Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

netko

Na jednoc Classic G vidio sam da neradi display.Neznam jeli pokvaren. ???
Inače danas sam se vozio kaštelanskom cestom.Spuštam kapu svim Classicima i ostalim autobusima jer ima se divim kako onde prolaze.Autom je onde nemoguće proći jer svaki 1-2-5m je šahta koja viri barrem 5 cm iz poda i naravno raštrkane sve.
Pa kad će više zavriti ti radovi???

BTW.
Šoltanki Irisbus vidio sam kraj one crvene zgrade(Medika) sa tablom 1 Maslinica-Rogač.Da li je možda bio na Šolti. ???
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

markost

Očito da je kad je ima tu tabelu.

maky

U g.b. 172 (papina serija) u predzadnjem redu su 2 potpuno ispravne sjedalice iz MAN-ova SG313. Dalo bi se to pretrpjet da recimo npr. sami MAN SG313 g.b. 189 ima sve sjedalice. Ali ne, u remontu su mu skinuli jednu kraj drugih vrata i tako već vozi dugo vremena. Mislim, tko tu koga j*b* ?!

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

A koliko su autobusa rashodovali nije moguće da je nemogče naći neku odgovarajuću stolicu za g.b.189. ::| ::|

BTW.
Ona stolica koja je navodno sa Poljuda i mislim da je u g.b.169 još uvijek služi kao stolica,nitko je nije maknuo. ;D

maky

Citat: netko  u Siječanj 21, 2009, 13:21:59
A koliko su autobusa rashodovali nije moguće da je nemogče naći neku odgovarajuću stolicu za g.b.189. ::| ::|
Ajme kako ne kužiš, stolice koje bi trebale bit u g.b. 189 su u nekom drugom autobusu umjesto da su u njemu. Pa nećemo u autobuse stare 5 godina stavljat bilo koje sjedalice od rashodovanih autobusa?!

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Sory,ja sam zabrljao. :-\
Ali opet svejedno.Zašto onda stolicu od nekog rashodovanog autobusa ne bi stavili u g.b.172.Vjerovatno sam to mislio reći. :)
Ili kratko i jasno......kad su to učinili,onda znači da nema stolica i gotovo.

maky

Ima stolica, ali netko je nesposoban i lijen. Ne radi svoj posao kako treba, a najgore od svega je šta se to ne kažnjava...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Može bit da je O405(sa displayem) danas otišao na Šoltu.Bio je na vezu gdje staje trajekt za Šoltu,ali nije stajo u redu za trajekt nego je "vozio".
E sad nisan siguran baš jeli otišo na Šoltu pošto nije stajao  u redu za trajekt nego se vrtio tu oko veza.

maky

Prekjučer u Dugopolju u MAN Importeru bili g.b. 248 i 250, dok sam u Eurolineovom centru naišao na Citara g.b. 261.

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

onlymercedes

pozdrav ljudi!!!registrirao sam se ovdje jer volim rasprave o autobusima,a i u potrazi sam za nekim informacijama...u prometovom voznom parku me posebno inspirira jedan autobus,radi se o g.b. 179,taj autobus je mnogo godina vozio na liniji 35 i doslovno mu nije pala dlaka s glave,i nakon 15 godina izgleda kao nov,medjutim odkad na liniji 35 prometuju g.b. 249 i g.b. 250 i i povremeno 251,g.b.179 prometuje na liniji 24(bar sam ga tamo vidio),pa me zanima jel mi moze netko napisati malo vise o tom busu....
p.s. znam da ovo nije odgovarajuća tema,ali na njoj su najsvjeziji postovi pa sam se ovdje odlucio pisat.pozdrav!!!

maky

Pozdrav!
Ono šta ja znam je da je g.b. 179 Mercedesov prigradski model O407, nabavljem sa ostatkom vozila u interventnoj nabavci polovnjaka godine 2001. Dotada je vozio u njemačkom gradu Mannheimu. Inače, može se primjetit po fotkama da je autobus čista apoteka. Dugopoljci su vodili računa o njemu i drago mi je.
Nisam mu gledao u knjižicu, ali mislim da je negdje `92 - `93 godište. Eto, ako se sjetim još čega...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

maky

Danas je g.b. 182 vozio liniju 5. Na samom kraju autobusa u desnom kutu, ne da kapa unutra, nego voda doslovno teče. Istina, bio je jaki pljusak, ali valjalo bi to sredit, pa kako god znaju...

A i novi Classic g.b. 238 je imao par kapi oko stražnjeg krovnog otvora...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Evo ti ako će ti šta ovo pomoć.Ne garantiram,ali mislim da su sve registracije točne,naravno bez ove dvije-tri sa X. :)
275-ST-583-RN
255-ST-572-RN
240-ST-213-RM
210-ST-932-OT
209-ST-916-LL
207-ST-756-LL
185-ST-432-JS
176-ST-491-JI
162-ST-XXX-GZ
160-ST-687-GZ
159-ST-921-ID
151-ST-611-RL
150-ST-825-FN
104-ST-XXX-EM
103-ST-XXX-EM
65-ST-765-XX

maky

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!