Revell Neoplan Cityliner 1/24

Autor lerotai, Ožujak 03, 2008, 16:58:09

lerotai

u osmom misecu dolazi ovaj lipotan na trziste ;) (ja ga se nemogu nagledati). cijena ce biti oko 80€

http://www.revell.de/en/products/model_kits/services/info_channel/picture_galleries/Cityliner/?id=812&L=1

ja mislim da je super napravljen i da se isplatit dati toliko za njega. bit ce mi gust sastaviti i farbati ga ;)

pozdrav

no sikiriki

lerotai

evo da vam javim da je ova maketa dosla u prodaju ... nije vise cijena 80€ nego samo 60€. znam da nije malo para ali maketa je ogromna.
vrijedi svakog eura ... ja sam sebi kupio jednu ali jos nazalost nema vrimena za sastavljati
no sikiriki

Slavuj

e jesu te makete plasticne ili metalne? i kako ih se moze naruciti?  mislim opcenito jer ima i drugih zanimljivih stvari  ;)

lerotai

ovaj ti je autobus sav od plastike. ali nije kao makete u 1:87 u jednom komadu vec ga moras sam sastaviti. i u tome je gust.
a druga je stvar da vako imas prilke i mogucnosti ga napraviti nako kako ti os.

autobus mores kupiti u malo boljim ducanima ili preko interneta

jedva cekam da ga pocmem sastavljati ...
no sikiriki

Neo

lerotai ja sam upravo poslao e-mail u revell da vidim kako se moze naruviti online karticom, pa mozda mi mozes ti pomoci..
je zakon

lerotai

da ovo ovde malo zivne .... nekoliko nocacsni slika ... nisu najbolje jer mi je crko fotoaparat ali bit ce boljih ....

do sada ga drzi samo traka

no sikiriki

brzi

lijepo,lijepo.Ja se nisam naslagao ovih maketa 1:24/25,osim dva kamiona...Uglavno to je bilo jedno ljeto,i nisam stajao dok ih nisam složio kompletno...za tri dana.Inače kakvi su ti planovi s busom?Oćeš ga u njegovu boju ili ćeš ga preuredniti u nekog?Možda neki naš domaći  ;)

lerotai

imam velike planove za njega ;)

ako uspijem ... veceras slijedi nova tema sa idejom ;)
no sikiriki

Konj

Zanima me gdje se u Zagrebu može pronaći maketa od Citylinera?Hvala!

brioni

citylinera možeš naći u Merkatoru, Intersparu, Chipoteki, Land of magic i to je to. nema baš puno izbor
Oprostite ako ima pogrešaka

Konj

Konj

Nakon cijele potrage za City-jem po svim dućanima u Zagrebu,
nema više niti jednog.....Da li znate gdje bih ga se još moglo naći?
Zbilja nije u redu da ima samo aviona,brodova a buseva nikako.
8) 8)

brioni

busevi se baš ne prodaju. A istini za volju u Hrvatskoj nema neke ponude. Pogledaj u inozemstvu ili naruči preko interneta. To ti jedino mogu predložiti . 
Oprostite ako ima pogrešaka

brzi

Merkator si gledao? Probaj još Turbo Limač , Land Of Magic ili pak Muller u City Centar One...inače ovaj Cityliner, kako cijenom, tako i dimenzijama, spada zajedno sa šleperima od Revella, no i njih se zeznuto nalazi, najčešće u Merkatora... Iako se se slabo, ili gotovo ne prodaju, vidim da svako malo stave nekog drugog, pa pogledaj redovno u tim dućanima... možda se bio pa je maknut, došlo nešto umjesto njega, pa ga možda i opet vrate...

Konj

Nadam se da ću ga pronaći-a čim ga nadjem javit ću vam!
8) 8)