AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

im

Sve je al da se staklo lipi trakom koja vijori ko zastava sramota a sta se tice matka i mana nek se pripucavaju di oce samo nemojte na forumu sramoti nekadasnjek diva sebe i cilu moju imotsku krajnu jer ste je dovoljno osramotili samin izgledom svih autobusa koji leze po cesti i servisima.
.

turist

bus123
Gospodo iz Autopoduzeća na čelu sa MAN 422 jer si se prestavio u Božićnoj čestitci kao član uprave. Ja nam nikakve veze sa firmom osim što koristim često Vaše previzničke usluge, slažem se sa "im" da je Autopoduzeće bio i da može ponovno biti gigant kad bi imao dobrog i iskrenog vlasnika koji bi:
1. Popravio autobuse koji leže na parkiralištu zbog kvara koji iznosi maximalno 10 ~ 15 tiduća kuna po autobusu
2. Vlasnika i upravu koja bi zapislila radnike a ne vodila po kolodvoru polemiku ko je odgovoran za stanje u piduzeću i prozivati radnike da su oni krivi a ne bivši vlasnici i uprave.
3. Gosp. MAN 422 na Badnjsk u jednom kafiću na autobusnom u Imotskom pijem kavu i slušam raspravu za  jednim stolomi čujem gdje jedan od njih kaže "Šta oni mise, vidjet će nakon Nive gidine ko je Miro, počistit ću ih kao smeće metlom" Pitam prijatelja koji je sjedio samnom ko je taj tip, on mi odgovara to ti je Palac vlasnik Autopidzeća.
Svi će nadam se složiti se samnom da takav nastup vlasnija na takom javnom mjestu nije doličan i da ne može donijeti dobriga nikome.

Paško

Nešto potpuno izvan teme, ali toga ovdje ima najviše. Pa dajte Imoćani, gledajte kako pišete. Svaki od vas piše postove u kojem neke riječi moram dešifrirat prije čitanja.
Imam osjećaj kao da slušam Crabtreea iz "Allo, allo!"
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

vedran 811

Svaki put kad otvorim temu Ap Imotski razno očekujem da će netko napisati konkretne stvari tipa koji je bus popravljen ili nešto slično, a već duže vrijeme ta tema su truje birtijaškim prepucavanjem dvije struje. I nije mi jasno zašto to pojedinci rade u toj temi jer zato postoji PP i još mi najčudnije zašto moderatori ne odreagiraju na takve stvari jer to odlazi u krajnost i forum postaje način komunikacije dviju " sukobljenih" strana i gubi svoj smisao.

MAN 422

ja cu staviti nekoliko primjera i više neću pisati ma kako tko iznosio neistine o Autopoduzeću:

1. to je privatna firma u kojoj se pojedinci (radnici pojedini) ponašaju kao šerifi (oni će voziti ovo oni će odbijati naloge, ovaj bus je od sindikata ili takve nebuloze

2. firma je uništena prije dolaska Autoherca u temelj, prodano sve iz nje i tada zamisli nije bilo nikakve bune pojedinaca zna se iz kojeg razloga

3. firmu jedino radnici sprečavaju da počme funkcionirati normalno ma koliko to teško bilo jer su u kaosu ostavili sve za sobom primjera samo autobusi koje su slike stavljene tu nisu moguće popravit za 10 -15000KN jer na svakom minimalno 6 guma kosta 20000KN a da ne govorim koliko su uništeni ostali dijelovi a tko misli da može staviti u pogon auto bilo koje za 10000kn neka dodje gore dat će mu se novci pa neka napravi to, jedino ako posjeduje čarobni štapić, ovo mogu argumentirati

4.

ovo su slike u zadnji 10 dana oštećenja koja su ti "vozačine" napravile a nema tjedna da jedan nije razbijen a da o kvarovima ne govorim

S poštovanjem i Lijep pozdrav,

STEFI- GRAF

Ma to triba jednostavno ko učestalo pravi nered štetu i ometa normalan rad firme triba mu uručit radnu knjižicu pa kad mu se nesviđa nek ide na HZZ.Ima mladih vozača koji bi bili sritni da imaju posao .Zbog pojedinaca cili svit se ruga sa AP-Imotskim kojem je pao ugled kod putnika šta veoma šteti firmi.Ko uredno radi triba ga i uredno platit a ko neće zna se šta .Zar nije žalosno vidit one slike autobusa sa kruga firme svi izrazbijani pokvarene getribe polurastavljeni .Temsa Diamond (kad je došla bila pojava od busa) puno je i trajala Scanija Irizar i Man ex Brioni leže u servisima u Splitu i Zagrebu.Jednom riječu bože sačuvaj >hammer<

miky

4 slike, a oštečena samo 2 busa, malo se dramatizira...

STEFI- GRAF

4 friške slike od 2 busa disu oni razj..... od prije .Ovog Mana sultana gledam i srećem po Splitu zadnji par dana pari da su ga pasi izgrizli.

MAN 422

malo se dramatizira, ok, nema slika ispred garaze dovoljno da bi se dramatiziralo, zao mi je što nisam slikao tourisma kojem je orah izašao na cestu pa ga cijelom duljinom oparali po boku ili mana od briona kojeg su isto oparali po boku od suhozid

shef

Citat: vedran 811  u Prosinac 29, 2012, 18:17:02
Svaki put kad otvorim temu Ap Imotski razno očekujem da će netko napisati konkretne stvari tipa koji je bus popravljen ili nešto slično, a već duže vrijeme ta tema su truje birtijaškim prepucavanjem dvije struje. I nije mi jasno zašto to pojedinci rade u toj temi jer zato postoji PP i još mi najčudnije zašto moderatori ne odreagiraju na takve stvari jer to odlazi u krajnost i forum postaje način komunikacije dviju " sukobljenih" strana i gubi svoj smisao.

Već sam puno puta intervenirao na ovoj temi, prijetio, ključao je...ne pomaže. Ako se ide oštro, onda su nosevi do neba i brišu se korisnički računi; ako se ide blago, svi se bune zašto se ne reagira.
Eto, odlučio sam da pustim "rat do istrebljenja" s tim da prvi član koji počne sa osobnim uvredama i podacima može odmah računati na permaban.
Molio sam argumentiranu raspravu, ali nikako dočekati.
Dok se još vozi, voda nije došla do grla, znači da svima odgovara status quo.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

turist

bus123
Gospodo slažem se kako napisa "shef" rat do istrebljenja očito traje i trajat će u AP Imotski, ja kao novi danas odluči pročitati starije postave i moram reci da sam iznenađen sa koliko gorčine i bez imalo skrivanja NAN 422 govori protiv radnika koje kako svi vidimo on kao član uprave vodi.
Pitao bi ga:
1. zašto gospodine ne riješiš se onih koji kako ti pišeš ruše sve pred sobom?
3. da li je naplaćena šteta od onog ko ju je napravio!
3. molio bi te da napiš koji si to autobus od dolaska novog vlasnika popravio i da li vozi?
4. čujem danas da ste bili donjeli odluku da jednog Mana od Briona rashodujete a kako mi neki rekoše treba promjeniti vozačko staklo da se može registrirati .
Gospidine kad vidimo da se autibusi počnu popravljati ja ću prvi čestitati.
Ima jedna stara poslovica koja kažr "kakav otac takalv sin"
Na kraju bi uz ispriku naveo vlasnik i uprava kreiraju poslovnu politiku, a radnici je provode i za to dobijaju nagradu u vidu pkaće.

Tlimfocit

U Splitu danas onaj mali MAN. Tužno je i pisati u kakvom je stanju. Prednji desni kraj razbijen, ima rupu i takav vozi po cesti. Odavno smo zaključili kakvi su vozači, ekipa u garaži i "vodstvo" firme pa neću pitati kako je takav autobus mogao doći do takvog oštećenja i kako je mogao izaći iz garaže. Pitanje je kako je POLICIJA dozvolila da se autobus makne više od metar od garaže. Pitanje je dana kad će se dogoditi zlo na cesti. A onda?

COVIK

Nije problem u vozačima API,problem je u onima koji vode firmu,Jer da se poduzmu odgovarajuće mjere protiv onoga tko uništi autobus ili bilo šta drugo u firmi i da ga se kazni prvi put i drugi put sigurno bi onda dobro pazija da mu se to ne dogodi i treći put.
Nek se raspitaju u Promet Makarska kako i zašto vozači čuvaju buseve koji ih kruhom hrane.Nema kod Mate zajebancije on to rješava ošto i na prvu.

Zato gospodo  iz uprave API poduzmite nešto i pokažite da vam je stalo da ova nekad poznata firma opstane na životu.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

nidi

Citam postove iznad i samo mogu reci kratko i jasno, nekom nije u interesu da ta firma opstane to je dokazano bezbroj puta dosada! Svi zele njihove linije ali ne i ap i mislim  da ni ova nova vlast nece nista bolje uciniti nazalost. Bilo bi mi drago da uspiju ali... i zovko je bio potencijalni "spas" pa svi znamo kako je zavrsilo...
*****  V     O      L       V       O   *****

turist

bus123
Gospodo bravo,
Čujem komentare, prethodna uprava vodila brigu kako
sto vise novaca izvući. Nije se ulagalo niti 500 kuna za najmanji
popravak autobusa, autobusi vozili dok nisu stali.
Radnici nisu dobili placu redovno od 12 mjeseca prošle godine
naplaćuju se pokrenutim ovrhama za plaće, imam čuti da su preko
suda dobili plaće tek za šesti mjesec.
Nova vlast kako se priča po Imotskom predala zahtjev da se linije
prebace na Autoherc.
Vlasnik firme iznajmljuje svoje autobuse iz Autoherca po 9.50 kuna po
pređenom kilometru
Riba zaudara od glave a čisti se od repa.