Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Dreamwalker

Skyliner je dobio SB-0015-NG. :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

mate

Izgleda da je i Slavonija Bus uvela garazne brojeve, danas viđena nekolicina buseva sa istaknutim garaznima ;)

Shole

Neka, bit će jednostavnije pratiti.  Meni nije jasno kako neke firme sa popriličnim brojem voznih jedinica uspjevaju funkcionirat bez brojeva.  Čazma ih je uvela tek pred koju godinu,  Šibenik ih nema ni dan danas.  OK, pretpostavljam da ide po registraciji, al to može bit prilično varijabilno. 

mate

Po informacijama koje sam cuo - u SB stize 5 Setri serije 500, narudžba je vec obavljena, a povod je - Slavonija Bus ce voziti za Flixbus

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Dreamwalker

Koje linije će voziti? Mogu li se nadati liniji Zagreb - Slavonski Brod? ;D
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Majstor

Prije Dortmund, Munchen i sl.
Samo mi sudite pošteno !

lussin

I Skyliner se sprema za Flix

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

mate

Malo novosti - Setre su na putu, a vec su zelene boje, posto su ex. Dirr Reisen, a i prvi N1222 na ovim prostorima ce u zelenu boju, dakle Flixbus shemu, a sve to povodom linije Vinkovci - Frankfurt, koja bi po najavama trebala krenuti 15.7.2016 ;)

VanhoolTX

Inace taj Skyliner je i vozio vec za Flixbus kod bivseg vlasnika Univers Reisen-a.
Neka ih dugo i sretno sluze :)
Dobro je da uzimaju HR prevoznici razni da voze,da nije neko sa strane...

mate

Petice su jutros oko 6 h stigle iz Njemacke u Sl.Brod, evo zasad samo ovako...

Majstor

Uskoro jos grize g. Franjo opasno / mladi gazda Josip Poz /
Samo mi sudite pošteno !

mate

Danas je Flixovu liniju Frankfurt - Vinkovci dovezao N1122 0014, na bokovima ima zelenu naljepnicu Flixbus

mate

Po informacijama s terena oba Starlinera su napustila Slavoniju, te stizu u narednom periodu dostojne zamjene..