AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

bonaparte12

Turist stvarno si turist ako neznas.
Tko je kriv ako vozaci ukadu vise od pola karata od splita do zagreba, ako ih boli briga sto razbiju bus jer i tako nije njihov. Sve to netko financira samo do kada. Pogledaj im ponasanje na odmoristima i u autobusu.pogledaj im oblacenje. Vozaci su ogledalo firme. Kakav vozac takva firma.
POLAKO I SIGURNO

AnteIM

Ljudi na ovom forumu još uvik očito nisu shvatili da Autopoduzeće u ovo stanje nije doveo g. Palac već bivše uprave i vozači, a ono što on sada čini, bilo to dobro ili loše za ovu firmu, ja to ne znam, očito to radi u skladu s nekakvim zakonom, e sada kakav je zakon i naša država to je za neku drugu raspravu!

SETRA S415 HDH

ma kakav zakon dragi prijatelju,jeli po zakonu da sam svojoj firmi iznajmljiva autobuse po 10 kn/km,koji se god autobus pokvari parkira ga u stranu kako bi moga dotrat što više svojih,otra je džabe higera i sprintera i prepisa ih na autoherc u metkoviću pa ih ponovo dotra u ap imotski iznajmio,plaće ne daje,njegov radnjik iz autoherca doša s kombijon u garažu u im i pokupio vas alat što su imali i otra,palac je isti ko i svi do sad što su bili....

travego33

SETRA smiješne su ti izjave izjave,
čuli pokupili alat a tamo nema ni jednog ključa da valja jer sve što je valjalo netko je odnio davno prije autoherca,
plaće nitko ne prsiljava radnike da ih tražepreko ovrha a dobili su ih 9 otkad je autoherc došao,
spriner da e valjao nebi stajao 5 godina u sunu bez pokreta jer je na njemu sve bilo srušeno od motora ,getribe,skinuth guma  ostalih stvari,
a to ko kome iznajmljiva autobuse i po kojoj cijeni najbolje da ce vas netko pitat to je privatna firma!!

SETRA S415 HDH

tako je nema sad kad je sve odnešeno,a plaće jesu dobili ali ne zaslugon autoherca nego preko ovrha,da jhe on pravi bar bi za Božić da plaću kako triba,a koliko ja znan da je palac gazda i autopoduzeće i auto herca,i iznajmljuje autobuse autopoduzeću pa ti sad kaži da to nije pranje novca,a što se sprintera tiče nije stvar šta mu je bilo nego kažen da ga je džabe otra i nisu opće gume bile skinute...

tourino

Sto Palca briga, kupio firmu na komadu papira i radi sto ga volja. A nasu vladu boli ona stvar za ljude dok je njima dobro, autohercovi radnici  koji su prijavljeni u metkovicu Primaju placu u hercegovini i izbjegavaju placanje poreza. Nisu nista mogli fakenu povratniku iz australije, a kamoli ce stati na rep hercegovcu. Malo se raspitajte kako je kupio par firmi u bosni.

200D

man 264-AK opet u pogonu lipo vuce i ok izgleda

200D

jedan od jetlinera je na mijenjanju guma pa ce vjerojatno u pogon uskoro

Lion's Driver

Je kod servisera izvan grada. Čuo sam da je Palac kupio i DeniBus d.o.o
Čini mi se da se stanje popravlja pomalo, sva 3 Lion's Coacha su na cesti, 2 Manasa SL222, Mercedesi, Setre..... A i Mile je opet počeo vozit....još samo kad bi plaće ljudi napokon dobili............ :D

steyr1985

Citat: tourino  u Siječanj 10, 2013, 14:26:04
Sto Palca briga, kupio firmu na komadu papira i radi sto ga volja. A nasu vladu boli ona stvar za ljude dok je njima dobro, autohercovi radnici  koji su prijavljeni u metkovicu Primaju placu u hercegovini i izbjegavaju placanje poreza. Nisu nista mogli fakenu povratniku iz australije, a kamoli ce stati na rep hercegovcu. Malo se raspitajte kako je kupio par firmi u bosni.
Svi radnici Autoherca dobili su plaću preko tekućeg računa u bankama u kojim imaju ovoren raču bilo to u Hercegovini ili u Hrvatskoj.  Svaki radnik koji radi u AH Metković  ima uredo prijavljeo prebivalište u RH i po zakonu prima plaću, uredno isplaćeno mirovinsko , zdravstveno, dopunsko osiguranje. Što se tiče tih firma po Bosni kupio je samo jednu Sokolactrans sa Sokolca.  Danas se ta firma zove Autoherc Sokolac.     Inače dotični gospodin je preuzeo ( na koji način neču komentirati) par posrnuli  firmi  Čapljinapromet   Čapljina , Autotransport Ljubuški, Sokolactrtans   Sokolac  koje su jednoostavno došle ključ u ruke. Danas su to firme dosta uredne sa svom pratećom infrastrukturom (  Kolodvori , Garaže za spremište autobusa sa servisom ) i iskreno dovesti onakve firme u red( sa velikom posljedicama)  ja mu osobno čestitam. Nadam se da će tako biti i sa Autopoduzećem.

MATKO

Lako je kupit na papiru,treba i ulagat u nesto,ako si vec kupio,cujem da je je netko stavio ovrhu i da se radi o velikom iznosu,ali nisu radnici.

STEFI- GRAF

Matko stvarno si naporan sa papiron kupljena s kunom ili bez  ma kako je prije Autoherca funkcionirala reć ću ti ja koji san bio par puta putnik Ap Imotskog usluga nikakva uostalom ja san isto vozač pa znam neke stvari.Ej živiš još u vrimenu komunizma i socijalizma di je vozač bija kralj i moga birat di će ić i lagano liva ruka desni džep probudi se.Ma šta to nas briga kako je to sve gospodin Palac kupio ako on daje uredne plaće,dnevnice,godišnje i ostalo  koliko vidim autobusi su mu dobri uredni ispravni i noviji od vaši.Moraš se pomirit  s time da je on gazda i kome pašu njegovi uvjeti nek radi ko nevidi tu sebe nek uzme knjižicu i bog

turist

Ocito je gospodo da Palac nije nista kupio, sa najmom svojih autobusa po najvisoj mogucoj cijeni zeli da poslije dokapitaluzira Autopoduzece. Netko napisa da je vidio 264AK da vozi i da dobro izgleda, putam zasto je toluko dugo lezao u krugu. Danas sam cuo da vozaci Autoherca u Grudama i Ljubuskom nisu dobili place za jedanajesti mjesec, u Capljini za deseti i jedanajesti mjesec. U Vrgorcu su dva vozaca dali otkaz jer nisu dobili niti za devet mjesec.

turist

Citat: STEFI- GRAF  u Siječanj 19, 2013, 19:47:11
Matko stvarno si naporan sa papiron kupljena s kunom ili bez  ma kako je prije Autoherca funkcionirala reć ću ti ja koji san bio par puta putnik Ap Imotskog usluga nikakva uostalom ja san isto vozač pa znam neke stvari.Ej živiš još u vrimenu komunizma i socijalizma di je vozač bija kralj i moga birat di će ić i lagano liva ruka desni džep probudi se.Ma šta to nas briga kako je to sve gospodin Palac kupio ako on daje uredne plaće,dnevnice,godišnje i ostalo  koliko vidim autobusi su mu dobri uredni ispravni i noviji od vaši.Moraš se pomirit  s time da je on gazda i kome pašu njegovi uvjeti nek radi ko nevidi tu sebe nek uzme knjižicu i bog
Cjenjeni kolega zelio bi te pitati koji to vozac ne bi volio voziti ispravan autobus? Sto se tice komunizma i socijalizma svakako vidim da ga se neki ne mogu rijesiti, da li cjenjeni kolega znas da bivse, a i sadasnja uprava Autopoduzeca ne zele popravljati autobuse nego se zele rijesiti svih radnika na nacin da prepisu koncesije na Autoherc.  Sto se tice fraze lijeva ruka desni džep je nekorektna cak i zlocasta.

200D

niko od nas nezna sta palac misli a ljude vriđat napamet nije pametno dapace to je zlobno