AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

tony515

Znaci i jos novih radnih mjesta. Odlicno!!

ChRiStIaN

Odlično i za Hrvatsku proizvodnju ali i za ljude koji će dobiti radna mjesta. Trebalo bi se više prijevoznika, ako imaju mogućnosti, okrenuti kupovini Crobusa. Možda bi se nešto i zavrtilo i na tome gradila proizvodnja u budućnosti.  :)
@ Autobusi Hrvatska @

tramvajac 92

Crobus da bi se probio više na naše tržište ima problem. Problem je Scania mašina. Da se radi o recimo MAN, Mercedes ili Volvo našlo bi se više kupaca, vjerujem da bi da je MB/MAN Autotrans uzeo bar jedan primjerak da testira jel zadovoljava njihove potrebe, Volvo vjerujem da bi bio jako privlačan za Croatia bus/Globtuor, ovako teško da će neko od njih uzeti taj bus. Inače koliko god čudno djelovao, mislim da je dosta dobro zamišljen kao nešto iznad Regia, a ispod npr. Citylinera, recimo u obični Regio ide do 5,6 m3 prtljage, tu ide do 6, a pošto neki naši prijevoznici voze 600 km s Regiom, mislim da je bus odlično zamišljen.

SETRA S415 HDH

I Scania Irizar Century završila na DU tablicama!!!

frukec

Nova pošiljka za njih :D

Izvor: FB Autopoduzeće Imotski Autoherc

travego33

Imam ja još slika ali evo nisam ih stigao postavit danas sad ću...

404 MERCEDES

Za svaku pohvalu. Gdije su sad oni kriticari sto su pisali da ce AP Imotski propasti. da ce ga gos Palac unistiti  :D

tramvajac 92

Kolko na kraju imaju oni tih crobusa?  ???

404 MERCEDES

Sa ovih 10 mislim  da ih je 17 ukupno

SETRA S415 HDH

Taj tekst u slobodnoj bi bio odličan da je neko sam dosa i pisa o tome,a vako moga san i ja zovnit i platit i reć sta ce napisat.
druga stvar kako nije spomenuo recimo:kako plaća jos nije bila za 2. mjesec,koliko je ljudi otišlo iz firme u mate jujnovića,u njemačku,u penziju(jer svak bi radio do 65.g.to je gospotski posa)
P.S. IMOTSKI-WIEN-"2PUTNIKA"
ja nezz ko je kriv.nije sve u novim autobusima dotrava  je i frano grančić!
traži 30 vozača  oni svi utekoše!tražit ce ih i vise dok ne promine neke stvari.
gospon 404 MERCEDES ja san kritičar i bit cu dok god nebude plaća na računu svakog prvog.e unda cu mu skinut kapu i reć svaka cast!

MAN 422

Za Setru,

Nitko od tebe nije ni trazio da skidas kapu,
Svatko kome se ne svidja vrata su otvorena, uglavnom vise dolazi vozaca i to mladih koji rade i o svom poslu su.
Sto je otislo par vozačića to je ajme, ma daj,
Nemoj ti biti dusebriznik ne trazi firma da ju zalis.
Pojedi se ti ali se pravila znaju hahaaha

greyhound

sramota, kupuju se hrvatski autobusi, zapošljavaju se hrvati, umjesto da se nastavi stari običaj izvuče lova i pusti firmu da propadne

tony515

Jeli Neoplan Euroliner Zg 2347 Ae dobio Du tablice?

dado1