Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

mivano

Netko se okreće netko ne. Ako ti fali vozno vrijeme nećeš ić u Saršone da ti putnici prigorvaraju da kasniš.

amalok.95

Kako se pokazala probna vožnja sa 2 kruga do Lokve ? i jućer sam po prvi put vidio minibus u gradu sa displayem 29A samo nisam stigo vidit šta piše na njemu

NP-549

To bi mogao "mivano" znat, on je negdje na Drenovi.  A 29A si vidio zato jer je uprogramirana u sve autobuse.  Taj je valjda taman naletio iz garaže sa dnevnog pregleda.  29A su svi polasci za Kraljevicu koji prometuju po D-404, dok je 29 ostalo ono što ide Kroz Kostrenu i Bakar

NP-549

Vozi  210 i vozač kaže da bez ikakvog problema pokupi sve putnike.   Nije čak ni gužva u busiću

Filemona

U ponedjeljak na 18-ici u 20:15 iz grada 672, u utorak 624, večeras 672. Kako to da su zglobni počeli voziti taj polazak?

amalok.95

škole završile, poslovi završili, gužve po busu :P

NP-549

MAN Lion s City

Koja je ovo linija?
16 ili 18?  ???  Gdje je slikano?
Ne mogu razabrat broj, a mjesto mi izgleda kao da je negdi oko Kastva ili Grobnika...al ipak mi se čini da se varam ;D

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Mission accomplished što se zamućivanja displeja tiče,  al neko je po terenu prepoznao  russian_roulette.  Trebao sam više crop-at

MAN Lion s City

I mislio sam da je negdi oko Kastva...aj koji kilometar poviše  ;D
Ma lako za display, slika je sve skupa jako dobra  :)

NP-549

Nije nikakav Kastav,  Shef je pogodio.    Linija 16   Rijeka—Soboli—Podhum—Podkilavac

MAN Lion s City

Citat: NP-549  u Siječanj 29, 2015, 20:17:54
Nije nikakav Kastav,  Shef je pogodio.    Linija 16   Rijeka—Soboli—Podhum—Podkilavac

Znam da je Podkilavac, zato i kažem u šali koji kilometar dalje, a ono cca 15-tak kilometara od Kastva  ;D ;D
Isprike na  o-0

kico101

Skretanje sa stare ceste za Zgb u Sobolima.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

amalok.95

Nisam baš pratio teme ovih dana pa me zanima od kad su ove linije promjenile trase:
22 više ne ide za Permane, ide samo za Klanu i Škalnicu
23 sada ide za Permane, Zvoneća i standardno za Mune
28 ide samo za Brgud ne ide više do Zvoneća