Prevoz Putnika, Zavidovići

Autor tamlover, Siječanj 14, 2008, 20:38:08

mb0404

Citat: ahmoo  u Veljača 18, 2009, 10:23:16
nisu dzaba oni busevi sive boje...ipak je sve sivo u Prevozu Putnika....Blize im se tmurni dani...Al ipak to je njihova greska (mislim na vozace), nije bilo potrebe da prodaju dionice svoje Almy-u pa ih zato on sada fino "handri"....  >:( :(
Na kraju ce bit kljuc u bravu i neka mala otpremnina,ja ne znam sta je sa ovim nasim ljudima pa se polakome na novac,zar im nije bolje da sami sebi gazduju.

fifi

Ahmo jesil ti siguran da je ta SCANIA od PPZ-a????

fifi

jbt kak se ovdje lupeta svakakvim pricama >:( :o :opa naravno da ce im smanjit place u godini kad ase ostaje bez posla itd.kada je recesija.a cistosumnjam da ce se PPZ ikada ugasiti jer ipak je to jedna od boljih autobusnih firmi koja posluje

ahmoo

nisam ja rekao da ce se ona ugasit sto nece biti posla...Zasto onda iskusni napustaju....A ovi koji neznaju da ubace u rikverc sa njima treba da se vozamo...Neka Almy poveca plate i neka se iskusni vrate...
:D :) :D ;)

ahmoo

Citat: fifi  u Ožujak 01, 2009, 09:41:10
Pito sam ja mehanicara...On kaze da je njihova, jedino ako mi nije slago ;)

ahmoo

Dugo se kanim da ubacim ovo...Ovdje su uslikani neki autobusi kojih nema kod nas, al izgleda da su u planu, kao npr. Scania

Red voznje Prevoz Putnika Zavidovici

ahmoo

Prvi put danas vidim ovu Setru....Zurio sam pa nisam imo vremena da je obidjem u potpunosti...Valjda ce biti vremena drugi put

mansg313

fifi

Ahmo se sjecas kada sam ja par prije par mjeseci rekao da je dosla nova zuta setra ida ce se na njoj radit neka sjedala???E to ti je ta setra koja je prije mozda mjesec pustena u funkciju a za tu scaniu nisam bas siguran da ti kazem kao ni to dal ce nabavljat neke nove autobuse

ahmoo

Citat: fifi  u Ožujak 07, 2009, 19:20:11
Ahmo se sjecas kada sam ja par prije par mjeseci rekao da je dosla nova zuta setra ida ce se na njoj radit neka sjedala???E to ti je ta setra koja je prije mozda mjesec pustena u funkciju a za tu scaniu nisam bas siguran da ti kazem kao ni to dal ce nabavljat neke nove autobuse
Dobro druze....Samo mi je nesto cudno...Ako je bila ZUTA, a sigurno je bila...zasto je onda ofarbana u CRVENO a ne u one "BOJE" PPZ kao i oni STEYR-i!! Samo me to malo buni....A ona Scania nema cak ni tablice...

fifi

Citat: ahmoo  u Ožujak 07, 2009, 20:16:36
Dobro druze....Samo mi je nesto cudno...Ako je bila ZUTA, a sigurno je bila...zasto je onda ofarbana u CRVENO a ne u one "BOJE" PPZ kao i oni STEYR-i!! Samo me to malo buni....A ona Scania nema cak ni tablice...
valjda su skontali da je crvena ljepsa hahahaha a dobro sam ja rekao za scaniu jesil sigurna da je nasa hahahaha

ahmoo

Citat: fifi  u Ožujak 07, 2009, 21:06:29
Citat: ahmoo  u Ožujak 07, 2009, 20:16:36
valjda su skontali da je crvena ljepsa hahahaha a dobro sam ja rekao za scaniu jesil sigurna da je nasa hahahaha
vidjecemo...uskoro...nego nisi mi nes aktivan??

fifi

ahmoo

u noci sa cetvrtak na petak nepoznate osobe provalile su u garaze prevoza putnika zavidovici....nisam uspio da saznam sta je otudjeno...jedino znam da je cuvar bio u dubokom snu, te da je suspendiran do daljnjeg!

fifi

Citat: ahmoo  u Ožujak 01, 2009, 10:04:57
Citat: fifi  u Ožujak 01, 2009, 09:41:10
Pito sam ja mehanicara...On kaze da je njihova, jedino ako mi nije slago ;)
na scaniji je uraden logotip prevoz putnika i ide preko citavog autobusa tak da je ona reklama na neoplanu mala beba naspram ove na scaniji,a ima i jos jedan novi autobus dosao al nisam vidjeo koji je,samo znam da je crvene boje i nije los