Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

Zadarsko dite

Banka je uzela svoje, stecaj se nastavlja, do kada i kako - vidjeti ce se.
Autobusi vise nisu vlasnistvo Croatia bus-a vec Hypo Leasinga i oni ce ih, vrlo skoro, staviti na daljnju prodaju.
Sad se krpaju s onim sto imaju........

fakincic

Nakon 0019, već nekoliko dana dnevnu i noćnu liniju za Hum na Sutli drži Temsa ex 0016.

Shole

Šta im je Zovko ugradio perpetum mobile motor ?  1KW iz 1ccm.  ;D

Marek

Prijeđeni kilometri 1 ?  :o  Mislim da bi puno bolje odgovaralo da su napisali tu jedinicu sa 7 nula  good_boy

Paško

U kakvom su stanju? Na slikama ne izgledaju dobro, ali izgled može varati (donekle). Kako god, to su ipak dosta stari autobusi i teško da će ih netko kupiti ako se na njima mora raditi. Skylinere da, ali stare Translinere- ne.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

zvone13

*ZG - 0031 - CB ----- Neoplan Starliner N516 SHD (sivi) - ex Croag - vjerojatno rashod

zbog cega  rashod  , sta je bilo s tim busem ???

mozda mi je nesto promaknulo ....  obicno pratim forum redovito 

Tomek

Pred par mjeseci teška nesreća nedaleko Zagreba, autobus je jako razbijen te je izgleda neisplativo ga popravljati.

fakincic

Danas na Humu na Sutli 0004CB. Temsa je dovezla Desinić i čeka na AK Pregrada ponedjeljak da vrati liniju iz Straže u 7,30 za ZG.

Netko je pitao kako će se održavati linije. Očito, kako jedan bus dođe s linije, operu ga i ide odmah na neku drugu liniju.

Raduje me da se uza sve teškoće od 1. travnja opet voze Vir, Split u 8,40, a linija u 19 sati produžuje se do Dubrovnika.
Izvor: http://www.croatiabus.hr/index.php?lang=hr

lerotai

hallo decki,

more jedna veeeeelika usluga?
dolazim iz svabije i mastam o autobusima. obozavao sam croatiabus i sada...? sta se desava sa firmom? zasto propada?
more li mi neko ukratko reci sta se tu desava? nemam vremena procitati sve stranice ovde :(
lip pozdrav iz stuttgarta

no sikiriki

fakincic

Došla je 1990., a s mladom državom te demokratizacijom i privatizacija u kojoj se željelo na brzinu zgrabiti čim više para. A za firme, nove gazde zaboli uvo ili džon, kako hoćeš.

Citat: lerotai  u Ožujak 28, 2012, 16:19:57
... obozavao sam croatiabus...

I dan-danas obožavam vidjeti plavi autobus u Pregradi (i srebrnog malog Jozu svako drugo jutro  :D)

Shole

Nekad davno i nisu tolik odskakali jer su sve firme imale neke svoje sheme, al sad kad je 80% autobusa bijelo ili srebrno onda je stvarno pojava vidit CB-ov bus.

-Ado-

A jesu li 0404 mercedesi jos kod njih, i ima li koji na prodaju?

tramvajac 92

Marek

Citat: -Ado-  u Ožujak 28, 2012, 20:41:54
A jesu li 0404 mercedesi jos kod njih, i ima li koji na prodaju?

Mercedesi su prodani na Bliski Istok,gdje se O 303 i O 404 jako cijene. Možda je još koji ostao kod Zovka.