APP Zadar

Autor Tomek, Prosinac 02, 2009, 14:03:58

NightRider

Sve što sam rekao je istina, štoviše nisam rekao sve!

man750

Citat: miky  u Siječanj 22, 2010, 17:17:42
Citat: man750  u Siječanj 15, 2010, 12:07:58
Ajmo nastavite ovo na PP ,ako imate volje za to. Ako se napise jos i rijec dijelim banove.
Ako imate cinjenice u redu, ali sve ostalo bit ce izbrisano i usljedit ce banovi

Jeli Ti imaš neki interes od njih kad ih tako štitiš? Umjesto da još pomogneš ljudima (zaposlenicima) sa nekim novim informacijama Ti ovdje prijetiš banovima, a jadni ljudi rade po 2-3 puta više sati nego je uopće dozvoljeno, a još za to nisu pošteno plaćeni...
Miky sve ima na ovom forumu svoje mjesto, ali svadje nemaju. I takve rasprave ce biti brisane, a sudionici sankcionirani.
Lijepo sam napisao da se mogu pisati cinjenice, a to sigurno jest informacija o placi i primanjima vozaca i njihovom izrabljivanju ako ga ima.
Jer zakonom je propisano i radno vrijeme vozaca i mnoge druge stvari , a kako nasi politicari zadnjih dana vole reci "niko nije iznad zakona", pa zasto bi bile  prevoznicke tvrtke?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

miky

Citat: NightRider  u Siječanj 22, 2010, 21:18:29
Sve što sam rekao je istina, štoviše nisam rekao sve!

To Ti vjerujem!!! Evo opet neki busevi dolaze ( S 319 UL ), jako često, koliko ja vidim u prosijeku 1 autobus mjesečno, pa sad procijenimo preko čijih to leđa dolazi...

NightRider

Ajme majko našto smo spali, od najbolje firme u Hrvatskoj postali smo sramota hrvatskog putničkog prometa!

grga

Da,da moj prijatelju!
Gledam ovu temu i nemogu da se ne javim!Kao prvo želim vam dati punu potporu u svemu što radite,mislite i želite.
Slažem se sa tobom da ste bili prvi i ugled u državi a na žalost,šta je danas?
Ne slažem se sa nekima sa ovog foruma koji razmišljaju drukčije,valjda oni nisu prošli što i mi!
               Još jednom podrška svim Contusima!

milorad

Opet mi reče kolega da su u APP Zadar radnici nezadovoljni. Navodno planiraju štrajk i obraćanje medijima. Iskorištava ih se maksimalno, ne poštuje se niti minimum koji zakon traži. Svakodnevno nešto novo na štetu radnika, a šikaniše ih se različitim zapisnicima.   :( :(

kromosom666

de ljudi moji.. i Zdravko mamić je neku večer rekao ...." pušite jedni drugima k***c ispod stola" , tako sam čuo...mislim stvarno...daj da vidimo o čemu se radi ili neradi...???????????

conecto

Citat: NightRider  u Siječanj 06, 2010, 18:09:00
[
Zna li tko tko je glavni u cestovnom sindikatu i kako doći do njega?

Nisam dosad znao, ali u Udruzi sindikata vozača i prometnih radnika Hrvatske od 10.7.2009. je i sindikat firme Autotrans Rijeka (u toj udruzi djeluju podružnice ZET.Zagreb, AP Imotski, AP Sinj, Čazmatrans Zagreb, GPP Osijek, Istra Promet Umag, Libertas Dubrovnik, Liburnija Zadar, Panturist Osijek, Polet Vinkovci, Promet Split). Pročitao sam to u jučerašnjem glasilu sindikata gdje se navode uspješni pregovori oko potpisivanja kolektivnog ugovora za ATR. Glavni sindikalac za ATR je neki Romano Pužar, a predsjednik cijele udruge na nivou države je predsjednik našeg sindikata u ZET-u Vinko Škvorc.
Možda da probate njih kontaktirati? Po potrebi bi mogli osnovati i zadarsku podružnicu?
Udruga ima i web-stranicu www.usvprh.hr na kojoj postoji i forum preko kojeg se može ostvariti kontakt s čelnicima ili članstvom, samo se tamo potrebno registrirati ako želiš vidjeti cijeli sadržaj (u protivnom prikazuje par bezveznih tema).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

navi

navi

danas u 17.00 za Zg 315 GT-HD.nisam uspio vidjeti tablice.je li to trajna prinova u APP Zadar?

mate

Citat: navi  u Veljača 19, 2010, 20:06:22
danas u 17.00 za Zg 315 GT-HD.nisam uspio vidjeti tablice.je li to trajna prinova u APP Zadar?

Cuo sam nesto da je Gbr.54 otisao u Zadar, tako da se radi o toj S315 GT-HD, sad pitanje je da li za stalno ili samo kao ispomoc, dok nesto ne dode, posto je APP Zd krenuo voziti i medunarodnu za Zrenjanin

Pozega

Citat: mate  u Veljača 19, 2010, 18:48:28
Ovu S415 GT-HD stavljam ovdje, danas na liniji Zadar - Zrenjanin, nazalost, nisam uspio vidjet garazni broj, niti zapamtiti registraciju, samo sam registrirao tablu linijie

Ovo bi mogao biti gbr 124,ona jedina od serije 400 ima samo "app" na boku.

kromosom666

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !