Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

koordinator

Neznam je li ovo već primjećeno prije, ali ja tek danas vidim. Na avtomontaži 688 se s gornje strane odlijepio cijeli zadnji dio harmonike koji je spojen na sredini, i kliznuo malo prema dolje, tako da je tu sad ogromna rupa i izgleda ko kabriolet  ;D ;D ;D

Winamp

Tužne vijesti: g.b. 132, g.b. 100 i g.b. 104 otišli u rashod. :'( :'( :'( :'( RIP.

BTW Radim popis rashoda koji će bit na forumu kad ga završim.

Paško

132 ne vozi od kraja prošle godine. 104 (raspad sistema) isto, samo što je on vozio samo par mjeseci (ili tjedana?) tijekom ljeta, a ostalo je preležao u garaži. 100 ne vozi 4 mjeseca i već je dosta skinuto sa njega kao i sa ova ostala dva tako da se vjerojatno neće vraćati nijedan. Ali, nikad ne znaš...

A sve ovo je već napisano na forumu
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

XDonald

Šta će biti sa 118 i 119   ???  stoje u garaži već duže vrijeme  ???

Paško

Vjerojatno ništa. Ostat će tamo i sa njih će se skidati dijelovi kad zatrebaju. Mogli bi se oni i popraviti, ali nema tu nikakve volje ni brige

Winamp

g.b. 118 imao sudar ima više od 3-4 mjeseca
g.b. 119 izvađen cijeli motor (getriba u 120)

Winamp

Linija 8 više ne ide do Sv. Frane

Paško

Da, da, izašla je obavijest na webu:

Citat:Od petka, 06.07.2012.g., autobusna linija broj 8 kao privremeno prometno rješenje promijenit će trasu na način da će iz smjera Žnjana prometovati do Zvončaca (neće prometovati do autobusnog okretišta kod crkve Sv. Frane), nakon čega će preko ulica Dražanac, Put Meja i Gunjačine nastavljati prema Žnjanu starom trasom.

A to je sve zbog idiotskih ležećih policajaca. Već smo pričali koliko je sad tamo teško voziti, tako da je ovo dobra odluka. I ostat će takva sve dok se to tamo ne popravi. Bio je izašao i članak o osmici i tome kako se putnici (čitaj babe dežurne kritičarke koje imaju besplatni pokaz) žale kako ih se vozi u busu starom čak 30 godina (a u pitanju je bio g.b. 147), ali nije izašao na webu

Josip-Split

od jućer linija 8 neide do sv.frane do danjega   >:( zbog glupih ležečih policajaca

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

Bisere treba zapamtit

Citat:Vozilo koje zadnjih dvadesetak dana vozi do zapadne obale na splitskim ulicama nismo vidjeli već godinama...
Da, da

Citat:ali ni prozore ne možeš otvorit!
Mora da se meni onda priviđa

I za kraj:

Uf, koliko poznatih lica  ::| ::| >hammer<

Da se malo osvrnem na ovo: Kao što sam rekao, većina STRUČNIH SUGOVORNIKA je tu da trkelja i kaže nešto protiv Prometa kao i obično u njihovim svakodnevnim pričanjima o događajima i autobusima. Ali neće reć da se svaki dan po najvećoj žegi u Penzić Expressu gomilaju na svojim vječnim trasama besplatno. Stvarno su izabrali dobre ljude za komentare. Oni ne bi bili zadovoljni da ih se može teleportirat s jedne lokacije na drugu. O Bekavcu ne znam puno {jer ne zamaram se raznim upravama i stručnim(?!?) ljudima koji svaku godinu-dvije dolaze sa obećanjima o boljoj budućnosti i usluzi da bi se onda nakon nekog vremena povukli, ali bez uništenog dostojanstva, a naravno i malo većeg novčanika}, ali ako on može izvalit toliku glupost o busu u kojem se vozi (tako da ispadne da ja više znam od njega), vidi se koliko smo zapravo svi mi "u banani".

Što reći? Ovaj grad i država su sramota, eto to. "Gradonačelnik" ispija kavice na Rivi dok se firme zatvaraju, pošteni radnici ostaju bez posla, a one koje ostaju postaju sve gore i gore - dok i one jednog dana ne zatvore svoja vrata u sivilu pljački, kapitalizma, EU i ne znam čega sve ne. Grad se raspada, ljudi svake godine manje i manje, minus sve veći, a Kerum hotel prodaje. Doći će i novi izbori. Na njima će građani Splita izabrati - koga? Opet neke esdepeovce koje će onda nakon godinu dana intenzivnog umiranja od rada u pokušajima poboljšanja svih aspekata života kritizirati opet isti građani koji su ih izabrali. I tako u krug....
I onda se čude i žale kad mladi ljudi bježe odavde

STEFI- GRAF

Ma da mi je znat koji je to retarder izjavija da su makedonci stari 30 i kusur godina a ti penzići su dobili mukte kartu još bi i novi bus bilo bi najbolje da za njih voze regija.Penzićima triba dat određen broj vožnja besplato a ne sve samo se smucaju po zvizdanu po busevima pa im bude loše koji te vrag tira na zvizdan ako ti nije potriba pa zamanta i onda kriv Promet vozi s čim ima.Bilo bi bolje da daju jeftinije karte radnicima koji rade za mizeriju i koju neredovito primaju a prisiljeni su radit da bi prehranili obitelji ili dobrim učenicima i studentima iz siromašnih obitelji da se mogu školovat.Penzija se mukte voza i smucaju se do peškarije i pazara i sunča po klupama na rivi i uvik smetaju u špicama u autobusima i na kraju im ne paše.

Winamp

Pohvalno za Promet da su na svim gradskim i prigradskim linijama stavili (na webu) vozni red koji vrijedi od 18.06 2012.

tramvajac 92

Lijepo. Šta je tek sad stavljen?

Paško

Ma nije, to se svake godine uredi (i na stanicama i na webu) kad treba, samo Winamp nije vidio ::|