Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

zvone16

Citat: Mirta  u Ožujak 31, 2011, 14:27:45

Ispričavam se za  o-0, ali ne mogu odoljeti.
Zvone16, u temi Rad Autotroleja lijepo si ispravio svoju rečenicu. A onda ovdje nastavljaš po starom, teško čitljivom rečenicom bez interpunkcije.
Znači da znaš napisati ispravno kad želiš. Tako inače ne pišeš jer si brzoplet ili ti je do lakrdijanja? Za Boga miloga, priberi se!

Sory, u velikoj sam gužvi i jako se žurim i jedva stižem na sve strane. Obećajem da ću u što kraćem roku ispraviti poruku.
ZvoneXp

shef

Malo se priberi, nisi na utrci, nemoj da moram kažnjavat. Dosta off-topica.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MB Citaro

Onaj 697 je mrtav bus, uz Pehlin se jedva vuče, za njega su 412, 468 i 470 "mlažnjaci"

zvone16

Sve ovisi ko vozi, ako vozi neki šole koi nevoli brzo tako će i bus se naučit i otić kvragu.
ZvoneXp

Klanaman

Citat: MB Citaro  u Ožujak 31, 2011, 16:58:11
Onaj 697 je mrtav bus, uz Pehlin se jedva vuče, za njega su 412, 468 i 470 "mlažnjaci"
Sigurno dugo nisu promijenjeni filteri zraka i goriva.

Berlingo

Citat: zvone16  u Ožujak 31, 2011, 13:12:18
584 taj je bus katastrofa, jednom kada je vozio jedan vozac kojeg znam pa ga je sto vise mogao stisnut na 1A ali nie uspio ici vise od 30 - 40 mislim od Fiumare do Novog lista sam se vozio i taj put je jedva odvozio
Zar nije bilo govora da kad nekom odgovaras a pisao je post ispred tebe da se ne citira?
30-40 od Fiumare do Novog Lista? Cega? Minuta, kilometara? Jesi ti siguran u 584? A da nisi isao pjeske? Evo ti ga jucer nakon sta je krenuo u 18.00. Tocno 25 min. mu je trebalo do dvorane. Moje isprike za katastrofalan video.
Oprostite me za  o-0

Shole

Citat: Berlingo  u Ožujak 31, 2011, 23:51:13
Zar nije bilo govora da kad nekom odgovaras a pisao je post ispred tebe da se ne citira?

Nekome možeš sto puta reć da se ne citiraju postovi i da se piše donekle gramatički ispravno, ali ne pomaže. Jbg, nismo svi isti. Zato oni kojima se neda dokazat neće bit ovdje i amen.

1A

Pa dobro jeste vi svi normalni?

Dat ban nekome jer je citirao post iznad? Ili zato što nije gramatički ispravno napisano? Volim ovaj forum te, iako nisam previše aktivan (što se vidi po broju postova), redovito ga čitam. Ali zar nije u postu bitna poanta, ne način na koji je napisan? Da se razumijemo, ne volim ni ja pročitati ali nie uspio ici vise od 30 - 40 mislim, ali to riješi globalac, obični moderator ili admin sa dotičnim članom, ne bilo koji/a forumaš(ica).

U ovom slučaju sam također na strani gramatike; smatram da bi zvone16 mogao par sekundi posvetiti provjeravnju riječi u svom postu, ali stvarno nekada pretjerujete.

Shole

Nitko nebi tebi ništa rekao da si tako napisao post, ali iz dana u dana stalno ponavljat jednoj te istoj osobi jednu te istu stvar, to stvarno poslije nekog vremena postane zamorno, vjeruj mi.  A koliko je samo postova editirano i obrisano, uuuuuuu

Ive

Shole, sigurno se osjećaš kao prof. hrvatskog jezika u nekoj školi :D Zamisli da još moraš i zadaćnice pregledavati vikendom, ha, ha! Isprika na OT!

Shole

Nisam tu samo ja, u tome jednako sudjeluju i shef i kico101 i ikar.   Ovo nije lingvistički forum o hrvatkom pravopisu i još koječem sličnom, ali nije sigurno ni neka glupa stranica tipa fejsbuka. Još nam samo fali da počnu pisat awiche, LOL i ostale pizdarije koje nemam pojma šta znače

Poanta:  Zvone16, dovedi svoje misli i svoje izražavanje u neke normalne okvire jer ako se nastaviš  polupismeno izražavat dobit ćeš šup kartu.

MB Citaro

Evo još nitko na forumu nije rekao da se 614 vratio na cestu, danas je bio na liniji 6

shef

Od jučer je vani. Vidjet ćemo koliko će sad izdržati...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Izišao je u četvrtak na cestu (drugi dio prekidne 5ce) i zasada nije bilo problema!

zvone16

Je ovo nešto novo ili 689 na 8 malo  čudno, a kasnije normalno vozio svoju rutu.

Sory na lošoj kvaliteti jer je mobom slikano.

EDIT: upravo vidio da sam u krivu temu stavio. Zamolio bi moderatora da premjesti.
ZvoneXp