Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

NP-549

Zašto u Autotroleju vrijedi pravilo:  nezadovoljan radnik je najbolji radnik  !?

ikar

Citat: NP-549  u Svibanj 04, 2011, 12:09:53
Zašto u Autotroleju vrijedi pravilo:  nezadovoljan radnik je najbolji radnik  !?

Je li to povezano sa zadnjom odrednom radnik ne može sam birati kadaće iskoristiti dane plaćenog dopusta od dobrovoljnog darivanja krvi?  :-\

conecto

Citat: NP-549  u Svibanj 04, 2011, 12:09:53

Tako rukovoditelj prikriva vlastitu nesposobnost (vrijedi za sva javna poduzeća).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Citat: Novi list
– Rezultati uvođenja godišnjih karata pomogli su nam kako kod same evidencije korisnika, tako i kod optimiziranja linija, vozila i strukture voznih jedinica. Treba imati na umu kako je javni gradski prijevoz živa materija koja se kontinuirano mora prilagođavati potrebama svojih kako postojećih tako i novih korisnika, što nam je ujedno i glavna zadaća – rekao je Smojver.
Koliko je prilagođen trenutno ostavljam na raspravu svakodnevnim korisnicima Autotrolejevih usluga...

ikar

Postoji li neki naputak u sektoru prometa o stajanju na Tržnici prilikom prolaska vlaka? Vidim svaki vozač drukčije rade - neki vode računa o sigurnosti i ne staju, dok sam danas doživio (neću imenovati) da "majstor" staje dok se vlak kotrlja i ljudi normalno ulaze i izlaze (tj. skaču uz vlak!).

Vozači, pripazite malo, dovoljno da neka baba padne i eto ti doživotnog sranja!

Shole

nema stajanja kad je vlak, a nema potrebe ni stajati na 2. semaforu kad ionako nema tko doć kad je vlak prepriječio cestu.  Napravi se za čas kolona, a totalno bez razloga.  Zar se nitko još nije sjetio od vrlih inžinjera Rijeka Prometa da iskopčaju ta dva semafora kad ide vlak.

mivano

Ja sam prije par godina bio u šestici i prolazio je vlak. Šole je stao u traci do pruge, upalio sva 4 žmigavca, nije otvarao vrata i čekao dok vlak prođe.

ikar

Nigdje ne piše još obavijest kako će se voziti za vrijeme trajanja 38. Croatia Rally-a u četvrtak, petak (i subotu).

Slijedeće ceste se zatvaraju:

ČETVRTAK 19.05.
----------------------
*raskršće za Studenu - Studena (10.00-15.30)

Linije koje "kači" zatvranje: (pretpostavljam da će se voziti preko Klane u oba smjera.
11:55 19 Lisac-Klana-Stupari-Rijeka
13:05 19 Klana-Studena-Stupari-Rijeka
13:45 20 Rijeka-Klana-Studena-Rijeka

*Permani - Breza - Židvoje - Studena - Klana (18.40-01.00)  *ovo bi već moglo uzrokovati zanimljive trase. Pretpostavljam da će se morati voziti Viškovo-Jušići-Rupa-Klana!

Linije:
18:30 22 Rijeka-Matulji-Permani-Klana-Lisac
19:30 19 Rijeka-Stupari-Studena-Klana-Lisac
20:35 30 Rijeka-Matulji-Permani-Škalnica-Rupa-Brdce
20:40 20 Rijeka-Klana-Studena-Klana-Rijeka
23:00 20 Rijeka-Brnčići-Klana-Studena

PETAK 20.05.
-----------------
* krug oko Preluka (17:20-22:10) *Zamet-zaobilaznica-Matulji-(Nova Cesta)

Linije:
17:30 22 Rijeka-Matulji-Permani-Matulji-Rijeka
18:30 22 Rijeka-Matulji-Permani-Lisac
19:30 23 Rijeka-Matulji-Brgud-Mune-Matulji-Rijeka
19:30 30 Rijeka-Matulji-Rupa-Brdce
20:35 23 Rijeka-Matulji-Brgud-Mune
20:35 30 Rijeka-Matulji-Škalnica-Rupa-Brdce
21:30 22 Rijeka-Matulji-Permani
+
Linija 32 na polascima od 17:20 do 21:15 iz Rijeke i od 17:10 do 21:35 iz Lovrana.

EDIT - stigla potvrda! 19/20 se vozi obilazno Marčelji-Kastav-Rupa-Klana

NP-549

Citat: ikar  u Svibanj 17, 2011, 14:18:45
EDIT - stigla potvrda! 19/20 se vozi obilazno Marčelji-Kastav-Rupa-Klana

Lipa turica.  A ko plaća silne prazne kilometre?  Vozni red pada u vodu totalno.

ikar

Malo sam izračunao - Linija 19 u 19:30 radi 53 kilometra između Delte i Lisca! Problem VR-a će biti samo u jednoj vožnji (tj. 2, ako računamo i 18:30 22). 638 kreće u 20:40 za Studenu. 21:45 nazad. Pretpostavljam da neće taj prije 22:00 doć gore. Još nazad malo brže i možda krenu za doma (22:45 Zvoneća) oko 23  ;D

NP-549

A jbg, sigurno neće vozit 50km/h nego 80km/h pa neće toliko kasnit.

Inače, danas bio zadnji dan maturantima i do 18:00 sati sve prošlo bez incidenata.  Interesantno da se netko stvarno potrudio organizirat pa su na linijama za Kostrenu bile službene osobe iz firme koje su vodile računa o oštećenjima odma na licu mjesta, a uz njih su bili i policajci u civilu !!!!   Svaka čast na organiziranosti.

shef

Navodno razbijen samo jedan bus i to 32-ka
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Posto sam ja poznat da necu lajati protiv vozaca (jedino cu onog s Baredica uvijek provocirati), a gledam njihove greske, evo onda malo pohvala. A dogodilo se na dvojci ponedjeljak navecer, lokaciju znate. Prva situacija u 22.00. Ide u pravcu Trsata 712. Cura trci valjda gore od nebodera (kod nas se to zove Vratija se Sime). Snimio je on nju. Namjerno je usporio, ali bus je brzi. Stane on na ugibaliste. Otvori prva srednja i jedna cura izadje, ali otvorio je i prednja. Cekao je ovu sta trci iako je nije mogao vidjeti u retrovizoru. Isti smjer ali u 23.17. Dolazi 710. Cura dolazi od strane policije. Vozac je stao i pustio je na pjesackom, usao na ugibaliste i cekao je. Stvarno jako lijepo i za pohvalu!

krešimir

Stanica toreta opet u funkciji, samo mi nije jasno zašto privremeno stajalište još uvijek ima tabelu, za oznaku stanice na kojoj piše papirnata obavjest da je privremena stanica ukinuta. sta je teško bilo maknuti privremenu tabelu i informaciju napisati na svim pjesackim prijelazima koji vode do privremene stanice. Stvarno imaju povjerenja da nitko od ljudi nece odljepiti tu jadnu obavjest. A na sjevernoj stanici ljudi moraju izbjegavati skutere koji voze zatvorenom trakom za sav promet, nebi li ušli u autobus!Opet su neke službe zakazale. Šoferi i putnici imajte razumjevanja jedni prema drugima jer ste prepušteni sami sebi da se dogovorite oko ulaska i izlaska na sjevernoj stanici toreta.