05:58

U Konjicu je upravo zavrsena tradicionalna konjicka sehara,ona je dovezla neko Kulturno Umjetničko društvo

elvis

Maloprije sam iz Sarajeva dosao sa njihovim crnim 0303,jos uvijek mislim da sam sanjao tu voznju,motor 381 KS,mjenjac kao kod 0404 ZF 6-obrzinski,instrument tabla kao da je jucer ugradjena,klima,retarder besprijekorni,sjedista jos nisam vidio udobnija,tapacirunzi cisti i utegnuti bez rupa i poderotina,plastike kao da ne postoje(citaj ne skripe)mislim da se mnogo mladji busevi bilo koje marke postide kad ovaj dodje na parking

Sjedista nisam mogao bolje u tom trenutku:

Instrument-tabla:

Ovo sam uslikao u Konjicu kad sam izasao:

Soferi su bili jako prijatni i usluzni,na moju molbu dopustili su da sjednem na prvo sjediste,a to je u nekim drugim firmama naprosto nemoguce

ahmoo

Znam da ne bi smjeo ovdje da pisem, al eto posto je elvis bas fino nahvalio nase sofere, i bus reci cu jedno: Ovaj MB je ocuvaniji nego Neoplan Starliner koji je mladji od MB-a (koliko to neznam)! Jedina mana ovom busu neznam da li si primjetio elvise, to su one folije na staklima!

elvis

Primjetio sam,takodjer ima ih nekoliko sa kondenzom unutra,ali pored svega dobrog to mi je nebitno ;)

ahmoo

Citat: elvis  u Kolovoz 18, 2009, 22:27:49
Primjetio sam,takodjer ima ih nekoliko sa kondenzom unutra,ali pored svega dobrog to mi je nebitno ;)
A tek onaj CAROBNI zvuk rada motora, kao satic :D