Linije - razno 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:14:34

conecto

Ne znam o kojoj se liniji radi, ali gotovo je sigurno da nije bilo voznog reda ispred njega, pa je vozač tako postupio (ne samo taj put nego na svim polascima) prema naputku Centra i koordinatora na GLK (da se smanji razmak do postojećeg voznog reda ispred).
Naravno, DJ TJ vjerojatno redovito obavještava preko "radio ZET" kako u tramvajskom i autobusnom prometu ide sve ko po špagici, ali on o tome ionako nema pojma kao ni programirani Atron.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

221

421

Citat: 221  u Srpanj 12, 2011, 19:19:01
Promjene na linijama 268, 310, 311, 330 kroz Novi Zagreb:
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/radovi-skrecu-pet-autobusnih-linija.aspx
Rekao bih da je netko iz APP urgirao kod nadležnih gradskih očeva, požalivši se na loš tretman buseva gbr 1xx ,2xx i 3xx.
A usput su mogli ispeglati onih 900tinjak metara do stanice Oreškovićeva. >hammer<
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: 221  u Srpanj 06, 2011, 19:40:39
Nakon dugo vremena opet doživio da bus s GK-a krene ranije. I to 6 minuta.
Gledam sat na prvom mobitelu pa na drugom, gledam sat na zidu, gledam atron na stupu...sve u redu....osim vremena kad je bus krenuo.
Nije bitno kada i koja linija...samo nije u redu.
Najbitnije stavke nisi publicirao pa ništa  neću komentirati, ali znaj da su  vrlo  bitne radi eventualnog  objašnjenja.
Jedini argument je evidentan prijevremeni odlazak, ali  smo  sad  bar saznali da imaš dva mobitela i da je podešenost satova bila OK! ;D ;D
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

221

Pa evo, linija 221, polazak u 15:41.

DVA dana za redom bus kretao u 15:35 ili 15:36, oba dana isti vozač i isti g.b.

Onaj prethodni je redovito kretao u 15:30 (oba dana mi taj brisnuo ispred nosa).

tramvajac 92

421

Citat: 221  u Srpanj 12, 2011, 20:52:50
Pa evo, linija 221, polazak u 15:41.
DVA dana za redom bus kretao u 15:35 ili 15:36, oba dana isti vozač i isti g.b.
Onaj prethodni je redovito kretao u 15:30 (oba dana mi taj brisnuo ispred nosa).

Zagrebački holding d.o.o. - podružnica ZET
Ozaljska 105, 10 110 Zagreb, telefon (centrala): +385 (0)1 365-15-55
Ured za odnose s javnošću: telefon: +385 (0)1 365-14-20, telefaks: +385 (0)1 364-03-86

Promet: autobusni: 660-04-45 (istok), 660-04-46 (zapad), tramvajski: 660-04-42

Kontakt centar: aktualne informacije o prometu i uslugama - 060 100 001 (cijena poziva s fiksne linije je 1.14 kuna/min, a s mobilne 2.32 kunu/min. PDV je uračunat), pohvale, prijedlozi i prigovori - 0800 200 060

Za slanje elektroničke pošte ispunite kontaktni obrazac i upišite poruku!

221

Citat: 421  u Srpanj 12, 2011, 20:02:18
Najbitnije stavke nisi publicirao pa ništa  neću komentirati, ali znaj da su  vrlo  bitne radi eventualnog  objašnjenja.

Evo naveo sam biitne stavke, molim komentar!
Ovaj generički odgovor gore nažalost ne zadovoljava.

421

Dakle: koordinatora na terminalu je bilo, što može značiti da je vozač  krenuo prema njegovom naputku, ATRON nije usklađen (ne vjerujem u to) ili je doista greška do vozača (namjerna ili ne,ali ako je dva dana zaredom onda je namjera očita.)
I meni se dogodilo (događa) da krenem ranije jer si utuviš neki polazak u glavu i ne provjeriš ga dok upisuješ podatke u PN,  pa kreneš ranije.
SORRY na čekanju drugog busa ,ali događa se! :-[

STIB

Jučer sam se nakratko vratio s mora u Zagreb i pokušao dešifrirati ovu obavijest:
Citat:Izmjena na liniji 228
Autobusi na liniji 228 Svetice – Rebro – Svetice prometovat će izmijenjenom trasom od ponedjeljka, 18. srpnja od 8 sati, do četvrtka, 21. srpnja ujutro, zbog asfaltiranja dijela Petrove ulice u smjeru istoka.

U povratku na terminal Svetice autobusi će voziti redovnom trasom do raskrižja Kišpatićeva/Jordanovac – Jordanovac – Petrova i dalje redovnom trasom do Svetica.
Za vrijeme radova bit će uvedeno privremeno autobusno stajalište u Petrovoj ulici (jugoistočna strani raskrižja Petrova/Jordanovac).
Po ovome ispada da nakon stajališta "Bolnica Rebro" autobus ne stoji više nigdje sve do privremenog stajališta u Petrovoj (tj. niti kraj Bolnice Jordanovac).
Onda sam se jutros našao na Sveticama, a na samom autobusu piše slična obavijest, ali...
piše pogrešno: "...do raskrižja Lašćinska/Jordanovac..."  ::|
i piše ispravno: "...uvodi se privremeno stajalište na kružnom toku kod Bolnice Jordanovac..."
Onda pitam vozača koja je obavijest ispravna, pa mu nije bilo ništa jasno  :)
A kod Bolnice Jordanovac na stajalištu isto piše prva verzija obavijesti, a privremeno stajalište uopće nije označeno, ali se ljudi snalaze i sami shvaćaju.
Baš bi me zanimalo tko piše ove obavijesti a da prije toga ne provjeri situaciju na terenu.  >hammer<

No, od četvrtka će se asfaltirati i dio Petrove između Lašćinske i Domjanićeve pa će to imati za posljedicu i promjene na 202. Možda će 202 ići uzbrdo po Zajčevoj!  :P
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

STIB

Citat: STIB  u Srpanj 19, 2011, 10:08:53No, od četvrtka će se asfaltirati i dio Petrove između Lašćinske i Domjanićeve pa će to imati za posljedicu i promjene na 202. Možda će 202 ići uzbrdo po Zajčevoj!  :P
Ipak neće, nego po Srebrnjaku!
Citat:Autobusi na liniji 202 Kvaternikov trg – Kozjak vozit će od četvrtka, 21. srpnja od 8 sati, do nedjelje, 24. srpnja ujutro, zbog asfaltiranja dijela Petrove ulice u smjeru istoka, izmjenjenom trasom.

S terminala Kvaternikov trg vozit će redovnom trasom do raskrižja Domjanićeva/Petrova/Srebrnjak, nastaviti Ulicom Srebrnjak, Laščinskom, Ulicom Rebar i dalje redovnom trasom do Kozjaka. Prema Kvaternikovom trgu autobusi će voziti redovnom trasom.
http://www.zet.hr/vijesti/novosti/autobusi-linije-202-ulicom-srebrnjak-do-kozjaka-.aspx
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

marin

A zašto se opet linija 304 zove Mraclin a promijenila se u Kušanec prije mjesec, dva..???

Neprilagodjen

zato jer je otvoren most u Kusancu..pa vise nema potrebe za linijom do Kusanca..

tramvajac 92

Autobusna linija 303 Velika Gorica – Kozjača, koja je zbog radova bila skraćena do Šiljakovine, od 12 sati prometuje do Male Bune.
Zašto ne ide do Velike Bune kao i 302?

Neprilagodjen

zasto onda uopce i vozi..na toj trasi je linija 302, tako da nisu potrebne 2 linije od Gorice do Male Bune..