Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Citat: mate  u Prosinac 12, 2011, 16:30:22
Jel se to uopce moze srediti? Bolje da ga prodaju u staro zeljezo

Koliko čujem na njemu je skinuta sva limarija osim krova i noseće strukture. Ne pitaj me, nije ni meni jasno.

elvis

Ni meni bas nije jasno zasto u njega ulazu novac,to su trebal jeftino prodati i kupiti pristojan bus kao i inace..

Man lion's coach

Mozda ce ga srediti i prodati, u onom stanju moze jedino u staro zeljezo kao sto je rekao mate ..

ist

Šta je od Temse, je li ona obnavljana, vozi li

elvis

Ako se ne varam ofarbana je u bijelo ali nisam je odavno vidio,na linijama za Čapljinu u zadnje vrijeme se mjenjaju Siderali i Oswald Barbi

Tlimfocit

Navodno ce magare nakon obnove na tu liniju. Znaci oswald jos nije prelakiran?

elvis

Ne,radi punom parom,mozda ce on na farbanje kad ga MAN zamjeni na liniji

Nadam se da ce kad ga vec budu lakirali uraditi mu standardnu shemu...

elvis

Sinoc je Temsa bila na liniji Čapljina-Tuzla,upravu sam bio,ofarbana je u bijelo,a i motor joj je uradjen,skoro se ne cuje kad radi....izgleda da su joj kvalitetno posvetili vrijeme zadnji put u garazi... :)

ist

Je li mu mijenjana registracija?

Inače, bilo bi dobro da u Globtouru spoznaju praktičnu stranu web stranice. Npr., ove godine, za razliku od prošle, uopće nisu objavili blagdanski red vožnje

Tlimfocit

Inače vezano za VOlvo BiH tabla koji je doveo liniju iz Dortmunda: Šibenčani ostali u kvaru pa je Globtour uskočio. Jedan vozač iz Šibenika išao i 2 Hercegovca.

Tlimfocit

Jučer na Tuzla-Čapljina ostala u kvaru Temsa, a danas u kvaru na Tuzla-Dubrovnik ostala u kvaru jedna od starijih katnica. Još jednom veeeeeliki minus za ekipu iz održavanja i šefa garaže.

elvis

Zar imaju i liniju Tuzla-Dubrovnik??

Man lion's coach

Pa ne moze se sve pripisati sefu odrzavanja, isto tako i vozaci snose odgovornost, od nacina voznje i do toga da li su prijavili kvar .. U koliko ovo vec jesu, slazem se sa tobom :)

Tlimfocit

Ispričavam se, radi se o Zenica-Dubrovnik. (Hvala elvise).

Kolega balja, ne bih pisao ovo bez razloga. Neznam tko vodi održavanje, ali tko je da je slab posao radi. Autobusi firme koja se želii širiti i pokazivati kao Globtour trebaju biti besprijekorni, a ne da se improvizira.

ist

Hoće li oni nešto novo kupit? Počeli su im se ozbiljno kvariti busevi