Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

Tomek

Već je toliko dugo tamo da izgleda kao da su ga kupili :)

sokre

Od kada je zatoplilo, samo sam danas u g.b. 333 osjetio klimu kako hladi.

Ostali samo pušu.

U tramvajima ipak bolje funkcionira klimatizacija. U čemu je onda problem sa autobusima?

tramvajac 92

Možda nema plina (za pogon klimatizacijskih jedinica)?

igor 409

Plina ne bi trebalo nedostajati budući da o tome treba brinuti vlasnik a ne korisnik leesinga. Makar, u ovoj priči tko zna.

conecto

Pa će sad naši dragi putnici iz prve ruke pravovremeno biti obaviješteni da se opet reduciraju pojedini vozni redovi (212, 223, 224, 269, 279) jer ne plaćamo plin pa nam barem 40 od 60 novih autobusa stoji.
Ili to ipak neće javno reći preko razglasa u vozilima? Kao što će, po dobrom starom običaju, obavještavati putnike kako ide sve redovno po voznom redu (kao i do sada preko npr. Radio Sljemena iako je prometnik u noćnoj smjeni već 8 sati ranije znao koji mu vozni redovi neće izaći jer nedostaje ili vozača ili vozila).
Obična demagogija predvođena ZET-ovim glasnogovornikom, stvarnost je mnogo drugačija. Ali barem će naši dragi putnici valjda točno znati koliko nas u ZG danas tlači hektopaskala.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

plavi ZET-ov bus volim

Zbog ovoga će sad pasti popularnost DJ Marijanu. :)evil
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

conecto

...a DJ Tomislavu teško da će porasti.
A GDJE JE POANTA?

dominik,

A kako ce putnici cuti vijesti ako vecina vozaca stisa atron ???

221

Slušao to danas na liniji 220.

MAN19464

Citat: dominik,  u Svibanj 13, 2011, 18:13:21
naravno da stiša jel je po pravilniku službe zabranjeno slušati radio, pa dok se nepromjeni pravilnik ima pravo stišati barem dok je na razglasu radio kada završi vremenska prognoza i stanje u zet-ovom prometu onda se ponovo pojača da se čuje najava stanica.
                        samo mi nije jasno stalno se govori da vozači moraju stavit razinu zvuka na 53 kako bi slabovidni putnici mogli slušati najavu stanica, a dok traje radio ja mislim da najava neradi za to vrijeme bus prođe 5-6 stanica i šta sad im više nije stalo do slabovidnih putnika, ili će u isto vrijeme raditi najava i radio nekužim!!!

dominik,

Citat: MAN19464  u Svibanj 13, 2011, 21:47:42
Citat: dominik,  u Svibanj 13, 2011, 18:13:21
naravno da stiša jel je po pravilniku službe zabranjeno slušati radio, pa dok se nepromjeni pravilnik ima pravo stišati barem dok je na razglasu radio kada završi vremenska prognoza i stanje u zet-ovom prometu onda se ponovo pojača da se čuje najava stanica.
                        samo mi nije jasno stalno se govori da vozači moraju stavit razinu zvuka na 53 kako bi slabovidni putnici mogli slušati najavu stanica, a dok traje radio ja mislim da najava neradi za to vrijeme bus prođe 5-6 stanica i šta sad im više nije stalo do slabovidnih putnika, ili će u isto vrijeme raditi najava i radio nekužim!!!

Ako je atron(najava stanica) stisana onda se nece cuti ni vijesti posto su one povezane isto sa atronom.
Neznam o cemu ti pricas u prvom dijelu posta,ja nisam spominjao nikakav radio ??? :-\

conecto

Ni ovo numeričko podešavanje razglasa se ne može striktno definirati jer nije na svakom vozilu jednako tj. što je na nekom npr. 40, na drugom može biti dovoljno i 35, na trećem je potrebno i preko 50...
Poseban primjer je npr. mali gb 604 gdje se na 3 Atron jedva čuje, na 4 već mnogo glasnije, a na 5 probija uši.
A GDJE JE POANTA?

Neprilagodjen

jutros oko pola 3 u VG na kolodvoru je stajao bus gbr. 476..

Tomek

651 procvjetao u proljeće