Autobusi nepoznatih vlasnika sa BIH tablicama

Autor maky, Prosinac 22, 2007, 17:38:17

citluk

evobus

Citat: citluk  u Prosinac 06, 2011, 18:33:50
Citat: evobus  u Prosinac 05, 2011, 15:44:47
Duga tours
Duga Tours posjeduje N116 s maskom od N1116!!!!

Mislim da nema potrebe za toliko uskličnika kolega, znam razliku između ta dva modela. Uostalom oni nemaju n116 sa maskom od n1116, već nekakvu varijantu starliner maske sa četiri okrugla svijetla. A najnovija akvizicija za ovu godinu je n1116 2002 godište i mislim da će biti još nešto, jer prodaju dva n116, vjerovatno sa tri osovine. Vidim da si u Čitluku pa svakako prošetaj i uvjeri se da je to N1116 i obraduj nas sa slikama. Pozz

manoplan

Citat: boris  u Veljača 06, 2012, 18:13:43
Ovo je neoplan od Boss travela. Pise na vratima malim slovima Boss travel.
Znači, moglo bi se reći da je novost?  :)

doBUS

Moja prepostavka da je ovaj Neoplan samo registrovan na Boss travel, a da je u vlasnistvu neke privatne osobe.
To je kod nas cest slucaj npr.ja registrujem svoj autobus na neku firmu,a  radim sam za sebe :)

boris

Ovaj neoplan je u vlasnistvu Boss travela. Informacija provjerena.

doBUS

Citat: boris  u Veljača 10, 2012, 13:22:15
Ovaj neoplan je u vlasnistvu Boss travela. Informacija provjerena.
Ma nije to problem,al sto ce mu onda na sofer sajbi natpis Vidovic.Mozda je taj Vidovic kupio autobus za sebe ali zbog mnogim zakonskih prodecura otvaranje prduzeca,autobus registrovao ga na Boss travel,a on radi za sebe.

damir fido

Ova Setra sa str 3 ove teme pripada Simpa turs-u iz Fojnice a i ja sam je postavio u temu Setra.

http://i579.photobucket.com/albums/ss234/trucker070/buses/Fotografija-0058-1.jpg

ROAD

NEOPLAN VIP CLASS

mate

Kolega mogu ja tebe pitati nesto, zasto su tebi ova dva busa pod nepoznatim prijevoznicima ???

ROAD

Stavio sam ih tu jer nisam pronašao temu za njih.
NEOPLAN VIP CLASS

shef

O Bože, pa što košta otvorit novu temu? Nitko te neće nalupati zbog toga  :)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic