Libertas - razno (3)

Autor dulib, Prosinac 01, 2007, 19:46:56

stručnjak

Šta Ti automatic objašnjavaš svoju biografiju i političke stavove, kao da to koga na ovoj Zemlji uopće zanima, mogao si to zadržati za sebe. Ovo je Forum koji se zove (hxxp://www.autobusi.org./) i mislim da politika (politika je k...a, a čovjek politička životinja je općepoznata stvar) na njemu nije poželjna mada to "neki Anonymusi" debelo iskorištavaju!!!.
Pozz svima  ;D   Morao sam ovo napisati da nebi explodiro. Jer automatic Ti kao da si otkrio toplu vodu   good_boy

MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO, PAŠ VIDIT KAD TE STIGNE GLOBALNA KRIZA!!! ;)

automatic

Znam ja dobro koji je ovo forum i koje su njegove teme, ni tvoje se teme koliko vidim ne podudaraju s imenom foruma. Ne znam što te to toliko iznerviralo u mom prethodnom komentaru da si skoro puko. ??? Možda sam te nesvjesno uvrijedio, pa te kao fol iznervirala moja biografija. ??? Samo sam htio pokazati kako se događaju slične stvari na nivou firme i na nivou države. Nije mi bio cilj moja biografija u tri rečenice, niti sam otkrio toplu vodu to znam. Samo mi je krivo što nismo složni i što nas nema za čut gdje bi trebalo. Mislim da bi svi vozači trebali u javnost iznijet svoj stav prema ovim događanjima u Libertasu. Nije vrijeme za prepucavanje dvojice ili trojice u ovom forumu  good_boy, vrijeme je za slogu u borbi protiv zlih vjetrova u firmi.   8-8

medo

To to, pokačite se, najbolje bi bilo da se potpišete imenima  ;D ;D ;D , nego..jeste li vidjeli tko je s desne strane Balda Kovačevića? Onaj što misli da je boga za "nešto uhvatio" , a i ne predavanje inkasa mu nije strano. Taj sindikat treba pod hitno razhebat, a ovim ne radnicima dat dijelu otkaz a dijelu promjena radnog mjesta i disciplinski postupak.

stručnjak

Citat: medo  u Veljača 25, 2012, 17:27:03
........ Taj sindikat treba pod hitno razhebat, a ovim ne radnicima dat dijelu otkaz a dijelu promjena radnog mjesta i disciplinski postupak.

Gospar medo glavna uloga sindikata je protuuteg ovome ("divljem kvazi kapitalizmu"  "čitaj L o p o v l u k u") i bezobzirnoj  otimačini dobara i vrijednosti koje su gradile generacije prije Nas, čega mnogi nisu izgleda svjesni jer današnja mladež nije sudjelovala u izgradnji tih vrijednosti, "pa ih manje boli" i sasvim im je svejedno šta god da se događalo na sceni i iza kulisa.
  Stoga me i ne iritiraju ovakve  pisanije. Treba nešto stvoriti, lako je razjebat što su drugi stvarali desetljećima bez  lihvarskih kredita EU Banke za (obnovu i razvoj)-samo ne znam za obnovu koga i čega-. samo vidim kako brod iz dana u dan sve dublje tone kad smo se već uhvatili politike!  good_boy

medo

Pa nije ti ovo ekonomat, bolje bi ti bilo da više radiš nego da visiš po forumu za vrijeme radnog vremena, ukinut ćemo mi i tvoje radno mjesto , isto kao i baldovo.

A druga stvar, jugoslavije ti više nema, nema lakog dobijanja stalnog posla, nema dobijanja stanova, nema više viškova sati, za sve što dobiješ trebaš se dobro oznojit, nema pretakanja iz šupljeg u prazno i pokrivanja gubitaka iz ničega u ništa,  ne možeš bit na poslu 7 ili 8 sati, ne radit ništa i onda se bunit kad ti netko reče da se tvoje radno mjesto ukida jer nema smisla i jer je izmišljeno od strane bivše uprave , jednostavno, budi iskren i reci " ja sam neradnik, ne volim ovu vlast jer me je stara vlast puštala da ne radim ništa i za to dobijam plaću dok se vi drugi konji znojite i zarađivate mi plaću " i "sad ću ja malo štrajkat i zato  jer nečiji sin nije dobio posao a stara vlast bi ga zaposlila" ma daj čovječe !! Sve se zna, nismo mi glupi , zašto bi ja štrajkao jer tebe netko hoće maknut s mjesta koje ne zaslužuješ !!!!

stručnjak

Ekskjuzmi ja sam zaboravio G.medo da ste Vi tako ekonomski  snažni i moćni da čak mozete ukidati i radna mjesta!

PROVAJTE OTVORITI JEDNO STOTINJAK RADNIH MJESTA  pozz pa onda ćete imati pravo  za "ćaćkanje" po tudjim egzistencijama, bolje se pobrinite da savjesnije obavljate svoje zadatke, na taj način će Vaš doprinos biti veći.  :'(  :'(

medo

Citat: stručnjak  u Veljača 25, 2012, 18:31:37
Ekskjuzmi ja sam zaboravio G.medo da ste Vi tako ekonomski  snažni i moćni da čak mozete ukidati i radna mjesta!

PROVAJTE OTVORITI JEDNO STOTINJAK RADNIH MJESTA  pozz pa onda ćete imati pravo  za "ćaćkanje" po tudjim egzistencijama, bolje se pobrinite da savjesnije obavljate svoje zadatke, na taj način će Vaš doprinos biti veći.  :'(  :'(

Neću ih ukidat ja osobno, nemam te ovlasti, a da ih imam letio bi isti momenat, a onaj što ne predava inkas a sjedi s baldom  bi dobio i krivičnu prijavu !!! 100 radnih mjesta će se pojavit kad se potjeraju svi ne radnici koji ne rade svoj posao!! Što ti misilš da si ti i tebi slični svete krave pa da vam se ne može stat na kraj??

Pod mudrim vodstvom od Hdz postavljenog direktora Libertas je ostao bez prostora za garažu I sad treba uzeti kredit da izgradi novu.
A i lasić je kupio autobuse preko kredita te iste banke i to one koji voze na područjima lokalnih zajednica.
sad kad to radi deranja ne valja.

automatic

TO MEDO!!! Svaka čast na ovom pisanju! ;) " Stručnjak"  se buni na moj komentar upravo iz razloga što sebe pronalazi među neradnicima i tećarima firme. Ta istina ga izgleda boli, ali je ipak istina.  ;D

gasparr

medo, jesi naivan. kad uprava slomi sindikat, idući ste na redu vi vozači, radit će te duplo više za iste novce ili će te raditi isto za u pola manje novce.

dundo maroje

Baš briga pojedince na ovom forumu za vozače.Sindikat je jedini taj koji se brine za njih,a ovi koji pišu kontra sindikata imaju sigurne poslove i huškaju vozače na upravu da bi sutra vladali Libertasom

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

sabrija

Auuu, politika je zavladala čak i na forumu, samo sljepci ne vide poantu oko štrajkanja, pri tome mislim da se sindikat raspao, dosta članova je izašlo jer se vidi kome to služi i gdje to vodi, oni koji vrijede i zarađuju svoju platu trpe radi neradnika, vrijeme je da se to malo posloži i da se vidi tko radi a tko ne.

COVIK

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Shole

Naravno, ukinut će sirotinji to malo šta imaju, a ono di kupe paru na DU-Cavtat to neće ukidat.