Vozni park - komentari

Autor markost, Veljača 05, 2008, 22:30:23

djstiv

Citat: mariJo  u Travanj 22, 2010, 10:14:09
Citat: maky  u Travanj 22, 2010, 00:09:39
Večeras je na liniji 37 nastradao g.b. 64, razbili su mu 2 bočna i stražnje staklo. Ima stakla po cesti kroz Kaštela kojiko hoćete...

Također na liniji 37 malo nastradao i g.b. 169, puknute 2 krovne obloge,  unutrašnjost ispovraćana...

A zamislite sto bi se desilo da su bili novi busevi???

NEKIMA su i to novi busevi!!!!!!!!!!!!!!!

mariJo

mislila sam na one najnovije

maky

Još sam u petak vidio da je vozio Ogorje, ali nisam bio siguran. Danas sam dobio konačnu potvrdu. g.b. 215 se vratio među žive, ponovno je počeo voziti, a dobio je i jednu ratkapu...  ::|

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

markost

Biće su mu stavili jednu ratkapu da ga je lakše pripoznat  ;D ;D. Šta se mene tiće lipše je vidit bus bez iti jedne nego sa jednom ratkapom.  :P

Paško

Citat: markost  u Svibanj 26, 2010, 17:28:05
Biće su mu stavili jednu ratkapu da ga je lakše pripoznat  ;D ;D. Šta se mene tiće lipše je vidit bus bez iti jedne nego sa jednom ratkapom.  :P
I ja to mislin. Ovako izgledaju slično solo Classicima, ka šta je g.b. 238. Izgleda ko da je izgubio jednu ratkapu.
Inače, drago mi je da se vratija. Još iman slika kad su ga doveli izrazbijenog...
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

I meni je draže ili sve ili ništa.
A tih slika u skršenom stanju iman i ja, al nije potrebno na forum ih stavljat...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ist

Ne znam je li već netko napisao, ako jest, ispričavam se što ponavljam, ali - 225 od četvrtka (a možda i od ranije) vozi bez stražnje registracije. Dva dana je vozio devetku, a sinoć sam ga vidio kod Koteksa na osamnaestici. Pa, eto, kad već nitko od Prometova osoblja ništa ne poduzima, ovo bi mogla biti obavijest policiji  ;D

troosovinac

Citat: ist  u Lipanj 28, 2010, 12:35:47
Ne znam je li već netko napisao, ako jest, ispričavam se što ponavljam, ali - 225 od četvrtka (a možda i od ranije) vozi bez stražnje registracije. Dva dana je vozio devetku, a sinoć sam ga vidio kod Koteksa na osamnaestici. Pa, eto, kad već nitko od Prometova osoblja ništa ne poduzima, ovo bi mogla biti obavijest policiji  ;D
da dosad nitko nije znao  HVALA!!!!!!
bela lađa

Paško

Citat: maky  u Lipanj 26, 2010, 17:20:32
- izbačeni su rashodovani iz sadašnjeg popisa, a 685 i 687 su ostali jer iako su odjavljeni još se nisu konkretno počeli nešto posebno "čerupati" pa to onda tehnički gledano nije rashod
Kako su rashodovani izbačeni kad su u sadašnjem popisu još uvijek g.b. 55, 102, 113, 117,679,680 i 686?
A i g.b.-u 685 je izvađeno nešto dijelova, u prikolici.
-------
Nažalost, ne bi se iznenadia da g.b. 154 otiđe u vječna lovišta :-\. Par važnijih dijelova mu je izvađeno i u kvaru je već neko vrime. Registracije još ima. Samo se nadan da će ga, ka i par puta prije, uspit popravit.
Reklama za Erste je skinuta sa g.b. 168. Bilo je i vrime.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

Tako ti je to kad sve urediš i umjesto klika na "Pošalji" klikneš na "Pregled", skroz sam rastresen... Al ispravit će se...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

djstiv

što se događa sa g.b.168....da li je rashodovan....ako je...zašto nije uvršten među rashode????

maky

Citat: djstiv  u Srpanj 02, 2010, 01:18:46
što se događa sa g.b.168....da li je rashodovan....ako je...zašto nije uvršten među rashode????
A koliko je poznato još nije rashodovan. Eno ga u remontu. Nešto kopaju oko njega, vidim uvalili su neki motor. Govorilo se da će unutra ići jaka MAN-čina od brutalnih 280KS iz zglobnog Graf&Stifta, ali su morali srediti gas. Možda je to napravljeno, a možda je unutra nešto drugo. Vidjet ćemo...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mainz

gb 179 je od Busverkehr Rhein-Neckar.
Moram još tražiti slike.

gb 102, 103 i 104 su vozili kod Deutsche Bahn kroz cilu Njemačku. Te autobuse su zvali Bahnbus.
104 je imao broj DB 19-47.
Ovo je jedna slika od DB 19-48(od 47 nema slike)
http://www.bahnbus-bildarchiv.de/19-Dateien/19-048_23.4.89_93629.jpg

Jeli je gb 88 imao crvenu boju? Možda je on isto bio jedan Bahnbus.

gb 100 je sigurno isto bio jedan Bahnbus. Gledajte kod 100, 102 i 103 kod vozaća, jeli gori visi jedna naljepnica. Kod 104 je pisalo: DB 19-47. To je broj od autobusa kad je vozio kod Deutsche Bahn.

gb 65 je vozio u Essen i imao je broj 3658.

gb 113 do 120 su vozili u Bamberg.

gb 91 i 92 su iz Frankfurt. Možda isto 89 i 90.

gb 181 i 183 su vozili u mom gradu Mainz.
181 je imao broj 810 i 183 je imao broj 812.
181: http://www.db-regionalbus.de/stadtbus/mvg/bilder/810a.jpg
183: http://www.db-regionalbus.de/stadtbus/mvg/bilder/812a.jpg

Jeli neko ima sliku od 178, di se vidi onu stranu bez vrata? Moram nešto viditi na autobusu.
Čuo sam jednom, da je jedan O 405 iz Mainz sošao u Split i da su ga obojali u žutu boju.

maky

178 je isti kao i 176 i 177, a takve ima i APP Požega, te Liburnija Zadar,  tako da sumnjam da je to taj. Ali 180 je bio drugačije obojan (ovo crveno je bila Supersport reklama za kladionicu)...

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

mainz

Citat: maky  u Srpanj 08, 2010, 18:50:13
Ali 180 je bio drugačije obojan (ovo crveno je bila Supersport reklama za kladionicu)...
A ta bijela-plava-narančasta boja?
Od koije autobuse neznate podrijetlo? Kažite mi sve, šta znate od autobusa. Boja, nalijepnice, neke brojove ili rijeće, koje vise u autobuse...
Takve stvare. Možda mogu vam pomoći. :)