Muzika

Autor tiki, Siječanj 15, 2008, 21:19:03

Ivan

Ja najradije slušam grupu A11-NG272. Očito je da su na njih jak utjecaj imali Turbopunjači, a njih je fakat fora slušati. Inače NG272 jesu glasni, ali zvuk je uvijek pun... Visok i prodoran zvuk, ali nije da baš trešti, ono, zabavno ih je slušati, koliko god zapravo čudno zvučali kad se netko od njih razvali pa se jedva uopće miče, a netko od njjih stalno ima žešćih problema... Tako da čujem da će se uskoro raspasti, šteta...

Šala mala :D (a možda ni ne baš smiješna  ).

Citat: maky  u Siječanj 20, 2008, 16:03:57
A u busu nikad ništa ne slušam. Volim slušati motor i ostale zvukove koje bus proizvodi  ;D
Slažem se. Za ljubitelja autobusa je bogohulno slušati nešto za vrijeme vežnje. ;D Još je OK slušati nešto kod međugradskih kad su na autocesti ili otvorenoj magistrali pa zvuk poslije ubrzanja postane dosadan jednoličan, ali inače mi je jednostavno zabavnije slušati motor.

Lion

Citat: zlikowszky  u Siječanj 26, 2008, 00:06:39
Narodnjake mrzim iz dna duše, jer u stvari nemaju neke veze s glazbom (po mom uvjerenju). Držim da su narodnjaci isto ono kaj ostane pri dnu bačve kad prvi put pretačem vino.

Drago mi je da se našao netko tko misli isto kao i ja. Uz narodnjake, nikako ne mogu slušati metal. To je jedna velikaaa glupost, samo pjevaju o Sotoni i tako tome. Ma j*b*t, ja bih to zabranio.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

narancasti

ja slusam sve osim rock-a i metala

noxis93

nemam neke točne gušte. slušam svašta. svako tolko čujem nešto dobro na radiju pa mi se to tako svidi da skinem cijeli album pa slušam samo to pa mi to dosadi i tako dalje. ali depeche mode mi ne dosađuje. baš je dobra glazba. pogledajte mi potpis.
ne slušam rap svakako.

nexus

Tek sam sad skužio ovu temu.. Rock i isključivo rock. s naglaskom na yu rock i novi val. Najdraži bend - EKV. Slijede ga Haustor i Azra. Od stranog - Dire Straits, Bob Dylan. Mogu poslušat dosta toga, al nikad si ništa osim rocka neću pustit.. narodnjaci i tehnjava su potpuno out of the question.

stipe15

techno...............

Slavuj

Ja slusam rap & hip hop a najdrazi pjevac mi je DMX  ;D

netko

Da se i ja malo uključim pošto sam veliki ljubitelj muzike.Ja volim dalmatinske zabavne.
Evo jedne. :D :D :D Nadam se da se niko neće naljutit. ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

erobuss

manoplan

Citat: netko  u Svibanj 14, 2008, 22:19:01
Da se i ja malo uključim pošto sam veliki ljubitelj muzike.Ja volim dalmatinske zabavne.
Evo jedne. :D :D :D Nadam se da se niko neće naljutit. ;)

Ma šta bi se ljutili  ;D

man134

Servis

Kakvu ćeš ti jaku bančinu sa foruma dobiti radi Hrnića, Zečića i Grdovića.  :D

nexus

netko

Najbolji auto ikad proizveden. :D 8) :-*

Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

NL 313

hehe...rock strani i domaći :D
NL 313 i NG 313 su najbolji zagrebački busevi
Ali zadarski novi citari su također među najboljima kod nas