Slike iz Sarajeva 2008.-2010.

Autor manoplan, Lipanj 29, 2008, 18:30:09

MILCHO

E baš ti hvala za sliku ovog TAM-a ja sam ga zadnji put vidio prije pola godine. samo sam se jednom sa njim vozio i to prošlog proljeća od Sutjeske do Jezera.

1998 je došlo mislim 5 komada kao donacija Japana uz MAN-ove. Ovi su bili prilagođeni sa rampama za podizanje invalidskih kolica kao što su imali Iveco minibusi u verziji sa širokim zadnjim vratima.

Ovo bi trebao biti 42?

The_Dubster

Citat: MILCHO  u Lipanj 03, 2010, 20:18:37
E baš ti hvala za sliku ovog TAM-a ja sam ga zadnji put vidio prije pola godine. samo sam se jednom sa njim vozio i to prošlog proljeća od Sutjeske do Jezera.

1998 je došlo mislim 5 komada kao donacija Japana uz MAN-ove. Ovi su bili prilagođeni sa rampama za podizanje invalidskih kolica kao što su imali Iveco minibusi u verziji sa širokim zadnjim vratima.

Ovo bi trebao biti 42?

Da, to sam ti zaboravio reći, 42 je, pa možeš ga stavit tamo u temu

A bio sam u tramvaju pa nisam imao bolju priliku da ga uslikam, tek ovako, al i pretpostavio sam da će ti se svidjet... mada ni sad ne izgleda sjajno :-\

The_Dubster

MILCHO

814 na 37

853 na 16b, a u pozadini se malo vidi 406 koji ide iz garaže na liniju 22

851 na parkingu u blizini Mercatora na Dobrinji, vozio članove KUD-a "Dobrinja"

elvis

Stvarno je lijepo i neobicno vidjeti autobus kao sto je 853.cist,neogreban,sa ratkapama :)

Man lion's coach

slazem se sa tobom elvise, ovo je prvi autobus u grasu koji mi se svidio....

aaaaa

Citat: elvis  u Lipanj 08, 2010, 21:04:26
Stvarno je lijepo i neobicno vidjeti autobus kao sto je 853.cist,neogreban,sa ratkapama :)

buraz nije ni cudo jer to vouilo duzi lik koji je ja mislim najpedantniji vozac kojega sam ikada vidio. Lik je bolesno pedantan , ratkape ofarbani poklopci retrovizora, unutra mali milion mirisova i sve je to u njegovoj reziji i o njegovom trosku. Čovjek ga pazi ko bebicu... njemu je grijeh ne dati novo vozilo ....

The_Dubster

terminal Ilidža

i za kraj

i jedan prijedlog za modove - kako bi bilo da se u sklopu ovog podforuma napravi tema GRAS Turistička Agencija, pa da te buseve postamo tamo, a ne ovdje sa gradskim busevima ???

elvis

MAN danas u Konjicu na vanrednoj voznji,ucinilo mi se da je od Mostar-bus ali kolega alarm je bio azuran i zahvaljujem na ispravci

Man lion's coach

cudno mi sto je ovaj isao, kad imaju i nekoliko turistickih autobusa ::|

aaaaa

Citat: balja  u Lipanj 19, 2010, 23:35:30
cudno mi sto je ovaj isao, kad imaju i nekoliko turistickih autobusa ::|

išao za Mostar radi se o vozilu 851 a turistički su svi danas bili zauzeti....

The_Dubster

Danas, Vogošća, linija 22a

A ova slika je uslikana u petak, radi se o gbr 427 i na displeju je pisalo "124 godine GRASA"

MILCHO

Mislim da je to jedini IK-206 koji naprijed ima novatronic flip-dot displej, a bočni i zadnji mali su mu Novatronic-ovi LED kao i na drugima. Izmjenjuje se:
31e Vijećnica
31e Dobrinja
124 Godine GRAS-a. kad se već spominju displeji, na plavom MAN-u 850 su reprogramirali displej pa se naziv linije izmjenjuje, isto kao na IK-206. mislim da su mu sad ubacili i druge linije, ranije je pokazivao samo 31e Vijećnica-Dobrinja.

MILCHO

Današnje slike sa više lokacija u Sarajevu:

4126 na liniji 102

41xx na liniji 103

73 na liniji 53

848 na liniji 31

815 na liniji 15 dobio novu nalijepnicu, jer je, valjda, popravljen od Japanske donacije 2009.

aaaaa

Citat: MILCHO  u Lipanj 24, 2010, 21:08:47
815 na liniji 15 dobio novu nalijepnicu, jer je, valjda, popravljen od Japanske donacije 2009.
http://img819.imageshack.us/img819/5971/815k.jpg

al u "panjevima"...stavljaju naljepnice da bi Japancima mogli "opravdati" pare