Slike iz Sarajeva 2008.-2010.

Autor manoplan, Lipanj 29, 2008, 18:30:09

The_Dubster

U jako, al baš jako lošem stanju  :-\

The_Dubster

SARI

Kako nevjerovatno lijepa kolekcija mutnih, distorziranih, loše eksponiranih i kompozicijski promašenih fotografija... bravo... moglo bi ući u anale dokumentarne fotografije... s naglaskom na anal u analima...

MILCHO

@the_dubster. Na kojoj je liniji radio onaj crveni 849, nevidi se linija

The_Dubster

Ne sjećam se stvarno, al mislim da je Otes ili Butmir, al opet, nisam 100% siguran

aaaaa

Citat: The_Dubster  u Svibanj 25, 2010, 22:23:02
Ne sjećam se stvarno, al mislim da je Otes ili Butmir, al opet, nisam 100% siguran

butmir....na Otesu je stalni 836

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

MILCHO

Ovaj je jedan dan radio na 31e kao odgovor na Centrotransove turističke autobuse koji su se tih dana ubacili na tu liniju.

Tomek

Bus mi djeluje solidno očuvan i sređen, ali prednji kraj je stvarno živa koma. Maska od Starlinera koja mu nikako ne paše i koja je još uz sve postavljena previsoko, očito je netko bio slijep kad je to natakario na njega..

aaaaa

ma autobus je "kriza" žešća, star islužen sjedišta prljava treba mu dobro hemijsko ciscenje sjedista, motor je jako bucan mislim da uskoro gazi milioniti kilometar boja je ružna do bola a još je ružnije ofarban

MILCHO

Citat: aaaaa  u Svibanj 27, 2010, 18:20:55
ma autobus je "kriza" žešća, star islužen sjedišta prljava treba mu dobro hemijsko ciscenje sjedista, motor je jako bucan mislim da uskoro gazi milioniti kilometar boja je ružna do bola a još je ružnije ofarban
Slažem se, boja je katastrofa, treba to odmah prefarbati u šampionsku plavu, ;D ;D ;D

aaaaa

Citat: MILCHO  u Svibanj 27, 2010, 20:20:47
Citat: aaaaa  u Svibanj 27, 2010, 18:20:55
Slažem se, boja je katastrofa, treba to odmah prefarbati u šampionsku plavu, ;D ;D ;D

hahahah fakat nisam ni pomislio na to ali definitivno ova boja nebi stajala ni jednom busu

netko

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

The_Dubster

Izgleda da je i GRAS-u malo krenulo, vidjeli smo "ekskluzivce" u Hrvatskoj, a danas tri FAPa imali izlet u Konjic, a na terminalu Ilidža jutros ova trojka

Jet je imao tabli vanredna, kao i Man, dok je G&S imao prekrivenu tablu, al vjerovatno je i on imao neštoo ugovoreno.

o405 na liniji 27

Suboticanin

Dosta dobro izgleda ovaj MB.Kakav je u pogledu tehnike?