Slavijatrans - Slike

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:26:25

Stralis

Opet se šara sa različitim natpisima, ali dobro, valjda će se naletiti i na onaj pravi jednog dana.
Jako lijepo izgleda sve osim stražnjeg natpisa, bilo bi ljepše da je savijen u obliku luka kao na ostalim busevima, ali što je, tu je, sad je već naljepljen.

EuroTrakker

Dobra Pospanac. Svaka čast, digao si  me na foru. Vidio sam je danas s boka i s viđenim sam zadovoljan. Oni grbovi što je i ona dobila su mi zakon. Nažalost nisam vidio zadnji kraj.
Pozdrav iz 53nje

pospanac

;D
Sala, mala...
:D
Ali nije loše ispala.

Al' ne volim kad mi netko stalno jambra iza uha kako nešto nije dobro, a...
>:( :-\ >:(
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Stralis

Ne jambram stalno, samo primjećujem šaranje. Ako je to način prepoznatljivosti i reklamiranja, onda dobro.

Svaka garnitura vozila ima svoj stil natpisa, ali dobro, da ne jambram stalno, pohvala ipak za uložen trud u rekonstrukciju busa. ;) Svaka čast!

pospanac

I ovo je bila šala za jambranje...

Svaka kritika je korak naprijed prema kvaliteti, tako da što se toga tiće nije uzeta za zlo...

cut...

:D :D :D
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

EuroTrakker

Neka Pospanac potvrdi (dobar nick si je izabrao sve novosti drugi moraju napisati) ali čini mi se da je Trendliner dobio opet natpise Slavijatrans na bokove, tj na poklopce bunkera
Pozdrav iz 53nje

pospanac

Citat: EuroTrakker  u Svibanj 16, 2009, 14:18:47
Neka Pospanac potvrdi (dobar nick si je izabrao sve novosti drugi moraju napisati) ali čini mi se da je Trendliner dobio opet natpise Slavijatrans na bokove, tj na poklopce bunkera

Aha... :) Na oboje... I spavanje i slova...  ;D

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

zoki.man.fan

Najamnine svaki mjesec sjedaju na račun a održavanje nula....Da nema Dževada nebi ni WC-a bilo (koji je naravno zaključan i iz doba Marije Terezije----uvijet da možeš na WC je da kod Dževada nešta popiješ u njegovom tzv.lokalu kojeg svako malo zatvara Sanitarna inspekcija). Ovaj je kolodvor nekada bio pretrpan ljudima i busevima dok je radila Željezara. Kad sljedeči puta budem tamo slikat ču i drugu stranu kolodvora gdje je još nekoliko perona i stajališta.

pospanac

Kad već pišeš, onda napiši i tko upravlja s kolodvorom, tko ga dere odnosno tko ga koristi tako da odmah kažes i istinu...
;)
Slavijini busevi tu ne voze već godinama, skoro desetljećima...
;) :) :)

zoki.man.fan

Autopromet ga koristi i za to plača naknadu...Jeli tako??? i dere samo "perone", prometnika tamo nema več 10 godina. ;) :) :)

pospanac

Nope... Krivo...
Iznosiš krive informacije...

zoki.man.fan

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

Tomek