Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Berlingo

Mislim da to vise i nije nesto posebno. Ocito je da je to postala svakodnevna i normalna pojava. Ali ja cu ovaj puta pohvaliti Autotrolej. Konacno je dosla ta subota da se vidi papamobil na 3A. Zbilja je bilo glupo i monotono gledati praznog conecta, osobito subotu navecer. Svaka cast na ovom potezu!

ikar

Prije će bit da se radi o tome da su danas svi Conecti u garaži!

Osim 608 na 3 i 605 na 2A, večeras su i 640 i 642 na liniji 5!

Shole

Stavili bi oni puno češće Cacciamali na 3A da nemoraju s njima popunjavat one kvazi linije tipa 4A, 5B i 9 koje cjelu subotu ne prevezu 10 ljudi.  Mislim da je krajnje vrijeme da se jednom ne tako velikom investicijom znatno poboljša stanje voznig parka.  Sa 5 minibuseva pokrilo bi se linije 36,20A i 5A čime bi se dobilo itekako potrebnih nekoliko solo kola.  Ruku na srce, investicija uopće nebi bila velika. Pa uostalom, nemoraju busići bit novi, šta fali Iveco Daily-jima koje Autotrans korist kao City buseve po Opatiji a koji su bili oglašeni za prodaju na web stranicama?  17 sjedećih mjesta, OK oprema, jak motor, klima, retarder, ko stvoreno za linije 36 Lovran-L.Draga,  15 Čavle-Mikeji i 32 Lovran-Medveja.

kico101

Citat: ikar  u Travanj 02, 2011, 19:49:33
Prije će bit da se radi o tome da su danas svi Conecti u garaži!

Osim 608 na 3 i 605 na 2A, večeras su i 640 i 642 na liniji 5!
Nisu baš svi. Večeras vidio 665 na 7A, a bilo ih je još. 642 gusla na 5-ci od poslijepodne oko 17.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Citat: Shole  u Travanj 02, 2011, 21:12:00
Stavili bi oni puno češće Cacciamali na 3A da nemoraju s njima popunjavat one kvazi linije tipa 4A, 5B i 9 koje cjelu subotu ne prevezu 10 ljudi.  Mislim da je krajnje vrijeme da se jednom ne tako velikom investicijom znatno poboljša stanje voznig parka.  Sa 5 minibuseva pokrilo bi se linije 36,20A i 5A čime bi se dobilo itekako potrebnih nekoliko solo kola.  Ruku na srce, investicija uopće nebi bila velika. Pa uostalom, nemoraju busići bit novi, šta fali Iveco Daily-jima koje Autotrans korist kao City buseve po Opatiji a koji su bili oglašeni za prodaju na web stranicama?  17 sjedećih mjesta, OK oprema, jak motor, klima, retarder, ko stvoreno za linije 36 Lovran-L.Draga,  15 Čavle-Mikeji i 32 Lovran-Medveja.
Sta se mene tice i koliko pratim, slobodno na 2A subotom!

Berlingo

Bila danas 2 zglobna na dvojci. Jedan je bio na onoj kratkoj smjeni i povukao se u garazu iza 14. Tada je i nastala slika. 670 i sad vozi. Opet ga ne stede. Nisam dugo vidio 2 zglobna, naravno ako zanemarimo karneval.

Bari

Bio sam u 652 danas od Žabice do Orijentovog igrališta oko 17 sati. Bus je bio prekrcan, stvarno kad je lijepše vrijeme bio bi red da stave zglobnog, makar na liniju 2 i 6 jer kao da se vozim radnim danom u vrijeme najveće špice, a ne nedeljom popodne.
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

ikar

Dvojka definitivno prekrcana - u smjeru Trsata se ukupno po vožnji preveze cca. 120 ljudi.

Bili i 608 i 609 na 7A, 607 na 1. Jutros je i 640 bio na 7ci, ali je zamjenjen. Definitivno najveće iznenađenje 642 na 6ci!

MAKI

607 je bio na 5  vozio se snjim i 605 isto tako
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

MAKI

Valjda je kasnije stavljen na jedinicu uglavnom ujutro je bio oko 12-13 h na 5.
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Jean

Ne pratim baš ovu temu, ali u petak mi je za oko zapeo solo bus na liniji 1 (nešto iza 17 sati na okretištu na Pećinama, čini mi se 659). Pitanje vama koji više pratite: koliko je česta praksa da se radnim danom na jedinicu stavlja solo vozilo? Do lanjske reorganizacije solo bus na jedinici ili dvojci radnim danom bio je nešto nezamislivo.

kico101

Svakim radnim danom iza 17 počinje zamjena zglobnih u solo vozila na 1-ci. Za jednu zamjenu sam siguran da se izvodi na Plumbumu ( možda i više ). Poslije ostaje , mislim, samo jedan zglobni, ostali su solo. Ovako se radi već više od 2 mjeseca ( valjda ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Ostaje bus na smjeni koja se povlači u 20h u garažu. 5ca se mjenja od 20.30 (ostaje samo smjena koja se povlači u 22h), i po završetku 8ce bus prelazi na jedan VR 7ce (zadnji sa Vežice).