Semberija Transport, Bijeljina

Autor busfan, Veljača 28, 2008, 18:37:49

busfan

Mate svaka cast, cetvrtko ide Semberija, a petkom Gradtrans Kranj sa 315GT-HD. Znaci slabo putnika ima  :-\

mate

Citat: busfan  u Svibanj 28, 2010, 11:02:17
Mate svaka cast, cetvrtko ide Semberija, a petkom Gradtrans Kranj sa 315GT-HD. Znaci slabo putnika ima  :-\

Znaci danas bi trebao onda vidjeti i S315 GT-HD na putu iz Ljubljane, ak je tako budem otisao oko 18.30 - 18.45 na GP Sl.Brod, da docekam ;)

busfan

Citat: mate  u Svibanj 28, 2010, 11:12:25
Citat: busfan  u Svibanj 28, 2010, 11:02:17

Znaci danas bi trebao onda vidjeti i S315 GT-HD na putu iz Ljubljane, ak je tako budem otisao oko 18.30 - 18.45 na GP Sl.Brod, da docekam ;)

Danas bi trebala ici plava 315GT-HD, mislim u isto vrijeme, pa ako imas volju  ;)  Iz Ljubljane i cetvrtkom i petkom polaze u 14.30

mate

I danas Isuzu na liniji Ljubljana - Bijeljina, ali danas s nekih 10ak putnika

busfan da li znas kada Semberija, ili Gradtrans voze za Sloveniju, i otprilike koliko im treba do GP B.Brod?

busfan

Voze srijedom(Semberija) i nedeljom(Gradtrans) u isto vrijeme iz Bijeljine 12.45. Ne znam u koliko si ih danas slikao, ali vjerovatno ce Gradtrans u nedelju biti otprilike isto. Ne znam tacno koliko im treba jer nisam cesto isao tim putem

busfan

Novost, samo ne znam da li je od Semberije ili neko vozi preko Semberije. Jutros na liniji Zvornik-Wien, pored Semberijinog Citylinera, redizajnirani Man Lions Star I generacije, ali samo sitnim slovima na vratima pise Semberijatransport. Ja pretpostavljam da je to prevoznik koji je vozio sa starim Citylinerom?

mate

Cityliner danas na liniji Bijeljina - Berlin

busfan

Mate svaka cast, nisam 100% siguran ali cini mi se da sam upravo ovog vidio u nedelju za Wien, pa se u ponedeljak vratio, pa srijeda za Berlin.
Bogami Neoplani dobro sluze  ;)

busfan

Popravljena je 317HDH, juce sam je vidio na stanici

karington

u subotu sam vidio neoplan cityliner-a ST prosao kroz Gorazde bio je pun a tablu nisam vidio dobro, dok sam se snasao da slikam on je prohujao...onako na prvu nije los bus, a i motor nije nesto previse galamio...

busfan

Izgleda da u Semberiju stize jos nekoliko MB Conecta

mmarko

busfan

Izgleda da je za penzionere povratna karta Bijeljina-Berlin 100eur, zaista povoljno!

elvis

Citat: zile_driver  u Ožujak 15, 2010, 21:32:34
Semberija je sinoc oko 19h dobila 2 polovne setre od 10 koliko treba da ih stigne ;)

busfan znas li ti ista o ovim prinovama koje su spominjane,valjda bi se pojavile negdje do sada...i ako imas neke fotke i podatke o prevozniku Dragicu kojeg si spominjao u ovoj temi zamolio bih te da i za njega otvoris temu i ubacis to... :)

busfan

Citat: elvis  u Siječanj 26, 2011, 13:17:11
Citat: zile_driver  u Ožujak 15, 2010, 21:32:34
Semberija je sinoc oko 19h dobila 2 polovne setre od 10 koliko treba da ih stigne ;)

busfan znas li ti ista o ovim prinovama koje su spominjane,valjda bi se pojavile negdje do sada...i ako imas neke fotke i podatke o prevozniku Dragicu kojeg si spominjao u ovoj temi zamolio bih te da i za njega otvoris temu i ubacis to... :)
Stiglo je jos Conecta u novembru, o tome sam pisao, ali mislim da turisticki jos nisu stigli, a nemam neke podatke da li su u planu

Evo jedna slika sa fb, ako sam dbro prebrojio imaju 15 Conecta
http://www.facebook.com/?sk=messages#!/photo.php?fbid=119534328115698&set=a.107154122687052.12534.107153906020407

Sto se Dragica tice, imaju koliko znam 215HD i Dragmoelera, voze iz Salburga cetvrtkom i petkom, a iz Zvornika Brckog i Bijeljine nedeljom sa dva autobusa. Imaju njegove slike na Marcelu, pa ako nedjem postavicu ih, ja nemam nijednu svoju