AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

im

manoplan

Citat: MAGR  u Ožujak 03, 2011, 14:44:50
evo novi vlasnik autopoduzeća imotki je Ivan zelenčić ujedno i vlasnik autoprevoza Mostar.
Znači Z ostaje i dalje, a od nekih ozbiljnijih ulaganja - vjerojatno ništa.  :(

erobuss

Članak iz Slobodne:
www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/131388/Default.aspx

Iz pouzdanih izvora potvrđeno da ovaj Zelinčić nema za germe, plaće u Autoprevozu kasne ni oni ne znaju koliko mjeseci... Pitanje je kako je 'privatizirao' Autprevoz Mostar!

im

ako je istina da ce kupovat nove autobuse bit ce higera,king longova ..

elvis

A i ova linija za Sarajevo koju spominju,vec su vozili tu liniju,i prije 2 godine su dobili neku zabranu u trajanju od pola godine,ali nakon isteka zabrane nisu nastavili voziti,vec par dana tu liniju vozi Higer,po 2-3 putnika budu u busu

manoplan

I meni zvuči poznato da su oni vozili tu liniju, ali nisam bio siguran 100% pa sam prešutio.
Uglavnom, ako je točno ovo što erobuss kaže ( da i u Autoprijevozu plaće kasne ) onda su se Imoćani opet usosili  :(
Nadao sam se da će ih ipak preuzeti Autotrans.

im

istina bila je linija a oni je nisu nastavili vozit jer vozač koji je vozio tu linju naplaćiva jednu kartu za tri putnika  ;D a zabranu su dobili jer je taj vozač šverca čim je god stiga

muljator

Žalosno što su napravili od te firme. Žao mi je što nisu uspili pregovori sa panturistom, jer su oni bili zainteresirani za preuzimanje. Ali u ovoj državi sve je jadno tako da se nemamo čemu čuditi tko ih je kupio.
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

martin

Neka priča je procurila u javnost dabi u AP IMOTSKI trebalo do ljeta doc 15 autobusa navodno rabljenih manova od 2-3 godine od cega je nesto turističkih a nesto prigradskih buseva,navodno 9 komada već tokom 4. mjeseca,naime priča je krenula od nekih manovih djelatnika,zivi bili pa vidili kolko istine ima u tome.Ja osobno drzim im fige da im se nesto takvo ostvari.  :)
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

martin

Dali netko zna zasto su neki autobusi od AP-a dobili ST registracije,prošli tjedan sam jednog vidio u prološcu parkiranog(stari neoplan jetyliner) i u cisti jednog u prolazu a na vratima stari natpis firme iz imotskog?

im

im

starij autobusi tj,jetliner,0404, imaju st tablice,setre im tablice a n1116 i scania zg pa ko će to sad razumit

im

zar nisu sredinomtravnja tribali stič nekinovi busevi a disu???

martin

Price su kruzile sad kolko ce bit istine vidicemo jel neko bezveze provalio,a neki im vozaci sad pricaju da se suska da bi ih trebala VEOLIA navodno kupit od mostarca koce to razumit kod AP-a ZIVA ZAVRZLAMA.

im

od te istine vjerovatno neće biti nista jedino ako ih viola ne preuzme