Dobar Dan Svima!

Autor little-perfect-fairy, Studeni 01, 2010, 20:25:27

little-perfect-fairy

Ja sam iz Rijeke i obozavam buseve... Iako sam zensko razmisljala sam ic u Prometnu skolu nakon sto zavrsim gimnaziju... sta vi mislite o tome??
Pozdravljam svih!!

Odlican Forum!! bus123 bus123  :) :) :)

Shole

Bjež ća od toga, odi ti pravo ili ekonomiju studirat to ti je pametnije. Nema kruva ođe.

Pozdraf i tebi !

little-perfect-fairy

ali meni je to foraa...  8-8 a vec sam se i sprijateljila sa nekoliko sofera...

Berlingo

Nisam Trolejovac ali tucem kilomerazu. Bjezi curo od toga! Sve je to lijepo, volis voziti i to te drzi,ali... Kad su bili stari TAM-ovi, Rabe, FAP-ovi.... Vozaca su cjenili. Danas toga nema. Ja ti radim u jednoj prodavaoni. Danas nema nista za voziti. Radi u skladistu ili idi kuci i ode dan godisnjeg. Ima li smisla da upises prometnu struku? Mislim da nema. Kako si vec dobila odgovor, od toga ti nema kruha!

little-perfect-fairy

A dobro ajde... kad vec ovako navaljujete da ne idem, onda necu ic... Hvala vam na obavijestima.. Nisam ni znala da je tako tamo! :DD

NP-549

I ja sam naknadno završio Prometnu i nisam nikad požalio. Dapače, vjerovatno sam jedan od rijetkih koji s guštom ide na posao

grga

Dobar dan svima a naroćito novom članu!
Pa molim Vas lijepo nemojte tako o ovom poslu,naravno da je težak i sve je gora situacia.Nemojte obeshrabljivati nekog tko to doista voli i tko to misli raditi doista sa ljubavlju,činjenica je da je teško ali vam kažem:
                       I ponovo da se rodim bio bih vozač!

COVIK

Pustite malu da upiše ono šta voli i šta će s guštom radit.

Uostalom prije će i naći zaposlenje kao vozač nego da završi ekonomiju ili nešto sl.

Držim ti fige malena.samo hrabro naprijed. good_boy
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

little-perfect-fairy

Vidim da postoje i ljudi na ovom forumu koji dijele isto moje misljenje... Hvala vam! Jos nisam 100% sigurna dal da se prebacim u prometnu ili ostanem u gimnaziji... Neznam.. vidjet cu na kraju godine! Za razliku od mojih vrsnjakinja, mene jako interesiraju busevi i promet..  bus123  ;) ;)

421

Mislim da su o toj temi najpozvanije nešto  reći  naše kolegice koje rade taj posao- Nina i Sonja.
Kakav im je bio put do D kategorije znaju samo one: Sonja u prošlom vremenu i Nina u novije doba.
Ali, u svijetu je žena za volanom  bus123 normalna stvar, a ti odaberi najbolje za sebe ako to doista voliš.
Nije med i mlijeko, ali i ja bih odabrao isto.
Sretno, buduća kolegice! ;D
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

nina

TAKO JE VALDA SVE TO KRENULO

Teško je bilo što govoriti u tuđe ime, ali zato mogu sa sigurnošću govoriti u svoje.
Da, put do ovoga što danas radim i nije bio tako jednostavan tj. nije bio uopće jednostavan. Prvo, što sam žena, a kod nas još uvijek vlada pravilo da "žena mijesi pitu i drži ki..".  Volja, trud, dokazivanje samoj sebi (i drugima) i prije svega,  ljubav prema volanu omogućuju jedan prekrasan životni poziv. Naravno da nije se tako bajno kao što na prvi pogled izgleda, ali to ili voliš ili ne voliš - nema treće solucije.
Nisam odmah išla u prometnu školu, završila sam Upravno-pravnu, ali...nisam se vidjela u prostoriji od 4 kvadrata i odlučila se na prekvalifikaciju za vozača motornog vozila. Položila sam kategorije (po nešto povoljnijim uvjetima nego danas), počela voziti kod tate (hvala mu na strpljenju i podršci). Prva vožnju su mi bili radnici "Enikona" prekrasni ljudi puni povjerenja, s obzirom na saznanje da su mi "prvi mačići" (nisam ih pobacala u vodu  ;)). Eto me danas u ZET-u (silom prilika) s isto toliko entuzijazma kao i prvi radni dan u "Pokorny bus-u"
Da ne filozofiram previše.... samo naprijed "malena" ako se vidiš u tome.  Bilo bi mi zadovoljstvo dobiti još jednu kolegicu (iako će za to trebati još koja godina, ako se odlučiš).
Živi bili pa vidjeli
MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO - ONI SU ŠEFOVI SAMO U FIRMI U SVOM MIKROSVIJETU

svicar

Ako ima ljubavi zasto ne, a kod tebe je ona tu, ja sa svojim 45 pocinjem sve ispocetka ,poslije 20 godina rada za CNC strojevima od nedavno i sam imam D(15.10) kategoriju u dzepu, nadam se ostatak radnog vjeka provesti za volanom busa(samo jos posao da nadjem ;) ), samo naprijed.

little-perfect-fairy

Hvala Nina i Hvala Svicar...  :-*  ... Velika ste mi podrska.. samo da jos roditelji popuste do kraja godine i to je to, jer stvarno ne mogu vise ovako... :DD

tramvajac 92

@little-perfect-fairy
Za početak dobro došla! Za nastavak ja idem u Prometnu, doduše u Zagrebu i mogu ti reći da mi je to pun pogodak! Ako Ti je to želja samo tupi o tome roditeljima pa će (valjda) popustit..

little-perfect-fairy

Tupim, tupim po cijele dane o tome i vidim da je mama popustat... >hammer< Valjda je skuzila da me to stvarno interesira... !!  8-8 8-8  Sad jos samo da tati kazem... kod njega ce bit lakse jer kao ja moram pocet birat za sebe i svoju buducnost!! 

Hvala na podrsci!!   ;D ;D