Linije - razno 2012.

Autor conecto, Siječanj 03, 2012, 09:53:10

Tomek

Mislim da si ga zakomplicirao, ako dosad je mogao funkcionirati zajednički pokaz za ZET i HŽ onda bi se i sve drugo dalo posložiti.  A i dosad se dalo kupiti zajednički pokaz ZET-a i drugih prijevoznika, ali je trebalo na formular napisati da se to želi.

tramvajac 92

Izmjena na liniji 273 Lužan:

Radnim danom dodaju se četiri nova polaska, i to:

● iz Dupca u 7:55 i 19:40 sati;

● iz Lužana u 8:30 i 20:15 sati.

Pomiču se vremena dva polaska:

● iz Dupca polazak u 20.20 sati, pomiče se na 20.30 sati;

● iz Lužana polazak u 20.50 sati, pomiče se na 21.00 sat.

tramvajac 92

18:05
Snijeg.
U prekidu je privremeno autobusna linija 140, dok je autobusna linija 126 skraćena do starog okretišta u Gornjoj Kustošiji.
18:20
Linije u prekidu:
140 (Mihaljevac - Tomislavov dom)
135 (Črnomerec - Graberje)
150 (Garaža Tuškanac - Gornji Grad)
137 (Črnomerec - Perjavica - Borčec)
127 (Črnomerec - Mikulići)

Snijeg koji pada na širem gradskom području usporava promet pa autobusne linije odstupaju od planiranog reda vožnje. Zbog gužve na Slavonskoj aveniji, kasne linije koje prolaze tom dionicom.

sokre

150 još postoji? Potpuno sam zaboravio na nju.

I još je u prekidu..  :D

tramvajac 92

19:59
Očito da postoji. 127, 137, 140 su uspostavljene, 135 i 150 još ne voze..
20:00 obavjesti nema.

Mirta

Brdske linije s Britanca do 18 sati vozile su normalno, iako je padao gusti snijeg i zabijelio ceste.
Nikad ne reci:"Nikad!".

tramvajac 92

Autobusne linije 142 Vrapčanska aleja - Jačkovina - Vrapčanska aleja, 204 Kvaternikov trg - Horvatovac - Kvaternikov trg i 104 Jandrićeva - Dom umirovljenika ne prometuju do daljnjeg. Obustavljen je i promet na izvanrednoj autobusnoj liniji 140 Mihaljevac - Sljeme.

Skraćene su linije 126 Črnomerec - Gornja Kustošija - Krvarići ( do starog okretišta u Gornjoj Kustošiji) i 137 Črnomerec - Perjavica (do Ulice Padine).
(09:20 sati)

tramvajac 92

Citat: Ivan  u Veljača 09, 2012, 11:47:36
Citat: tramvajac 92  u Veljača 08, 2012, 14:21:06
Na 11601 je Lion's City (:40 s Ljubljanice)
Oprosti im Bože...
Nije mi jasno zašto svako malo na 115 i 116 stave solo, to nema veze s mozgom. Valjda kad su zaključili da mogu stavljati solo na 113 i 114 onda misle da isto vrijedi za ove druge dvije, ili što? Glupost totalna. No slična čuda izvodi i Dubrava kad stavi solo na 212... Ove linije jednostavno trebaju biti na razini na kojoj su 109, 220 i 221, dakle da se solo može pojaviti jedino kao zamjena nedjeljom navečer, sve drugo je lijenost i neodgovornost prometnika.

btw, mislim da ovdje nisam spomenuo (ali jesam na željezničkom/tramvajskom forumu), na 32 su na Noć muzeja vozili autobusi što je već samo po sebi glupo (radovi nisu bili nešto posebno dugo ni hitno, nešto oko gornjeg voda što je moglo biti izvođeno dan prije ili poslije) jer se dobro zna da su mase ljudi (pa i dede i bake sa unucima) tada vani do 1 h, a posebna "poslastica" su bili solo NL 263 '03 :o :o :o koji ni inače petkom ne voze jer se i zglobni napuni već na Trgu (a napuni se i 2200), sad kad je par puta više ljudi bilo vani ovo je bilo apsolutno strašno i ljudi na stanici su se već zgražali kad su vidjeli da ide mali bus prije nego su pokušali ući, ovaj kojeg sam ja promatrao u 1 i nešto je do Trga već došao ugodno popunjen, pretrpao se do bola, a onda je pola ljudi ostalo vani, na sljedećim stanicama onda vjerojatno nitko nije ni mogao ući. Ne znam je li sve skupa zato netko (pogotovo netko iz APP) samo ne zna svoj posao ili je ZET namjerno odlučio ponižavati putnike.

Može ići solo na 116, ali ne sa polascima dva puta u satu. Da ide svakih (najmanje) 20 minuta onda još i nekako..
Na 114 bi isto bio dosta da ima 3. vozni red koji bi bio u 2 smjene (od cca 7 do cca 19) (ili da imamo troosovince koji bi bili idealni al dobro). Nećeš vjerovati ali kad god vidim taj 113 uvijek je zglobni Citaro..

Dobro da nije izašao Lion's City iz 2006..

marin

Na 113 je iznimka kad bude solo bus jer je i predviđen zglobni (najčešće je to Citaro)!

Ivan

Citat: marin  u Veljača 10, 2012, 14:40:56
Na 113 je iznimka kad bude solo bus jer je i predviđen zglobni (najčešće je to Citaro)!
Mda, ali to je samo po sebi glupost jer zbog jednog ili dva punija jutarnja polaska (bar se to stalno ponavlja kao opravdanje) cijeli dan vozi prazan i rasipa gorivo.

MAN19464

linija 308 polazak iz garaže u 14:15 išao je direktno u zapruđe, a sad su donjeli odluku da ide preko črnkovca (od tu počinje kupiti putnike) i tada bi trebao doći u zapruđe u 14:45 za polazak prema sasima,međutim u to vrijeme iz strmca također ide bus za zapruđe koji vozi maximalno 10 putnika a oni šalju 2 busa da stvaraju  konvoj, tako da taj bus bezveze ide preko črnkovca jel opett ide prazan i nema putnika i još kasni koju minutu u zapruđe, zanima me čemu takve gluposti i zašto se nepotpiše odgovormna osoba koja namjerno radi štetu i glupost.
dva autobusa poslat po 10 putnika to može samo ZET.

GT-R

Nitko nespominje, no od četvrtka-petka promet teče otežano na istočnom dijelu grada. Blokiran je dio Slavonske avenije u smjeru zapada zbog prosvjeda mljekara ispred Dukata na Čavićevoj i Čulinečkoj.
Busevi 107/216/222/237/276 ovisno o dobu dana prolaze bez problema, a kada su najveće gužve kasne oko 10 minuta.
281/225 prolaze kroz najgore gužve.

Tomek

Jutros oko 8 pola sata se nije pojavio 222 od vremena kad je trebao krenuti iz N.Zagreba.

Scarface

Citat: GT-R  u Veljača 20, 2012, 16:01:22
Nitko nespominje, no od četvrtka-petka promet teče otežano na istočnom dijelu grada. Blokiran je dio Slavonske avenije u smjeru zapada zbog prosvjeda mljekara ispred Dukata na Čavićevoj i Čulinečkoj.
Busevi 107/216/222/237/276 ovisno o dobu dana prolaze bez problema, a kada su najveće gužve kasne oko 10 minuta.
281/225 prolaze kroz najgore gužve.

U petak je i na 215 zabilježeno dosta kašnjenja, posebno ujutro kad ljudi idu na posao, iz istog razloga. Autobus se cijelo vrijeme vukao Vukomerečkom i Borongajskom zbog toga što vi idu Čavićevom na Slavonsku što nije bio slučaj u petak.

421

Citat: Tomek  u Veljača 20, 2012, 16:08:43
Jutros oko 8 pola sata se nije pojavio 222 od vremena kad je trebao krenuti iz N.Zagreba.
Možda je ovo dio razloga ili sam razlog:
http://www.vecernji.hr/zagreb/zbog-prosvjeda-mljekara-kasnit-ce-zet-ovi-autobusi-istoku-clanak-378721
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln