Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

danny

nisu mi baš jasni ti poništivači. zašto promet jednostavno nije u prodavaonice karata na stanicama ugradia strojeve koje imaju vozači? tako bi karta kupljena kod vozača i na stanici bila skroz ista i ne bi bilo potribe za pečatiranjem. vjerojatno su raskrstili s tom firmom za automatsku naplatu pa više ni nemaju tu mogućnost, al ovakvi poništivači su stvarno zastarjeli, pa vrime je da se više uvede automatska naplata.

prometnik

u prodavaonici nemoze nikako bit ista karta jer na kartama u busu pise gbr i ima bar kod koji kontrola skenira da vidi jel karta valjana
kupi kartu spasi Promet

tramvajac 92

Gbr se zamjeni s (inventarskim) brojem automata, počneš sa brojem 700 npr. i nemaš brige, bar kod je ok.

prometnik

e da i bar kod sluzi isto kao pecat na staroj karti tako da se zna koliko karta vremenski vrijedi (npr 60 minuta od ponistavanja)
kupi kartu spasi Promet

RegioBus

Zna li neko mozda sta je sa gb.177? Bija je dugo parkiran isprid gb.123 a neki dan san vidija da je viljuskar dosa do njega.

Paško

U garaži je na remontu, čini mi se da mu nešto kopaju po motoru.

man323

U Vukovarskoj se zapalija jedan 0345g g.b. 171.

RegioBus

Citat: man313  u Kolovoz 10, 2015, 10:35:47
U Vukovarskoj se zapalija jedan 0345g g.b. 171.
Opet on...

Paško

#171 je pa-pa, a na 18ki će ga izgleda zamijeniti brat #168

Paško

@RegioBus: #177 je jos prošlog tjedna vozio...

Zna li netko šta je sa #148? Dugo je već u garaži, mislim više od mjesec dana.

RegioBus

Citat: amfan  u Kolovoz 19, 2015, 19:38:16
@RegioBus: #177 je jos prošlog tjedna vozio...
On je dugo bija u garazi i dva-tri dana nakon sta san ja pita sta je s njim, on je pusten u promet.

man323

g.b.301 vozi već dugo sa zadnjim lijevin razbijenim svjetlima, i osta je bez prednje desne ratkape

man323

Na g.b.-u 220 su zamijenili nesto krivo, i kad upališ lijevi žmigavac, zadnji lijevi donji umisto da žmiga di triba, ono žmiga maglenka (crveno).

RegioBus

Gb 120 opet bez registracije