Razno

Autor maky, Studeni 23, 2007, 00:20:18

maky

Citat: netko  u Lipanj 23, 2008, 11:04:16
Citat: 2062 036  u Lipanj 23, 2008, 10:54:03
Linija 12A ne kruzi po mejama nego ide direktno na Bene,dok linija 12 kruzi.
Ok ;),ali kakve veze ima grubo vrijeme onda. ???
Pa 12a je za kupače, neće nitko ić na more ako je vani 15°C

A šta se tiče gradskih linija, nije se ništa progustilo, nego prorijedilo jer nema škole pa nije potrebno toliko polazaka. Od 01.09. opet se vraća stari raspored i tako svake godine...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: manoplan  u Lipanj 30, 2008, 15:45:55
Kamenovan prometov bus u Splitu.

http://www.radiodalmacija.hr/Vijesti/tabid/3497/articleType/ArticleView/articleId/26498/Kamenjem-na-Prometov-autobus.aspx   
I da se tim divljacima nikako ne može stat na kraj?!
Prošle godine se upravo na tom istom mjestu u Vukovarskoj ulici, na istoj liniji br. 6 kamenovao i tada novi troosovinac g.b. 228. E sad, to je opet nastradao ili troosovinac ili Citaro.
Nema tu riješavanja problema dok ne počmu padat glave. Pitam se samo šta naša policija i pravosuđe rade po cijeli dan  ::|

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

Citat: maky  u Lipanj 30, 2008, 20:09:38
Citat: manoplan  u Lipanj 30, 2008, 15:45:55
Kamenovan prometov bus u Splitu.

http://www.radiodalmacija.hr/Vijesti/tabid/3497/articleType/ArticleView/articleId/26498/Kamenjem-na-Prometov-autobus.aspx   
I da se tim divljacima nikako ne može stat na kraj?!
Prošle godine se upravo na tom istom mjestu u Vukovarskoj ulici, na istoj liniji br. 6 kamenovao i tada novi troosovinac g.b. 228. E sad, to je opet nastradao ili troosovinac ili Citaro.
Nema tu riješavanja problema dok ne počmu padat glave. Pitam se samo šta naša policija i pravosuđe rade po cijeli dan  ::|
Samo da se nadovežem, nastradao je jedan Citaro, razbijena su 2 prozorska stakla, mislim da se radi o g.b. 266.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

brzi

Citat: maky  u Srpanj 01, 2008, 13:56:36
Samo da se nadovežem, nastradao je jedan Citaro, razbijena su 2 prozorska stakla, mislim da se radi o g.b. 266.

jel znaš jel možda u garaži,ili su mu već stavili "plexy" kao zamjenu za original?

maky

Citat: brzi  u Srpanj 02, 2008, 21:51:45
Citat: maky  u Srpanj 01, 2008, 13:56:36

jel znaš jel možda u garaži,ili su mu već stavili "plexy" kao zamjenu za original?
Još je u garaži, a za plexi ćemo vidjet. Ako je nabavka spora kao i za MAN-ove, onda će mu stavit plexi kao privremeno rješenje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Tomek

Noćas žuti AV120 od Prometa spavao u Zagrebu, točnije u hotelu Zagreb gdje spavaju i Autotransovci.

netko

Brzi jel znaš koje su llinije na Šolti odnosno njihov brioj ako uopće ima broja jer na web-u od Prometa piše nešto jedan,sad što to znači nemam pojma. :)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

brzi

Citat: netko  u Srpanj 08, 2008, 15:42:35
Brzi jel znaš koje su llinije na Šolti odnosno njihov brioj ako uopće ima broja jer na web-u od Prometa piše nešto jedan,sad što to znači nemam pojma. :)

koliko se sjećam prije dok je vozio g.b.121 na Šolti na njemu je bio samo natpis gdje vozi(Rogač-Maslinica)...tako da samo to znam...

netko

Daj kad smo već kod Šolte jel ti znaš šta više o njoj osim onoga što svi znamo i jedinoga da su tamo dva Irisbusa.
Garaža,prijašnji autobusi....... ;) ???

brzi

Citat: netko  u Srpanj 08, 2008, 20:23:12
Daj kad smo već kod Šolte jel ti znaš šta više o njoj osim onoga što svi znamo i jedinoga da su tamo dva Irisbusa.
Garaža,prijašnji autobusi....... ;) ???

prije su vozili g.b. 122 i 123,a ne kako sam ja naveo,greškom 121...bio je i Daf na tamo...uglavnom to su prijašnji busevi,za koje znam.Garaža,mislim da ne postoji,vozači imaju tamo gdje noće određeno vrijeme pa se vraćaju opet ovamo na kopno kad odrade tu sezonu...uglavnom stoje tamo određeno vrijeme...

markost

Na Šolti nema nikakve garaže.Autobusi za svaku sitnicu idu u Split.

netko

Citat: markost  u Srpanj 09, 2008, 22:36:21
Na Šolti nema nikakve garaže.Autobusi za svaku sitnicu idu u Split.
Pa jel na Šolti postoji kakva rezerva ako se šta desi?

markost

Ne postoji nego pošalju drugog iz Splita.

tamlover

Citat: brzi  u Srpanj 08, 2008, 22:13:30
Garaža,mislim da ne postoji,vozači imaju tamo gdje noće određeno vrijeme pa se vraćaju opet ovamo na kopno kad odrade tu sezonu...uglavnom stoje tamo određeno vrijeme...

Garaža sigurno ne postoji. Jedan bus noći u Stomorskoj drugi u Maslinici ili Grohotama. Vozači su, barem oni koje sam znao prije par godina, bili Šoltani.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....