AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

martin

I meni se cini,,neko provali pa ostane ziv,da bar uleti VEOLIA paim uvali koju MANCINU ILI NEOPLANCINU malo noviju da i oni opet budu medju jacim firmama u drzavi a do tada jedan mali prilog od mene za AP za pocetak bus123... mala sala da razbije malo ove tzuzne price o AP- ;Du
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

ma može koji travego ili tourismo sta je imoćani bez mercedesa hahahha evo i od mene jedan  bus123

martin

Toje bilo brzinski MANCINA ILI NEOPLANCINA bilo sta mecka ili setra...samo da ih vise obnove i podignu na noge.

Tlimfocit

Dodje li Veolia neće više biti ni znaka od AP-a. Svi će imat logo Veolie, a ime AP će bit sasmo na papiru. Uostalom kao i sve firme u europi koje je Veolia kupila. Istina, plaće i uvjeti rada su u redu.

martin

Ma nek su ljudima uvjeti rada u redu i da mogu normalno zivit od svog rada a IMOCANI CE UVIK BIT IMOCANI 8)

Tlimfocit

Ma naravno, slažem se.

Inače večeras sam vidio Setru od Imoćana kojoj nije radilo prednje desno svjetlo pa je vozač upalio maglenke. :(

steyr1985

Jučer je na liniji  od Autopoduzeća ZG - ST -IM vozio bus od Veolije vidjen u splitu oko 14.30 sati.

im

nema veze sta neće bbit imotskog loga pa savk nas može pripoznat po stilu vožnje hhh

martin

Istina gone ih nema sta,pred nekih godinu dana sam putovao iz ZG za ST sa starim JETILINEROM  autoputom ga je ljudina drza nonstop gas do poda a kazaljka na tahu okrenila skroz naopako do igle naravno dije moga to potegnit na ravnu i nizbrdo,putnici niko nista nije primjeciva svi normalno uzivaju u voznji meni bas nije bilo ugodno jer je cili nekako vibrira i kad bi kocio sav se stresa poslje se covik i opusti kad se navikne na takvu voznju cak mi je bilo smisno jedan njemacki TIURISMO naravno novi smo 3 put prelazili on nas uzbrdo mi njega po pravcu a svabop u cudu gleda kad ga prelazi IMOTSKA NEOPLANCINA ko da duha vidi ili misli jel ovi na benzin vozi... buljimirnesto slican izraz lica,alio sve u svemu svaka cast IMOCANI ovo kako oni rade is cim toje svjetski fenomen daj im boze sto prije bolje dane da im osvanu...

im

otvorena nova linija cista provo - međugorje
a morete me ubit ako znan kad polazi  bus123

steyr1985

Citat: im  u Travanj 24, 2011, 13:47:47
otvorena nova linija cista provo - međugorje
a morete me ubit ako znan kad polazi  bus123
Ma to se već odavno šuška o takvim linijama tipa kao šta i Globtour radi.  Znači krenuti će iz Mostara za Zagreb pa će onda kupiti Hercegovinu i ovu liniju koja je inače redovita od AP-a Imotski - Zagreb.  Čak se priča o takvom mogućem spajanju linija  koje posjeduje Autoprevoz  a nekada je posjedovao i AP  za Njemačku.

im

danas za zagreb setra 415  polazak u 12 . sati starom cestom

im

kažu da je to bus ovoga prjevoznika

im

i zaboravit napomenut prođe travanj a ni n od novi buseva  :(

tomekk

Citat: im  u Travanj 30, 2011, 18:18:20
i zaboravit napomenut prođe travanj a ni n od novi buseva  :(

Ja mislim da će proći i travanj 2012. isto ko i ovaj  ::| Načekat ćete se još...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga