Gradski prijevoz – fotografije

Autor stipe15, Siječanj 31, 2008, 17:18:34

Ivan

ZET polako reže ostatak solo kockica jer su izrabljene, šasije im pucaju, to je činjenica, malobrojni ostatak neće još dugo, ali moglo se vidjeti da taj posao ne valja kad je i prije ove prodaje bilo srezanih... Imali su ponešto problema s pregrijavanjem i dva su izgorila i rashodovana uz još nekoliko manjih samozapaljenja, tako da me ne čudi ako se i dalje griju.
Nitko pametan ne bi kupio te autobuse za 10.000 eura po komadu kad se u Njemačkoj za tu cijenu dobije puno bolji bus, no valjda su bili lijeni sređivati papirologiju, ili što već. Mogli su situaciju ublažiti barem kupovinom onih par preostalih Eurobusa (nije ih bilo 10, ali koliko god se moglo) koje je ZET držao na parkiralištu u dobrom stanju i očito su već zadovoljni onima koje imaju, no netko je bio "temeljit" kad je birao što kupiti pa očito nije bio zainteresiran.

MAN NL263 istog godišta kao kockice su se pokazali kvalitetniji pa niti jedan nije rashodovan osim 105 poslije sudara, kad ZET zna da ih treba naravno da ih nije ponudio.

Teutonic

Evo ukrao sam jednu od ŠibenikIN pošto oni već dugo kradu naše pa im neće smetati:

TAM 260A116 M koji vozi gradsku a obično je u prigradu:

peron24

Citat: Shole  u Studeni 13, 2014, 19:35:55
Ajmo vi mlađi dečki, da vidimo slike displejeva na autobusima !!!

Nemoraju mlađi, ima nas i starijih  ;)

973 na " četvorki" Njivice-Tržnica-Ražine

972 na "jedinici" Njivice-Tržnica-Vidici, snimljen na Vidicima

972 kasnije navečer na "dvici" Tržnica-Meterize

966 na "trici" za Šubićevac, zadnji mali display sa brojem nije baš uočljiv

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

zlikowszky

A mogli su bar skinuti te malene oznake ZETa i njihove GBove...ajoj, ajoj....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

Teutonic

Skinuli su ih sa vecine MBova danas sam vidio  ;)

Servis

Citat: zlikowszky  u Prosinac 09, 2014, 20:57:27
A mogli su bar skinuti te malene oznake ZETa i njihove GBove...ajoj, ajoj....

Farbano je, nisu naljepnice. No svejedno.

TAM

Jesu, ali kako su to ofarbali majko mila.  ::|
Nego nije mi jasno zašto oni skidaju znak od Mercedesa sa ovih autobusa pola ih više nema taj znak.  ???
Dani ponosa i slave!

Teutonic

Meni je cudno to da pola njih nema znak mercedesa na volanima,sad sam se vozio u 815 i vidio sam da ima.

TAM

Volvo Aabenraa (ŠI 698-CS) ostala bez reklame za Konzum. Šanse da ovaj autobus ode u rashod su nikakve.  ::|
Dani ponosa i slave!

tramvajac 92

Vidi, još se vide tragovi Tcoma i nečega još ispod.. Fascinira me kak su i šibenskima prozori zamagljeni  russian_roulette

Teutonic

Znaci to je ta,danas u 14:15 za Raslinu.

M.A.N. boy

Ovako mi bus izgleda kao da je sastvaljen od limova za garažu, pa mogli su bar probat te crte s nečim skinut, oprat ili slično.  Djeluje mi kao nešto što bi Mad Max sastavio i vozio :)
ali moram priznat ove Aabenere stvarno mogu izdurat mnogo toga.

NP-549

Ako već tolke godine izdrže šibenski nered onda su stvarno vrhunski autobusi.  Al svejedno me zanima kolko para i kolko radnih sati su već ulupali u svaku ovu Aabenru.

I da, ko zna kakvi su to autobusi i normalnim uvjetima održavanja

zlepur1

Stvarno su prastari, ali rade besprijekorno.Najveći kvar im je puknuće nekog criva šta je zaista potrošni materijal.Možda je manje poznato da je ATP službeni servisr za volvo autobuse. Ali su u svakom slučaju zaslužili mirovinu, šta je je.Ovkve karanpane ne voze ni u Bangladešu.
Magirus Deutz udobnost na prvom mjestu.