Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

little-perfect-fairy

Ja bi prije prelozila da se linija 4 ukine a ne 11.. Ionako radi isti krug, pa bi mogli dodat jednu stanicu blizu brascina a za povratak ne kroz prvomajsku nego ispred guvernerove.. Ali nisam ja da odlucujem, to je samo prijedlog!

Ruske

evo sad pred jedno skoro sat vremena po rivi prosao conecto na liniji 23 Mune-Rijeka, neznam koji broj, nesto mi se cinilo da sam vidio 5ice neke, nisam vidio jasno jer sam se nalazio sa suprotne strane onog niskog zbunja, mozda je bio 655...

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

kico101

Pravo vrijeme ( kiša, magla ) za monotrala nedjeljom na 32. Dok je bilo sunčano proljetno vrijeme su vozili Classici, a sad ovo. Imam osjećaj da se netko sprda sa distribucijom vozila.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

little-perfect-fairy

Ovog trena prosao 620 na liniji 4

ikar

Boki651

Neki EL maloprije na 7a, čini mi se da je u pitanju EL 202, al nisam siguran, prepoznao sam bus po zvuku, nisam stigao izać na balkon vidjet o kojem je busu riječ.

Boki651

Danas oko 12:40 na stanici u Nikole Tesle, iz smjera grada, ovim redom, jedan za drugim 7a,7,6 i 20. Nakon njih tišina bar 10 minuta, jer neće doći ni jedan.

zvone16

Da, primjetio sam to, a danas oko 16 i 25 idem sa Kantride prema delti naletio sam na tri jedinici sve u razmaku nekih 2km, malo mi je cudno.
ZvoneXp

1A

Citat: zvone16  u Ožujak 03, 2011, 18:36:03
Da, primjetio sam to, a danas oko 16 i 25 idem sa Kantride prema delti naletio sam na tri jedinici sve u razmaku nekih 2km, malo mi je cudno.

Ništa čudno, istu stvar sam primjetio 28.2. popodne (oko 18h, ne znam točno), samo u suprotnom smjeru. Prva kod 3. Maja, druga kod Novog Lista, treća na Željezničkoj. Mogu misliti koliko se čekalo nakon treće... Gade mi se.

(moram li spomenuti kako se iza prve jedinice šlepao 1A)

ikar

Zna biti problema poslijepodne oko 16 sati kad majstori šta rade Trgovački centar u Zvonimirovoj zatvore cestu da bi utovarivali u kamion... Svašta!

shef

Počeli su skidat novije buseve sa dvojke bit će zbog Brene
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

zvone16

Ko zna koliko minuta je razmaka kada jedinica ide, danas dodem na mrtvi oko 3 i 40 i nema jedinice do negdje 4 i dode 1a i idem sa njim i izadem stanicu poslje 3 maj i cekam jedinicu i nema je a vec je bilo 4 i 20 malo cudno da je nam 40minuta
ZvoneXp

5AR

Citat: zvone16  u Ožujak 05, 2011, 19:01:38
Ko zna koliko minuta je razmaka kada jedinica ide, danas dodem na mrtvi oko 3 i 40 i nema jedinice do negdje 4 i dode 1a i idem sa njim i izadem stanicu poslje 3 maj i cekam jedinicu i nema je a vec je bilo 4 i 20 malo cudno da je nam 40minuta
Od 3 i 40 kako ti pišeš a valjda misliš 15:40 ali to nije bitno nego kako računaš vrijema, 40 minuta je prošlo ali kako znaš da nije do 16:20 došla na Fiumaru?  >hammer<