AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

tony515

Sliku sam pronašao na stranici Vučna služba Nejašimić. Zna li itko više detalja o ovome događaju?

im

Ima na njihovoj strnici i crobus jedan sta slepa  ???

tony515

TAM

Dani ponosa i slave!

Majstor

Na GP Bregana 4 kom Temsi Safari Ex Postbus Austria
Samo mi sudite pošteno !

antisa007

Citat: MAN 422  u Travanj 28, 2015, 19:35:51
Za Setru,

Nitko od tebe nije ni trazio da skidas kapu,
Svatko kome se ne svidja vrata su otvorena, uglavnom vise dolazi vozaca i to mladih koji rade i o svom poslu su.
Sto je otislo par vozačića to je ajme, ma daj,
Nemoj ti biti dusebriznik ne trazi firma da ju zalis.
Pojedi se ti ali se pravila znaju hahaaha
Dobro je da se pravila znaju, to je lijepo i pohvalno ali tih nekih pravila se treba i pridržavati. Nigdje nije pravilo da prigradski autobus u spici sezone vozi liniju IM - ZG ali bi bilo poželjno da ne vozi, ali ono što je pisano pravilo ( ispravite me ako grijesim ) je da za takvu liniju koja nakon 7 sati dolazi u ZG i nakon pola sata stajanja na kolodvoru kreće put IM bi trebala i morala biti dva vozača a ne samo jedan uz objašnjenje da se drugi kolega nije pojavio i eto njega su samog poslali za ZG i još k tom gore je što je taj dan put do ZG trajao sat i petnaest minuta duže od uobičajenih 7 sati putovanja zbog enormnih gužvi i skretanja na okolne puteve prema metropoli. Bez uvrede i nadamo se da to je bio i ostat će izolirani slučaj.

antisa007

Budale pune tamnice, a pametni ludnice

MAN 422

Idu uvijek dva vozaca a autobus ima sve sto mu je potrebno da vozi tu liniju i nije nista losiji od ostalih buseva, koji voze na slicnim linijama od konkurencije koji su i po 10ak god stariji ,
Tako da ne vidim nedostatak tome

Shole

Kako može jedan putnik znat da je isti vozač vozio i gore i nazad ?  jedino ako nije neki freak koji se vozi amo tamo,  al takvog bi vozači već poznali.  Dam ruku odsjeć da bi itko poslao 1 vozača Imotski-Zagreb i plus toga da jošp radi i hrpu karata u i prtljagu.  Pa ima da se obojica useru od posla, a ne da će 1 sam ić

MAN 422

Shole

Nema sanse da je bio jedan vozac i tamo i nazad, i karte i prtljaga i sto ostalih stvari, evo da znam koji je datum mogao bih provjeriti ali uvinek idu 2 vozaca zbog svega, ne kazem da guzve nema al uvijek je posada kompletna

Shole

pa normalno, to i ja kažem.  MOžda bi mogao prožvakat da je išao 1 sam u neki lijevi termin kad nema putnika  (tipa petak ujutro za gore),  pod pretpostavkom da taj vozač ostaje gore....   ovako - nema šanse

MAN 422

Citat: Shole  u Kolovoz 11, 2015, 22:31:43
pa normalno, to i ja kažem.  MOžda bi mogao prožvakat da je išao 1 sam u neki lijevi termin kad nema putnika  (tipa petak ujutro za gore),  pod pretpostavkom da taj vozač ostaje gore....   ovako - nema šanse

Ta linija o kojoj kolega prica dolazi malo prije nego sto se vraca, ako je kasnio nema sanse da bi mogao vracati, ako se i desi tako ovaj bus se istavlja za 21.30 liniju ili onu u 23.55 a onaj bus koji lezi gore bi vozio ovu liniju tako da ne drzi vodu ova prica

Shole

Ovaj bi javio da kasni i digli bi one koji  gore imaju pauzu ili noćenje.  Prilično jasno

antisa007

Gospodo nije riječ kako Shole kaže o freaku nikakvom. Datum je 01.08 2015 i linija koja u 12:00 kreće iz Imotskog za Zagreb, na autobusni kolodvor u Zagreb je dosa oko 20:15 zbog gužvi koje su bile taj dan, imao je raspravu na dolaznom peronu s gospodjom po čijim koferima se je prolilo nekakvo ulje koje nije njeno, i ne stoji vam priča da zbog kašnjenja nebi odmah išao natrag jer je otišao skupa s osobom koju smo ispratili s kolodvora i istim tim vozačem bez drugog u posadi i nije išao natrag niti onaj što ima noćenje niti bilo koji drugi nego isti taj, bili smo na kolodvoru od 18:30 i nijedan drugi bus nije u 19:30 po voznom redu otišao za Imotski nego se isti ovaj prebacio na odlaze perone, ukrcao putnike i prtljagu i otišao za Imotski natrag.

antisa007
Budale pune tamnice, a pametni ludnice

AnteIM

Dva Aresa i Setra 319 novoregistrirani. bus123

Lion's Driver

pripreme za đake valjda...bio sam gori na kolodvoru jutros pa su se motali oko setre a dovezli si i jednog aresa sa šemom  thumbs