Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

mivano

Slogan Autotroleja za ovo ljeto:

"Regiom za Lokvu!"  ;D

713 dobio još jednu Lokvu ujutro, a vidio sam danas popodne i 684. Možda ima još koji.

Klanaman

Klanaman

Citat: mivano  u Lipanj 21, 2011, 15:06:38
Slogan Autotroleja za ovo ljeto:

"Regiom za Lokvu!"  ;D

713 dobio još jednu Lokvu ujutro, a vidio sam danas popodne i 684. Možda ima još koji.
Sigurno ide u vrijeme kad nema puno putnika. Da se bus sačuva. Takav bi trebao ići za Ožlak ili Pasjak i sl. ali očito iz dobro poznatih razloga ne vozi...

ikar

Sigurno je Lokva ujutro "izmišljena" samo da smjena nebi imala 6.40 sati...

mivano

NP-549

Citat: mivano  u Srpanj 01, 2011, 13:33:15
600 na 5

U Prvomajskoj ostali putnici jer nisu mogli uć u autobus.  Glasnogovornice, spremite ispirku

Boki651

Jutros u 11 i pol. kod indexa 7a puca po šavu, i onda se čudimo kad Conecti škripaju i lupaju. Pa dobro uopće voze, koliko ljudi se preveze dnevno, i kako se preveze.

Shole

Kad je bilo 5 kola u krugu onda govorili da su linije 4 i 7A zrele za troosovince (pošto po evanđelju M.R.-a to nemože vozit monotral ),  a sad kad su samo 3 u krugu, dobro da stakla ne počnu ispadat.  E da ima sluha u ovoj firmi, pa kriza je prava prilika za ponudit svoju uslugu.  Mac ljudi nema više za benzin, i umjesto da nafilamo vozne redove u periodu 6:00-20:00 pa da se nešto i zaradi, mi ih režemo.  S obzirom da netko valjda ipak vodi računa o kalkulacijama i proračunima, izgleda da se više isplati (što se tiče odnosa gubitak/zarada)  ukinut 1 ili 2 busa po svakoj liniji, nego zadržat postojeći standard, a prodat više karata.  E tu se već vraćamo na tisuću puta spomenuti problem ovog "Grada"  (u navodnicima je jer im više liči na neku privatnu prčiju); da li pokušat smanjit dolazak osobnim autom u grad (kvalitetan JGP),  ili pokušat čim više zaradit na parkingu  (ko jebe JGP)

Klanaman

Samo zanima tko bi odgovarao da zbog preopterećenosti autobusa popuste kočnice ili slično. O tome očito nitko ne vodi računa. Sve je na procijeni vozača. A da vozač procijeni da je autobus preopterećen i da više ne može voziti zbog sigurnosti onda bi ga prvo napali putnici, pa prometnici. A da se ne daj Bože što dogodi  bi svi "prali" ruke. Tužno i žalosno.
   Al glavno da se ukidaju busevi na linijama zbog "povećanja" standarda.

Boki651

Jedno pitanje vama vozačima, vezano za ovaj novi rotor u Ćićarijskoj. Vidim da se oko njega solo bus taman na knap okrene. Što mislite da li se mogu okrenuti monotrali, pogotovo oni bez prateće zadnje osovine?

Jer ako mogu, onda stvarno više nema zapreka da se isti i uvede, osim možda u R. Petrovića, gdje smetaju parkirana vozila.

Berlingo

A stedi se, sad je to pocelo i u subotu navecer. Mislim da je to prvi puta od zadnjeg snijega da sam vidio solo na dvojci u subotu. A bila su samo 2. I to 605 i 608. Jako dobro, pravi busevi za tu liniju. Nije ni cudo da su isli u plus. >hammer<

little-perfect-fairy

Berlingo

Vidio ga na svoje oci i jos vozi. Zar to nije opet  >hammer<? Navodno je delegacija troleja vec bila na pregovorima oko 10 plinasa. Nadam se da ce bar jedan biti s jednim vratima i to onima kod vozaca. Nema prigovora, stvoren bi bio za gradske linije!

ikar

Danas opet izgleda manjak autobusa! 589 cijeli dan na 6ci, 600 na 5ci! U prigradu 592 vozi prekidnu od 634. 626 je vozio prekidnu iz Garaže, a Hreljinski 631 je popodne viđen na Klanjskoj prekidnoj (617).

MB Citaro