Slavonija Bus - razno

Autor Tomek, Siječanj 16, 2008, 21:47:54

Casper

Tako je! Od sutra su na cesti dva nova skylinera - u petak su na linijama ;) bijeli starliner je prodan Pajseru, a tamno plavi se još prodaje...

AH Bus

Novo

AH Bus

Novo

Dreamwalker

Glanc novo ili polovno novo? U svakom slučaju velike prinove. Svaka čast :)
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

Majstor

Ovo su peti i šesti katni bus u Sl busu
Samo mi sudite pošteno !

mate

Znaci Megaliner je jos na zivotu, buduci ga nisam vidio duze vremena u prometu, vec samo kako lezi u garazi u G.Vrbi...
Btw. osim oba Starlinera, dva N1216 (koja su u Velebit Toursu), cini mi se da je jos nekoliko buseva otislo iz voznog parka, mislim da su dvije od 3 S319 UL isto otisle..

MAN464

Jedna njihova Setra 319 je otišla u Međugorje kod Lukica ako se nevaram  :) A gdje su otišli Starlineri
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

VanhoolTX

Kao prvo,cestitke za 2 nova Sky-a.Da ih dugo sluze i da ih zarade jos vise :D
Standardna specifikacija za Flix autobuse pri tom misleci na novije Neoplane a i Astromege nove koje idu za Flix imaju istu unutrasnjost (sjedala i to).
Prostor za invalidska kolica imaju.Da li su to prvi autobusi u HR sa tim?
Dva Stara sam nedavno vidio na prodaju,plavi 73000eur a bijeli 78000 eura.Izgleda da su prodani u medjuvremenu po informacijama clanova.Cini mi se da je plavi 2005,a bijeli 2006?Ako je tako ovaj sto je 2005 spada medju prve proizvedene Starlinere 2?

Majstor

Samo mi sudite pošteno !

XboX

I sad gdje je ono Slavonija ce tesko voziti za Flix nemaju oni pozadine da voze za sicu i td itd. Po ovom sto se u ovo vremena od kad je Flix dosao vidi nije lose.

Shole

Daj pročitaj dva, tri puta šta si napisao pa nam onda objasni

Matej

Skyliner SB-0015-NG ostao u kvaru prekjucer u N.Gradiškoj na liniji za Frankfurt.Klima otkazala,kocnice nisu radile kako treba..
Nakon 1.5H dolazi novi Skyliner bez WI-FI-a,uticnica..

Dreamwalker

Tko planira putovati njihovim sezonskim linijama, neka si dobro pogleda cijene karata. Ja sam jučer putovao s njima, pa sad gledam malo cijene na drugim linijama.

Zagreb - Punat : 1 smjer (AKZ redovna/studentska 134/101 kuna)
Zagreb - Punat : 1 smjer (Flixbus redovna/studentska 109/109 kuna)
Zagreb - Punat : 1 smjer (getbybus redovna/studentska 95/68 kuna)*

Zagreb - Mali Lošinj : 1smjer (AKZ redovna/stud. 170/129 kuna)**
Zagreb - Mali Lošinj : 1 smjer (getbybus redovna/stud. 199,5/199,5 kuna)**

* kupljena
** za datum 31.7.2017.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Tomek

Još da staju u Nerezinama na otoku Lošinju gdje bi se našla 4-5 putnika sigurno po vožnji ako ne i više bilo bi još bolje, a ne bi im oduzimalo više od 2 minute vožnje ;)