Nabavke autobusa 2008. – 2017.

Autor maky, Siječanj 18, 2008, 22:26:06

qwertz

jesu li onda u iveca ili troosovinac laže

martin

Članak u SLOBODNOJ DALMACIJI:do Božića 16 novih autobusa u Promet Split  bus123  8-8
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Urbino LE

Taj članak je pun svega i svačega pa i to da busevi nisu naručeni jer još traje žalbeni postupak. I pitanje je šta i kako će se naručivat iza toga.

Urbino LE

Koliko sam ja ovo razumio dolazi 6 Crosswaya(vjerojatno sjedala sa pojasevima itd.), 6 Crossway LE uređenih za grad, 4 prdavca tipa Cacciamalya što me ne veseli. I onda piše, u suprotnosti sa prijašnjim najavama, da preko istoga natječaja kasnije dolaze još njih 10 komada no ne piše kojega su tipa(prije je pisalo 12). Ako sam sve dobro razumio planiraju još jednu javnu nabavu sljedeće godine gdje će nabavljati onoliki broj autobusa i tip koliko će stručnjaci reći, a ja vjerujem da ćemo tada vidjeti i nove zglobove. Veseli što po ovome se čini da je grad već donio odluku u svezi financiranja i te druge nabave.

tramvaj1910

U zadnje tri nabavke promet split je uzeo tri različita prizvođača, koliko je to racionalno?

troosovinac

Citat: Urbino LE  u Prosinac 03, 2012, 21:14:21
Koliko sam ja ovo razumio dolazi 6 Crosswaya(vjerojatno sjedala sa pojasevima itd.), 6 Crossway LE uređenih za grad, 4 prdavca tipa Cacciamalya što me ne veseli. I onda piše, u suprotnosti sa prijašnjim najavama, da preko istoga natječaja kasnije dolaze još njih 10 komada no ne piše kojega su tipa(prije je pisalo 12). Ako sam sve dobro razumio planiraju još jednu javnu nabavu sljedeće godine gdje će nabavljati onoliki broj autobusa i tip koliko će stručnjaci reći, a ja vjerujem da ćemo tada vidjeti i nove zglobove. Veseli što po ovome se čini da je grad već donio odluku u svezi financiranja i te druge nabave.
moš mislit lako je obečavat kad su izbori na prolječe
bela lađa

Urbino LE

Valjda su ljudi toliko pametni da više ne padaju na predizborna obećanja nego jedino ako se to i ispuni prije samih izbora i zato mislim da bi ovo moglo proć. Uostalom i zadnje dvije nabavke su bile vezane sa izborima, u najgoru ruku 4 godine do iduće. ;D

Josip-Split

čujem da su došla 2 nova busa   >:( >:( ...neznam točno koje marke(ja mislim iveco)..solaši bjele boje
večeras ču ih slikat..al nevirujen da če se išta vidit  :-\

Urbino LE

Josip-Split

Citat: Urbino LE  u Prosinac 11, 2012, 20:21:16
Bijeli? :o

da , nevide se baš..samo odzada..stoje tamo di su lions regio,bez tablica

Urbino LE

Mislio sam da smo standardizirali boje, da će svi biti žuti al eto.

qwertz

to se samo u nas može desit,svaka je suvišna

Urbino LE

Još kada nisu klimatizirani. ::|

Josip-Split

iiiii još nešto ta 2 busa mi se čine malo različitim...  :o