Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

STress

To je, biće, ovi sa plakata...  ::|

koordinator

Danas sam u gradu nakon dugo vremena vidio g.b. 182.

Paško

Ništa čudno, vratio se iz Trogira na servis pa je odvozio krug (ili više) neke linije kad je popravljen...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Josip-Split

ja bi ukinija liniju za Kamen  >:( par puta gb 122 vozija na toj liniji i sve unutra raskidano-polomljeno  >:( >:(

221

Namjeravam uskoro doći u Split i naravno provozati se Prometovim busevima. Što mi savjetujete da prođem najjeftinije a da nije šverc ;D?
Gledam njihov web i nema dnevne karte iako se sjećam da je to bilo u najavi. Koliko vrijedi ova pojedinačna karta?
Hvala!

Paško

Nove rošade: Vozači 37-me će odsad voziti i 3, 6 i 15. Busevi ostaju na 37.

koordinator

Malo atmosfere iz autobusa ovih dana. Unutra su obješeni ovakvi letci u sjećanje na bivšu Jugoplastiku.

Tu je također i kratka "Priča iz davnine" s druge strane.

STress

Još uvik mi nije jasno zašto uopće imaju postotak na inkas. Valjda su plaćeni za posal koji rade. Ima li postotak od inkasa Konzumova blagajnica?

jure

Sa svojim lipim facama namame više svita u bus.

troosovinac

Citat: STress  u Studeni 26, 2012, 14:14:56
Još uvik mi nije jasno zašto uopće imaju postotak na inkas. Valjda su plaćeni za posal koji rade. Ima li postotak od inkasa Konzumova blagajnica?
zavadi pa vladaj
bela lađa

qwertz

jel ima šta novo oko rotacija vozača po linijama i ostanka buseva na linijama

maky

Jadna ti je ova firma dokle je stigla sa sadašnjom upravom.  Nakon cijele garniture bahatih i arogantnih poteza, stiže i jedan posve kretenski (vjerujem, ovo je samo jedan u nizu, bit će toga još, a bilo je i prije). Od sutra ekipe više ne duže svoje autobuse, znači kolaps firme nas očekuje prije nego smo mislili jer će vjerujem, većina autobusa zaleć uz cestu vrlo brzo. Iovako su ogledalo jada i bijede kad ih vidiš po cesti...
Nego, sad kad je sve u rotaciji, da oni probaju rotirat i ona 3 službena VW Passata među sobom?!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

NP-549

.... a mogli bi se i selit svako jutro u drugu kancelariju

Paško

Ah, eto. Od sad će vozači lijepo vozit sve od Trogira, Drniša pa do Omiša. Na šta je sve ovo spalo, Bože sačuvaj >hammer< >hammer< >hammer<