Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

RegioBus

Danas sam vidija gb 120 na nekoj liniji, ali ne I registraciju. Ima drugaciji zvuk motora I cini se da manje vibrira kad stoji u mjestu. Barem mi se tako ucinilo  ;D.

markost

Paško

Kako je krenuo, svake će godine imati nove tablice... g.b. 120 nove ST-9742-B
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

man323

Jucer sam vidio jednog troosovinca sa falšim desnim retrovizorom.
Ja mislim da je GB 225 u pitanju

troosovinac

Citat: man313  u Travanj 05, 2015, 13:03:34
Jucer sam vidio jednog troosovinca sa falšim desnim retrovizorom.
Ja mislim da je GB 225 u pitanju
NEMOGUČE
bela lađa

Josip-Split

kad smo več kod 225...ipak nema poništivač,vidia san ga samo u 266  ???

i ja mislin da je 169(?) osta bez tablica

danny

pozz, pratim prometove buseve kad stignem pa sam se odlučia registrirat.

danas sam se vozia u gbr 138 i nekako čudno zvuči. jel u njemu još uvik njegov motor ili je neki iz o305g? mislim da ima neke probleme sa šaltanjem. ??? kočnice isto jako škripe.

i jel neko zna di je gbr 133? nema ga u trogiru 2 tjedna, nije valjda rashodovan. buljo

RegioBus

Citat: danny  u Travanj 08, 2015, 18:25:10
pozz, pratim prometove buseve kad stignem pa sam se odlučia registrirat.

danas sam se vozia u gbr 138 i nekako čudno zvuči. jel u njemu još uvik njegov motor ili je neki iz o305g? mislim da ima neke probleme sa šaltanjem. ??? kočnice isto jako škripe.

i jel neko zna di je gbr 133? nema ga u trogiru 2 tjedna, nije valjda rashodovan. buljo
Gb 138 ima originalan motor, a to sto kocnice skripe je cest slucaj kod starijih autobusa, a za ostalo ne znam.
A 133 je imao neki servis, sad stoji samo parkiran u garazi I ubrzo ce u Trogir.

Josip-Split

treba to znat šaltat  ;D prva mu je ukoso prema sebi gore,ako se ide livo pa gore neče ga ubacit  >:D

man323

G.B 300 nema obje ratkape sa lijeve strane

RegioBus

man323

Promet bi se triba odlučit za nabavku autobusa bez ratkapa. Ionako se stalno gube, a autobus ružno izgleda i kad se jedna ratkapa izgubi

NP-549

srebrne felge i naprijed kruna su sasvim OK.

markost

Samo ih u Prometu nema ko prat pa brzo nebi bile srebrne, a i krune bi oni izgubili.

mainz

Jesu li skinuli kod svakog Sanosa reklamu?