Nabavka novih autobusa (obnova voznog parka)

Autor man134, Studeni 29, 2007, 11:11:52

nidi

U Dubrovnik danas došao ovaj ljepotan na testiranje linija koje bi mogao voziti:

*****  V     O      L       V       O   *****

Shole

Dal je već bilo ovakvih proba ili je ovo prvi put da će zglobni autobus vozit na gradskim linijama u Dubrovniku ?

nidi

Nisam 100% siguran, koliko me sjecanje sluzi nije. Znam da su par puta dolazili mjeriti pojedina mjesta da vide bili mogao prolaziti pa su zakljucili da ne moze. Po meni ovaj bus bi dobro dosao na liniji br. 6 Babin kuk- Pile i 1A Mokosica - Pile jedino to moze i voziti buduci da je prevelik za nas mali Dubrovnik. ;D

medo

koliko se ja sjećam ovo je prvi zglobni autobus koji će voziti po ulicama dubrovnika, može na sve linije osim na 1b i možda na 4 jer u novoj mokošici se i obični city jedva okreće a ispred hotela pallas možda i uspije premda sumnjam.

narancasti

uglavnom je dovezen za probu,a vozio bi na linijama 1A i 6

stručnjak

Eo zglobnjak svratio u Remizu na "umivanje", ne može nastaviti  svoj put ovako garav!

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

Shole

medo

Stručnjače, koliko dugo su ga uvlačili na pranje? Vidim uvlačili su ga u rikverc .
Jeli još u remizi? Ja jučer pokušavao napravit koju sliku , a na kraju na nisam ni našao. Aje daj još koju sliku.

Shole

Slabo, slabo,   Mama Šuja 60 komada bez beda   ;)

tramvajac 92

E kad bi se bar u Zagreb zaletio na probu  ;D

stručnjak

Eo još slika.....

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

medo

nidi

Jel moguće il sam ja loše vidio, ali na slici gdje je slikan cockpit već piše EDC-Diagnostic? :P I nije mi jasno odakle misle kupiti tolike autobuse, ovo za harmonike se slažem ali svi znamo u kakvom situaciji je libertas i da su se jedva skupljali novci za rate kredita... ???

Shole

Da,  autobus je uspješno savladao zavoj na Viktoriji, al s lijeve u lijevu traku.   Zanimaju me komentari onih koji su bi blizu.  Šta kaže vozač(i) mehaničari,  jel problem uć u remizu....
P.S.  koji motor je nutra ?  320 ili 360 ?