Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Westin

CROATIA - BUS dioničko društvo za prijevoz putnika u tuzemnom i inozemnom cestovnom prometu, remot i servis za pranje i podmazivanje, putnička agencija zapošljava na zamjenu  Voditelja radione za tehničko održavanje vozila.
Uvjeti:
VŠS/VSS tehničkog ili strojarskog smjera, rad na određeno vrijeme, organizacija i rukovođenje cjelokupnim radom radionice za popravak i održavanje tehničke ispravnosti voznog parka, porednost poznavanje njemačkog jezika, znanje rada na računalu, potreban vozački ispit, potrebno radno iskustvo, pismene zamolbe i životopis poslati na E-mail: ljudski.potencijali@croatiabus.hr ili na
adresu: Marina Držića 4 (autobusni kolodvor), 10000 Zagreb
Vozačka dozvola :Kategorija B
Strani jezik : Njemački jezik
Potrebno je napredno poznavanje informatike
Mjesto rada: ZAGREB
Traženo radnika: 1
Poslodavac: CROATIA - BUS d.d. - u stečaju
Rok za prijavu: 3.7.2011

Natječaj vrijedi od 21.6. i objavljen je na HZZ-ovim stranicama
http://burzarada.hzz.hr/Posloprimac_RadnaMjesta.aspx

erobuss

Gdje je završio Starliner I u CB shemi i većina ostalih autobusa koje je Zovko odvezao?

Tomek

Megaliner u Vinceku(0018), a ostali još stoje u Zovkovom dvorištu u Sesvetama jer su ih navodno i CB-a tužili da su im neovlašteno uzeli autobuse.
Tamo ima par Citylinera(N116 i N116H) Transliner ex Croag, Starliner ex Croag(taj u CB shemi), svi O404RHD, obje Setre, drugi Megaliner i  jedan stari Transliner H.

Inače već neko vrijeme se najavljuju neke prinove, pa ćemo vidjeti, problem je navodno samo u bankama koje ne daju leasing i kredit CB-u.

fakincic

514 je danas u 8.20 na Trešnjevačkom placu ukrcaval ljude na posebnu vožnju. Slika mi nije sto posto čista ispala.

Hum na Sutli u 8.30 i 18 i dalje drži 511, a na trećoj liniji se izmjenjuju plavi i srebrni mali Jozo.

Marek

0003 danas na Dubrovnik-Zagreb
Ulovio sam i 0019,ali je jako loša kvaliteta slike.

fakincic

Gurao sam i ja na Zelenom valu nisku plavu dubravu jednom. Sjećam se da je majstor rekao da je nešto preskočilo pa treba malo pogurati. Začas je upalio. Oni koji se kuže u motore sigurno znaju kaj je bilo iz opisanoga.

conecto

Citat: fakincic  u Srpanj 11, 2011, 21:22:10
Gurao sam i ja na Zelenom valu nisku plavu dubravu jednom. Sjećam se da je majstor rekao da je nešto preskočilo pa treba malo pogurati. Začas je upalio. Oni koji se kuže u motore sigurno znaju kaj je bilo iz opisanoga.

Vjerojatno zub anlasera na zub zamašnjaka. U vrijeme ručnih mjenjača znalo je pomoći kad se malo jače protrese ručka mjenjača bez kvačila.
A ovo guranje je ipak malo prenapuhano ovakvom medijskom pažnjom, ne možeš uvijek znati kad će te akumulatori zeznuti. Guraju se često i osobni auti koji rade 10x manje kilometara. Ako je i vozač pogriješio, događa se, mada ne znam kad i gdje je to ostavio toliko dugo upaljena svjetla jer bus je ipak na peronu, morao je nekako doći to tog perona, a od toga ipak nije prošlo tako mnogo vremena da su potrošači samo tako ispraznili akumulatore (ili su to ipak parkirni peroni  ??? ).
Naravno, još i kazna zbog toga (zbog čega  ??? ), ali kazne se kod nas ionako naplaćuju onima kod kojih je to najlakše.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

fakincic

Jučer je Hum na Sutli vozio 0006, a danas 486.

fakincic

Danas na Humu na Sutli bila Temsa ex 0016.

dado1979

Danas registrirane 2 renault iliade ZG6341EM ZG6342EM vlasnik irisbus Resnik a idu u Croatiabus u najam.

dado1979

Sory mislim da sam pobrkal brojeve rega :-\

tomekk

Ako još uvijek dobro vidim, onda je na liniji Čk-Zg upravo jedan city H, rega ZG 3339-EK s zelenim tablicama? :O
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

mate

Danas oko 13.45 u Sl.Brodu viden Starliner (koji je imao rege 0032CB), bez loga CBa, posto je bio dalje, nisam uspio vidjeti da li je prodan nekome, i da li ima stare ili neke druge tablice...

fakincic

Umjesto 511, danas na dnevnoj liniji za Hum na Sutli bio 0024.