Slavijatrans - Slike

Autor autobusi.org, Prosinac 02, 2007, 00:26:25

Tomek

I Slavijatransova garaža koja je ogromna i pusta, prije rata se tamo ipak nalazilo mnogo više vozila

O307

Citaro i 315HD

I jedna S315HD koja se nalazi u halama

EuroTrakker

Mercedes u Glini:

Autobusni kolodvor Glina:

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Izišao s farbanja i dobio novu tablicu SK409ER:

Pozdrav iz 53nje

zoki.man.fan

bilo je i vrijeme da već jednom iziđe iz hale. tamo su ga krparili mjesecima (koliko sam upoznat od rujna). u rujnu se počeli sređivati trulež na zadnjim blatobranima i mogu reči da se majstor dobro potrudio da zamjeni sav imalo oštečen lim. eh, sad, mogli su ga malo i bolje prešpricati, al s obzirom na uvjete...samo da tog NL202 opet ne unište naši "dobri" putnici. jesi možda vidio jesu li pretapecirali sjedala?? pričalo se da budu

pospanac

:D :D :D
Nisu...
A za koga tapacirati sjedala?
>:( >:( >:(
??? ??? ???
Nema smisla...
:'( :'( :'(
Ali ispao je prilično dobro...
;D ;D ;D
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

zoki.man.fan

za naše "divne" ;) putnike koji uništavaju buseve kao da se više nikada neče voziti u njima

EuroTrakker

Regio s guza:

MAN Inaće je dosta čist ali taj dan je padala kiša pa izgleda kao da nije pran godinama:

Sprinter:

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Pozdrav iz 53nje

EuroTrakker

Samo na lokalnim linijama:

Pozdrav iz 53nje

zoki.man.fan

pospančeva miljenica opet sa kroničnim problemima....kompresor...jedva nafilan zrak

pospanac

Nope...
Drugi je problem...  :D
Informacije, podaci, stavovi i mišljenja koja iznosim na forumu su osobne naravi i ni u kojem se slučaju ne mogu protumačiti kao službeni stav ili informacija poduzeća u kojem radim ili sam nekad radio, ili sam nekad radio, ili sam nekad radio,...

Stralis

To je izgleda još jedini bus koji ima pravi natpis firme, pogotovo bočni, jer ovi novi su stvarno bez ikakvog stila!

pospanac

Dugo ga nije bilo.  :-X
Malo je lošija slika, ali mobitel je prestar pa se nakupilo blata na leći...  8)

EuroTrakker

I mislio sam da sam ga vidio, ali nisam bio siguran. Mob nije tako loš. Slobodno stavi još koju sliku iz garaže
Pozdrav iz 53nje