Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

medo

danas sam na 4 vidio starog žutog mercedesa g.b x19, aaa...neznam sto bi rekao za njega, a protutnjao mi je još jedan potpuno isti ali nisam uspio snimit ni g.b ni linju na kojoj vozi, uglavnom milio sam da su rashodovani.

maky

Citat: medo  u Veljača 28, 2009, 18:19:22
danas sam na 4 vidio starog žutog mercedesa g.b x19, aaa...neznam sto bi rekao za njega, a protutnjao mi je još jedan potpuno isti ali nisam uspio snimit ni g.b ni linju na kojoj vozi, uglavnom milio sam da su rashodovani.
Nisu, nisu, još oni idu, nedaju se...

Jedina 2 žuta koja imamo su g.b. 113 i 120(turbo)  8)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

medo

koji je tip? jbga u dubroviku nema mercedesa pa ne znam tipove, zglobni žuti je vozio 4, a vidio sam i bijelog s reklamom gavrilovića na 60. a sad mi objasni koji je koji tip ako ti nije problem

maky

Nema problema.

Dakle, oba modela su Mercedes Benz O305 G, ali razlika im je samo u obliku prednjeg kraja, koji je malo redizajniran u g.b. 89 (Gavrilović). Evo ovdje na fotki su oba (g.b. 120 i g.b. 89 - Gavrilović) pa možeš usporediti...

A sad sam se sjetio da imamo i g.b. 64 koji je također žuti uz g.b. 113 i 120, samo on ima drugačiji prednji kraj od njih (isti kao u Gavrilovića)...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

medo

e pa to me i bunilo, svugdje piše o305 a razlika u prednjem djelu, hvala ti, nisam ih slikavao jer sam vozio, a dok je kolega vozio iscurila baterija, peh.

netko

G.b.192 ostao bez zadnje registracije.
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

maky

I g.b. 192 nema zadnju tablicu.

Izgleda da se neki debil opako okomio na zadnje tablice Prometovih autobusa. Baš onda kad sam ja skupio tablice od svih autobusa iz voznog parka, pola će ih dobit druge, pa je sav trud uzaludan  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Ožujak 11, 2009, 17:57:35
I g.b. 192 nema zadnju tablicu.

Izgleda da se neki debil opako okomio na zadnje tablice Prometovih autobusa. Baš onda kad sam ja skupio tablice od svih autobusa iz voznog parka, pola će ih dobit druge, pa je sav trud uzaludan  :P
;) :D
Citat: netko  u Ožujak 06, 2009, 19:53:32
G.b.192 ostao bez zadnje registracije.

maky

A pardon, promaklo mi.
Ubijaju me obaveze zadnje vrijeme tako da mi ne uzmete za zlo...  :P

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Isuzu g.b.237 ostao bez prednje desne ratkape. :'(
Zašto i on nebi dobio novu kao što po Splitu autobusi dobivaju. >:(

maky

Jedna super vijest  :)

Vidio sam da je jedan od Eurobuseva AV120 u hangaru i spremaju ga za pituravanje. Nadam se da će ga cijelog opiturat. Vidio sam i da su izvadili stražnja svjetla, valjda će dobiti nova  ;)

Inače, g.b. 193 je dobio novu crvenu reklamu "ROBOT" koja mu odlično pristaje...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Joj meni.... :o
Danas gledam šofer parkirao Neoplana g.b.166 kraj garaže i vadi ukupno 16 sjedalica iz njega.Ostali su samo naslonjači.I takav je večeras otišao na liniju.Nadam se da če to danas u rano jutro biti lijepo sređeno.

BTW
Ne bih volio da Eurobus ostane samo žut.Njemu odlično pristaje onakva shema kako što je na svima(katedrala).

maky

Danas u MAN Importeru u Dugopolju 2 Regija (pretpostavljam Dugopoljci) i jedan zglobni Lion`s Classic (g.b. 257, onaj sa linije 1 kojem je nedavno otišla glava motora).

U Mercedesovom servisu je sigurno jedan Citaro (g.b. 269), a postoji mogućnost da je još jedan...

Radovi na Eurobusu napreduju  ;)

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

maky

U MAN Importeru u Dugopolju večeras jedan Regio (Dugopoljac, umjesto njega za Dugopolje vozio g.b. 176) i jedan Classic (umjesto njega liniju 16 vozi g.b. 183). Nisam vidio zglobnog Classica gdje je, vjerojatno u radioni...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

netko

Citat: maky  u Ožujak 20, 2009, 23:38:39
Jedna super vijest  :)
Vidio sam da je jedan od Eurobuseva AV120 u hangaru i spremaju ga za pituravanje. Nadam se da će ga cijelog opiturat. Vidio sam i da su izvadili stražnja svjetla, valjda će dobiti nova  ;)
Vjerovatno g.b.151. :-[
A g.b.255 izgubio zadnju desnu ratkapu.