Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

strucnjak9

Žalosno je je kad se ovakvo nešto naziva objektivnim novinarstvom.
Još da mu povjerujemo da bi neko podnosio prijavu protiv neke osobe ili grupe , a onda uništio dokaze koji potvđuju optužbu. Ispao bi smiješan. Ovako je pametnim ljudima ispao smiješan samo ovaj površni novinar.
A Libertas je u nevoljama odavno, ali se to prikrivalo. Svi se sječate g.b. 156 i njegove nazovi reklame dok je bio novi. Svih tih šesdeset autobusa se još uvijek plaćča bilo otplatom kredita ili kroz lizing.
A i malo dijete zna da zemljište u Komolcu koje se još uvijek vodi kao oranica na sudu ne može biti iste vrijednosti kao i zemljište u poslovnom centru grada.  Ne znam cijene ali sigurno da jedan kvadrat građevinskog vrijedi više od tri kvadrata oranica, ako su i dobili tri puta više zemljište jer sam čuo priče da u Komolcu i nema 15000m2

narancasti

hahahaha
direktor mislio da se popisuju za štrajk....a ono riječ o marendi
hahahaha

http://dulist.hr/content/view/14298/128/

stručnjak

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

Samke

Pozdrav!
Trebao bih neke informacije o prevozu u Dubrovniku, pa tražeći informacije, našao sam forum i nadam se da mi možete pomoći.
Za par mjeseci bi trebao u Dubrovnik nekim poslom, pa me zanima zna li neko koliko košta karta Dubrovnik-Slano? Je li to gradska linija ili se može i nekim drugim busevima osim Libertasa? Koliko svako ima bus za Slano iz Dubrovnika? Te kad je zadnji polazak iz Slanog za Dubrovnik?

Nadam se da će mi neko znati odgovoriti. Izvinjavam se ako sam promašio temu, ali sam novi pa ne znam kako sve ovo hoda ali nisam našao nigdje bolje da ovo pitam.

Marek

Iz Dubrovnika za Slano ide u :
06:00 ( Autobusni promet Varaždin,u Slanom je u 06:55)
07:15 (Croatia bus,u Slanom je u 08:00)
21:00 (Croatia bus, u Slanom je u 21:40)

A iz Slanog u Dubrovnik :
06:05 (Croatia bus, u Dubrovniku je u 06:45)
10:40 (Auto Poduzeće Imotski , u Dubrovniku je u 11:15)
17:05 (Croatia bus, u Dubrovniku je u 18:00)
17:40 (Čazmatrans Dalmacija , u Dubrovniku je u 18:30)
19:35 ( Autobusni promet Varaždin , u Dubrovniku je u 20:30).

Lijep pozdrav !

tramvajac 92

Citat: Samke  u Siječanj 03, 2012, 21:00:40
Pozdrav!
Trebao bih neke informacije o prevozu u Dubrovniku, pa tražeći informacije, našao sam forum i nadam se da mi možete pomoći.
Za par mjeseci bi trebao u Dubrovnik nekim poslom, pa me zanima zna li neko koliko košta karta Dubrovnik-Slano? Je li to gradska linija ili se može i nekim drugim busevima osim Libertasa? Koliko svako ima bus za Slano iz Dubrovnika? Te kad je zadnji polazak iz Slanog za Dubrovnik?

Nadam se da će mi neko znati odgovoriti. Izvinjavam se ako sam promašio temu, ali sam novi pa ne znam kako sve ovo hoda ali nisam našao nigdje bolje da ovo pitam.
To je prigradska linija broj 12, a ovdje je vozni red http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf
Možda linije koje idu dalje prema Imotici i Stonu staju u Slano ali to će ti morati odgovoriti neko od gospara..

Samke

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 04, 2012, 10:54:36
Citat: Samke  u Siječanj 03, 2012, 21:00:40
Pozdrav!

To je prigradska linija broj 12, a ovdje je vozni red http://www.libertasdubrovnik.com/prigradski.pdf
Možda linije koje idu dalje prema Imotici i Stonu staju u Slano ali to će ti morati odgovoriti neko od gospara..

Hvala puno na informacijama. Zanima me samo još kolike su cijene i jel ima mogućnost uzimanja povratne/dnevne/dvije vožnje karte ili nešto, pošto vidim da je poprilično daleko?
I jesu li autobuske stanice za gradski saobraćaj i međugradski/inostrani saobraćaj blizu?

Marek

Zanimaju te Libertasove cijene ili od ovih ostalih prijevoznika?

stručnjak

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

Samke

ako mogu cijene i jednih i drugih?

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

narancasti

Neznam koji je problem,bune se što presjedaju na pilama za autobus za bolnicu.
Ljudi iz Mokošice kojih je preko 10tisuća svakodnevno presjedaju gdje god da idu....

medo

Vazda ista tema...što god da se mjenja u gradu neko spominje mokošicu.. vama treba prigradski vlak ;D  ;D  ;D (bez uvrede narančasti)
Pa gledaj, po meni..neka skreće i u bolnicu na  glavicu babina kuka, a ljeti neka uvedu još jedan vozni red, ionako će opet bit viška autobusa kad dođu zglobni.

Inače libertas je danas ponovno preselio svoj vozni park..na novo "privremeno prakiralište "....ovaj put na prostor bivšeg radeljevića, baš me zanima kako će izlaziti na cestu i hoće li bit prekršaja.

http://dubrovniknet.hr/novost.php?id=16385

nidi

Samo mi nije jasno gdje je utrošeno kako je pisalo u prošlom članku 644.000kn. ??? ???
*****  V     O      L       V       O   *****