Bregava Trans, Mostar

Autor tamlover, Travanj 30, 2008, 19:26:44

steyr1985

Dugo bio parkiran u Ljubuškom ( kvar na mjenjaču ) valjda nisu imali love da plate kvar i eto završio u bregavi. Želim im puno sreće sa njim ali i dok je bio u Autohercu bio je  uvijek u kvaru.

elvis

Danas je obavio prvu turu i vozac kaze da je odlican,mjenjac radi savrseno,motor prede...u Konjictransu nije imao vecih kvarova osim tog mjenjaca,ali i to je sredjeno,mozda ce imati nekih sitnijih problema sad jer je lezao dugo,ali u Mostaru je detaljno prekontrolisano sve i sve sto je trebalo biti zamjenjeno zamjenjeno je,nije se stedilo na njemu...

elvis

MAN je jos uvijek u fazi sredjivanja,abd nakon sezone ako ne bude guzve ici ce na farbanje,a do tada vidjat cemo ga u ovakvom izdanju,uz mozda jos pokoju sitnicu :)

Man lion's coach

Prelijep je ovaj man..

elvis

Evo za balju jos jedna slika MAN-a.

A jutros je ukupno 11 autobusa Bregava-transa i Konjic-busa otislo u Srebrenicu..slikano jutros na Ilidzi par minuta prije polaska

Man lion's coach

;D Imao sam priliku sa njima putovati u Srebrenicu, zaista sve je bilo extra organizovano

elvis

Ovdje se odavno nista nije pisalo...

braća u Konjicu malo odmaraju..

elvis

MAN prije par dana dok je pauzirao u Konjicu sa grupom turskih biznismena koji su svratili u prodavnicu drvorezbarskih rukotvorina

i danas u bazi u Mostaru 3 brata

Man lion's coach

Hvala bogu da je sve dobro proslo, maloprije sam razgovarao sa vozacem on je i sad u soku.. a na autobusu pa gotovo da i nema ostete ili ja ne primjetim.. stakla su sva zdrava osim prednje sofersajbe.. Mislim da bi uskoro i mogao na cestu..

elvis

Stete ima vise nego sto se vidi na slici ali moze se praviti,prednja maska kompletna,sajba,desna vrata i poklopac od kreveta,poklopac od hladnjaka i akumulatora,zadnja karambolka,onda uvijen je malo lim ispod zadnjeg lijevog stakla,patos prvog lijevog bunkera je podbijen...jedino je zdrav poklopac koji na slici fali,on je otpao,nasli smo ga u kanalu ispod autobusa pa smo ga ubacili  u autobus tu noc

Vozac,kondukter a i putnici su svi dobro...

Bosnaexpres Doboj

Sve se može napraviti, neka su životi sačuvani. Nadam se da mu neće staviti noviju masku. Sada bi mogao da se farba u bijelo.

elvis

Iz Bregave opet dosta informacija i novosti:

-danas je Neoplan prevezen u garazu remontnog zavoda i poceli su skidati ostecene dijelove :)

-veceras je gamad razbila 3 stakla na MAN-u 625-E-266 (vidjet cemo jos je li uzrok prepucavanje Bosnjak-Hrvat,ili je nesto direktno vezano za Bregavu) >hammer<

-u narednih mjesec ili dva bi trebale stici dvije prinove mad057

Man lion's coach

Stvarno ih je krenulo nesto naopako, nazalost :(, ali opet sreca u nesreci, da nije u sezoni i imaju auta na raspolaganju, zao mi je zbog busa, ali  pretpostavljam da bus ima kasko, pa ce to nadoknaditi.. Na svu srecu pa je tako zavrsilo nedaj boze mogao je neko i nastradati u busu .. .. Drago mi je sto su krenuli sa opravkom city-a, i da ce stici prinove.. Elvise da slucajno ne znas u kojoj ce boji biti city???

elvis

Sto se tice MAN-a dobio sam sinoc pogresan info,vozac je bio iznerviran kad sam ga zvao pa mi je valjda zbog toga rekao da je to bilo u Stocu..

Sto se tice Neoplana jos uvijek nista ne znam,znam samo da su rekli da ce se potruditi ako ikako budu mogli da ga ostave u istim bojama,ako ne onda ide u standardnu bijelu kao i ostali...

A bit ce to bolje abd,naletio los period...

Tomek

A gdje je onda razbijen MAN?
Trebali bi u Bregavi napraviti neku svoju prepoznatljivu shemu pa je polijepiti po svim autobusima(barem ovim novijima), ne bi bilo loše.